Martunia Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Ja też wróciłam z 7 lekcji w szkole. :roll: Też u mnie zimno.. Kiedy nowe foty? :lol:
C&B Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Kati16 napisał(a):ja niedługo (mam nadzieję) będę miała laptopa :multi: Ja teraz jestem na normalnym , ale jeszcze mam laptopa :) Czasem lepiej na tym coś robić , bo laptop ...Hmmm...No zcasemlepiej :)
LadyK Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Domka_Czika napisał(a):Ja teraz jestem na normalnym , ale jeszcze mam laptopa :) Czasem lepiej na tym coś robić , bo laptop ...Hmmm...No zcasemlepiej :) Ja chce laptopa,ponieważ często bywam poza domem a chce na dogo wchodzić,na naszą-klasę,fotkę.pl itp ;)
C&B Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Kati16 napisał(a):Ja chce laptopa,ponieważ często bywam poza domem a chce na dogo wchodzić,na naszą-klasę,fotkę.pl itp ;) Hmmm...Ja mam tak laptopa ustawionego , że tylko w domu internet odbiera:-( Rodzice mówili , że po co gdzie indziej:-(
LadyK Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Martunia napisał(a):Ja też wróciłam z 7 lekcji w szkole. :roll: Też u mnie zimno.. Kiedy nowe foty? :lol: Fotki może jutro,bo dzisiaj wogóle nie ma pogody na robienie fot,a w domu z lampą głupie wychodzą :roll: Domka_Czika napisał(a):Hmmm...Ja mam tak laptopa ustawionego , że tylko w domu internet odbiera:-( Rodzice mówili , że po co gdzie indziej:-( Ja chce internet bezprzewodowy blueconnect żeby wszędzie odbierał ;)
LadyK Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 deer_1987 napisał(a):ja czesto z laptopa korzystam :D :cool3: Dzisiaj dostałam wyniki próbnego-próbnego egzaminu z angielskiego i mam 30 punktów na 50 :D:D najlepiej z całej klasy ;)
dadiii Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 gratulacje :p a co do blueconnect to moaj kolezanka ma i jej sie czaesto ta karta zacina jak mi mowila ostatnio zaciela jej sie na 2 dni :/ jestem ciekawa jak chodzi ten z plusa (bo mam zamiar powoli zbierac na laptopa troche to potrwa ale co tam za czesto sie z mama o kompa bije :D )
Bartiśkowa_ Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Hej ;) Gratulacje wyniku :multi: Ja własnie najbardziej się obawiam testu z Anglika bo troche ciemna jestem z tego :shake: Czekamy na nwe focie
Klaudysiaczek Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Wiem, jak to jest - bić się o kompa xD.
Bewarka Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Ja nie mam laptopa i żyje jakoś xD Zresztą i tak nie mogłabym go daleko nosić, bo tylko bym miała awantury że zniszcze albo coś :) I mam też dwóch braci i wcześniej ciągle się biliśmy o kompa a teraz ktoś odrabia lekcje, ktoś na necie a jeden w domu nie przebywa prawie w goóle więc kłótni zero :]
C&B Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Ja mam jednego brata , ale nienawidzę go za 10:angryy: Ci zaraz do setki dobijemy :)
taxelina Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 u nas TZ ma swoj stacjonarny i tam zdjecia zgrywamy a ja dziele laptopa z nim choc to ja wiecej przy nim jestem ;)
LadyK Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Domka_Czika napisał(a):Ja mam jednego brata , ale nienawidzę go za 10:angryy: Ci zaraz do setki dobijemy :) już niedaleko do setki :evil_lol::diabloti:
Sweet Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 hejo:D:D zostało wam 13 stron do 100:D:D hihi
M&T Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 witamy się :loveu::loveu: oj, widzę, że w takim tempie, jak wy gadacie to jutro już ta seteczka będzie :evil_lol:
agaciaaa Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Cześć :) mniej gadania, więcej fotek! :diabloti:
Kasia&Rika Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Trzeba pomóc w dobijaniu :D U nas dwie nowe fotki :D
Bartiśkowa_ Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Cześć ;) Czekamy na nowe foteczki Neski :loveu: Dobra idę do szkoły :angryy:
Cheritka Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 o i ja Wam pomogę, ale czy ja bym chciała mieć już setkę ???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
LadyK Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Witajcie wszyscy ;) Fotki będą jak tylko opracujemy plan na robienie dobrych fotek w domu :evil_lol:,bo na spacerkach taka pogoda,że szkoda słów :shake: Chociaż my się godzine dziennie włóczymy po kałużach i strasznym zimnie :cool1: :evil_lol: Ale czego się nie robi dla psa :loveu:
Martunia Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Hej! :hand: No rzeczywiście pogoda nieprzyjemna. Będziemy czekać na fotki. :) A tak to co u Was?
LadyK Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Martunia napisał(a):Hej! :hand: No rzeczywiście pogoda nieprzyjemna. Będziemy czekać na fotki. :) A tak to co u Was? A dzisiaj dostałam w szkole 5 z matematyki z kartkówki,5 z aktywności z histori i +4 z niezapowiedzianej kartkówki z chemii :multi: A poza tym to okropna pogoda :shake: O dłuższych spacerkach ani mowy nie ma,bo się nie da iść,bo wieje,pada i zimno :shake:
Recommended Posts