Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

xxSweetGirl93xx napisał(a):
hehe:) ale napewno z maludą pójde niedługo na pole tylko musi mi przyjsc przesyłka z linką zebym mogła go spuścić bo bez niczego troche sie boje bo nie zawsze słucha...:evil_lol:

Mnie Neska przeważnie nie słucha jak ją wołam,musze mieć coś na zachęte bo inaczej nie przyjdzie :roll:

Posted

Viki na smyczy jak jest to mnie słucha, zawołam ją to się odwróci.. Ale jak wie że jest bez smyczy to bywa ciężko.. Czasami muszę durnia z siebie robić i mówić do niej i bawić się patykami to przyjdzie ale tak to raczej mnie nie słucha..

Posted

http://pl.fotoalbum.eu/images1/200808/50661/135242/00000002.jpg
Jaka koparka. :cool3: :evil_lol:

http://pl.fotoalbum.eu/images1/200808/50661/135242/00000016.jpg
Kradziejka kukurydzy. :-o :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu:

http://pl.fotoalbum.eu/images1/200808/50661/135242/00000022.jpg
Uwaga, odlatuję. :cool3:

jakie boskie foty:D
jak biega fajnie po polu:D
fajne macie tereny:D:D
u mnie nie bardzo mozna tak po polach bo prywatne sa wszystkie:(:(

hehe no tak tyle ze ja znam włascicieli tych pól i nie bylo by za fajnie jakby mnie przyłapali ze tam łaże z psem:evil_lol: chociaz bylam ostatnio na łaczce przypolnej i nikt nic nie widział:evil_lol:

A ja zawsze chodzę z psem po polach, tzn. ja idę ścieżką, a Gingerka sobie biega gdzie chce (ylko po łakach z Gingerką chodzę). Przecież psiak żadnych szkód nie narobi na polu. I dlaczego miałby nie pobiegać, skoro dzikie zwierzęta biegają, a zniszczyć uprawy potrafią. ;)

Skibka napisał(a):
Viki na smyczy jak jest to mnie słucha, zawołam ją to się odwróci.. Ale jak wie że jest bez smyczy to bywa ciężko.. Czasami muszę durnia z siebie robić i mówić do niej i bawić się patykami to przyjdzie ale tak to raczej mnie nie słucha..

A próbowałaś uciekać od psa, gdy nie chce do Ciebie przyjść? :cool3:
To dobra metoda metoda. :cool3: Wołasz psa, gdy nie przychodzi, odwracasz się i idziesz w przeciwną stronę, jeśli nadal nie idzie za Tobą, zacznij biec.
Gdy psiak Cię dogoni pochwal go wylewnie, daj smaczka.
Poza tym często wołaj psiaka na spacerze i nagradzaj za każde przyjście, a nie tylko przed końcem spaceru i zapięciem na smycz, bo psiak sobie skojarzy, że gdy przychodzi, to jest koniec spacerku i tym bardziej nie będzie chciał przychodzić. ;)

Posted

Asia & Ginger napisał(a):

A próbowałaś uciekać od psa, gdy nie chce do Ciebie przyjść? :cool3:
To dobra metoda metoda. :cool3: Wołasz psa, gdy nie przychodzi, odwracasz się i idziesz w przeciwną stronę, jeśli nadal nie idzie za Tobą, zacznij biec.
Gdy psiak Cię dogoni pochwal go wylewnie, daj smaczka.
Poza tym często wołaj psiaka na spacerze i nagradzaj za każde przyjście, a nie tylko przed końcem spaceru i zapięciem na smycz, bo psiak sobie skojarzy, że gdy przychodzi, to jest koniec spacerku i tym bardziej nie będzie chciał przychodzić. ;)

Nie próbowałam ale spróbuję.:cool3:
Gorzej jak nawet to nie zadziała i przyjde do domu bez psa.. Bo Viki z linką nie chętnie lata..

Witamy się poniedziałkowo i zmykamy do szkoły..:evil_lol:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
A ja zawsze chodzę z psem po polach, tzn. ja idę ścieżką, a Gingerka sobie biega gdzie chce (ylko po łakach z Gingerką chodzę). Przecież psiak żadnych szkód nie narobi na polu. I dlaczego miałby nie pobiegać, skoro dzikie zwierzęta biegają, a zniszczyć uprawy potrafią. ;)

No to bys sie do Szwecji nie mogla przeprowadzic :P Tutaj w wielu miejscach nie wolno z psem a juz na pewno nie po czyis polach (przewrazliwieni i tacy zamknieci)... dlatego mi czasem brakuje gdzies dalej podejsc z nimi i dac im sie wybiegac ;)

Posted

dadiii napisał(a):
Hejka wam!! :loveu:

co u was nowego slychac?? :p

Cały dzień deszcz padał,więc nie robiłyśmy fotek nawet.
Poza tym to szkoła i zerwanie z chłopakiem :shake:

Posted

dadiii napisał(a):
zawsze gdy jest zle to niedlugo moze byc tylko lepiej :p
wiec glowa do gory :)

dzięki :) potem może będą fotki :)

Posted

Kati16 napisał(a):
Cały dzień deszcz padał,więc nie robiłyśmy fotek nawet.
Poza tym to szkoła i zerwanie z chłopakiem :shake:

Taaa... szkoła fuj :shake:
A co się stało, jeśli można spytać :-(?

Posted

W szkole dużo nauki.
A co do chłopaka to zerwaliśmy,bo poprostu moja była KUMPELA mi go odbiła :angryy::angryy: Ale już się zemściłam na niej :evil_lol::diabloti:
Przegięła to jej się odpłaciłam. A on prosił mnie,żebym mu wybaczyła - ale nic z tego ;)

Potem będą fotki :cool3: Albo rano ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...