LadyK Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='karolina1']No malucha jest cudna :loveu: [quote name='Marta_Ares']sliczna jest taka kuleczka malutka:loveu: :loveu: :loveu: [quote name='M&T']http://img7.myimg.de/IMG62046eaa8.jpg ale prześliczna mordka!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: będziemy zaglądać do Was :loveu: dobrze, że to dopiero od niedawna, bo zdążyliśmy wszystko nadrobić :D dziękujemy :loveu:
jamnicze Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 dzielnie sobie wędruje :) http://img7.myimg.de/IMG5978649c7.jpg Ja Saidi uczę na smaczki. Po dobrze wykonanej komendzie jest zawsze nagródka :p.I to działa :lol:. Jak ją puszczasz, to pamiętaj aby nie zapinać smyczki po każdym razie jak ją zawołasz. Wołasz kilka razy, zawsze dajesz smaczka, a smyczkę zapinasz co któreś przyjście ;)
LadyK Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='jamnicze']dzielnie sobie wędruje :) http://img7.myimg.de/IMG5978649c7.jpg Ja Saidi uczę na smaczki. Po dobrze wykonanej komendzie jest zawsze nagródka :p.I to działa :lol:. Jak ją puszczasz, to pamiętaj aby nie zapinać smyczki po każdym razie jak ją zawołasz. Wołasz kilka razy, zawsze dajesz smaczka, a smyczkę zapinasz co któreś przyjście ;) wielkie dzięki za rady :)
Cheritka Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Śliczna ta Neska i jeszcze fajnie ma u Was, bo ma gdzie biegać :roll::roll:
agaciaaa Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Witam :) Przesłodkie maleństwo :loveu: Ciekawa jestem bardzo co z niej wyrośnie ;) Ucałuj ją ode mnie :loveu:
LadyK Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Cheritka napisał(a):Śliczna ta Neska i jeszcze fajnie ma u Was, bo ma gdzie biegać :roll::roll: Ma podwórko i ogród do biegania ;) Jeszcze spacerki w pola które jakieś 50m od mojego domu ;) agaciaaa napisał(a):Witam :) Przesłodkie maleństwo :loveu: Ciekawa jestem bardzo co z niej wyrośnie ;) Ucałuj ją ode mnie :loveu: Ja też jestem ciekawa co z niej wyrośnie :evil_lol: Już ją ucałowałam :eviltong:
LadyK Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Skibka napisał(a):Ojejq ale śliczność :loveu::loveu: Super imię dla suczki Neska :loveu: Ciekawe co z niej wyrośnie ale koloru na pewno nie ma umaszczenia po mamie ale jest boska... Będziemy tu często zaglądać ;) I witamy na dogo ! Dziękujemy :loveu: My też będziemy do Was zaglądać :multi:
Skibka Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Ojejq ale śliczność :loveu::loveu: Super imię dla suczki Neska :loveu: Ciekawe co z niej wyrośnie ale koloru na pewno nie ma umaszczenia po mamie ale jest boska... Będziemy tu często zaglądać ;) I witamy na dogo !
Skibka Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Ojejq ale śliczność :loveu::loveu: Super imię dla suczki Neska :loveu: Ciekawe co z niej wyrośnie ale koloru na pewno nie ma umaszczenia po mamie ale jest boska... Będziemy tu często zaglądać ;)
taxelina Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Widzialam ze zajrzalas do wielu moich znajomych z dogo, do mnie akurat nie, ale ja zagladac do Ciebie :D
LadyK Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 deer_1987 napisał(a):Widzialam ze zajrzalas do wielu moich znajomych z dogo, do mnie akurat nie, ale ja zagladac do Ciebie :D To już zaglądam ;)
taxelina Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 U mnie polecam wejsc na pierwsza strone to i kroliczka foty zobaczysz ;) http://www.szkoleniepsow.fora.pl/
LadyK Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='deer_1987']U mnie polecam wejsc na pierwsza strone to i kroliczka foty zobaczysz ;) http://www.szkoleniepsow.fora.pl/ To już popatrzę :) Bardzo dziękuję za tą stronkę o szkoleniu :buzi:
taxelina Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Wielu osobom pomoglo to forum ;) Neska jest przesliczna, pamietam jaka byla Sherry jak miala 8 tyg.. a tu konczy rok za 20 dni :D
LadyK Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [CENTER]To za 20 dni będzie świętować :cool3:[/CENTER]
Selenne Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Wow, masz już sporo pościków :) Będę obserwować Neskę z dnia na dzień i patrzeć, jak rośnie :) A potem wyrośnie z niej piękna arystokratka ;)
Avaloth Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 ale ona cudna jest :loveu: ile fot ślicznych ! :loveu: chcemy więcej ! :cool3: apetyt rośnie w miarę jedzenia :evil_lol: a u mnie fotki w piątek ? wcześniej raczej nie, bo dzisiaj muszę już iść, a jutro komers.. mizianka dla Neseczki :loveu:
infers Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Kati16 napisał(a): raczej małe grizli :diabloti: hahahaha;)
M&T Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Przyszliśmy się przywitać :D i żądamy więcej fot!! :diabloti::diabloti:
LadyK Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 [quote name='agaciaaa']Cześć :) czekam na więcej zdjęć ślicznotki :loveu: dziękujemy ;) fotki będą jutro :) [quote name='Selenne']Wow, masz już sporo pościków :) Będę obserwować Neskę z dnia na dzień i patrzeć, jak rośnie :) A potem wyrośnie z niej piękna arystokratka ;) :cool3: [quote name='chester07']ale ona cudna jest :loveu: ile fot ślicznych ! :loveu: chcemy więcej ! :cool3: apetyt rośnie w miarę jedzenia :evil_lol: a u mnie fotki w piątek ? wcześniej raczej nie, bo dzisiaj muszę już iść, a jutro komers.. mizianka dla Neseczki :loveu: dziękujemy ;) jutro fotki będą :) [quote name='deer_1987']No dokladnie :D Wiecej zdjec :D co masz za aparat? zdjęcia jutro ;) aparat mam Canon PowerShot SX100 IS [quote name='M&T']Przyszliśmy się przywitać :D i żądamy więcej fot!! :diabloti::diabloti: witamy :loveu: [quote name='Skibka']Czekamy na nowe fotki!! Pokaż nam się Nesko :multi: fotki jutro :eviltong: Nie miałam dostępu do komutera przez ponad 24 godziny,więc nie byłam na dogo :shake:
Anka_ZG Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 hej:) ależ ta Twoja Neseczka jest słodka:) napatrzec się nie moge:) pozdrawiamy!!
Recommended Posts