agaciaaa Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 http://pl.fotoalbum.eu/images1/200808/50661/135242/00000016.jpg hehe swietne :lol: :loveu:
LadyK Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hehe:) ale napewno z maludą pójde niedługo na pole tylko musi mi przyjsc przesyłka z linką zebym mogła go spuścić bo bez niczego troche sie boje bo nie zawsze słucha...:evil_lol: Mnie Neska przeważnie nie słucha jak ją wołam,musze mieć coś na zachęte bo inaczej nie przyjdzie :roll:
Sweet Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 to jak mój kabi ale czasami nawet na cos nie przychodzi chociaz dzisiaj na spacerku sie słuchał nawet:):)
dadiii Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 co za usmiech :loveu: http://pl.fotoalbum.eu/images1/200808/50661/135242/00000038.jpg
Skibka Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Viki na smyczy jak jest to mnie słucha, zawołam ją to się odwróci.. Ale jak wie że jest bez smyczy to bywa ciężko.. Czasami muszę durnia z siebie robić i mówić do niej i bawić się patykami to przyjdzie ale tak to raczej mnie nie słucha..
Asia & Ginger Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 http://pl.fotoalbum.eu/images1/200808/50661/135242/00000002.jpg Jaka koparka. :cool3: :evil_lol: http://pl.fotoalbum.eu/images1/200808/50661/135242/00000016.jpg Kradziejka kukurydzy. :-o :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: http://pl.fotoalbum.eu/images1/200808/50661/135242/00000022.jpg Uwaga, odlatuję. :cool3: xxSweetGirl93xx napisał(a):jakie boskie foty:D jak biega fajnie po polu:D fajne macie tereny:D:D u mnie nie bardzo mozna tak po polach bo prywatne sa wszystkie:(:( xxSweetGirl93xx napisał(a):hehe no tak tyle ze ja znam włascicieli tych pól i nie bylo by za fajnie jakby mnie przyłapali ze tam łaże z psem:evil_lol: chociaz bylam ostatnio na łaczce przypolnej i nikt nic nie widział:evil_lol: A ja zawsze chodzę z psem po polach, tzn. ja idę ścieżką, a Gingerka sobie biega gdzie chce (ylko po łakach z Gingerką chodzę). Przecież psiak żadnych szkód nie narobi na polu. I dlaczego miałby nie pobiegać, skoro dzikie zwierzęta biegają, a zniszczyć uprawy potrafią. ;) Skibka napisał(a):Viki na smyczy jak jest to mnie słucha, zawołam ją to się odwróci.. Ale jak wie że jest bez smyczy to bywa ciężko.. Czasami muszę durnia z siebie robić i mówić do niej i bawić się patykami to przyjdzie ale tak to raczej mnie nie słucha.. A próbowałaś uciekać od psa, gdy nie chce do Ciebie przyjść? :cool3: To dobra metoda metoda. :cool3: Wołasz psa, gdy nie przychodzi, odwracasz się i idziesz w przeciwną stronę, jeśli nadal nie idzie za Tobą, zacznij biec. Gdy psiak Cię dogoni pochwal go wylewnie, daj smaczka. Poza tym często wołaj psiaka na spacerze i nagradzaj za każde przyjście, a nie tylko przed końcem spaceru i zapięciem na smycz, bo psiak sobie skojarzy, że gdy przychodzi, to jest koniec spacerku i tym bardziej nie będzie chciał przychodzić. ;)
Skibka Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Asia & Ginger napisał(a): A próbowałaś uciekać od psa, gdy nie chce do Ciebie przyjść? :cool3: To dobra metoda metoda. :cool3: Wołasz psa, gdy nie przychodzi, odwracasz się i idziesz w przeciwną stronę, jeśli nadal nie idzie za Tobą, zacznij biec. Gdy psiak Cię dogoni pochwal go wylewnie, daj smaczka. Poza tym często wołaj psiaka na spacerze i nagradzaj za każde przyjście, a nie tylko przed końcem spaceru i zapięciem na smycz, bo psiak sobie skojarzy, że gdy przychodzi, to jest koniec spacerku i tym bardziej nie będzie chciał przychodzić. ;) Nie próbowałam ale spróbuję.:cool3: Gorzej jak nawet to nie zadziała i przyjde do domu bez psa.. Bo Viki z linką nie chętnie lata.. Witamy się poniedziałkowo i zmykamy do szkoły..:evil_lol:
taxelina Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Ale to tez wez linke i ucza ja zamiast sie smucic ze sie nie slucha
taxelina Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Asia & Ginger napisał(a):A ja zawsze chodzę z psem po polach, tzn. ja idę ścieżką, a Gingerka sobie biega gdzie chce (ylko po łakach z Gingerką chodzę). Przecież psiak żadnych szkód nie narobi na polu. I dlaczego miałby nie pobiegać, skoro dzikie zwierzęta biegają, a zniszczyć uprawy potrafią. ;) No to bys sie do Szwecji nie mogla przeprowadzic :P Tutaj w wielu miejscach nie wolno z psem a juz na pewno nie po czyis polach (przewrazliwieni i tacy zamknieci)... dlatego mi czasem brakuje gdzies dalej podejsc z nimi i dac im sie wybiegac ;)
dadiii Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Hejka wam!! :loveu: co u was nowego slychac?? :p
LadyK Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 dadiii napisał(a):Hejka wam!! :loveu: co u was nowego slychac?? :p Cały dzień deszcz padał,więc nie robiłyśmy fotek nawet. Poza tym to szkoła i zerwanie z chłopakiem :shake:
crazydaisy Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Ciężki dzień? Nie martw się, będzie lepiej!
dadiii Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 zawsze gdy jest zle to niedlugo moze byc tylko lepiej :p wiec glowa do gory :)
Bartiśkowa_ Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 http://pl.fotoalbum.eu/images1/200808/50661/135242/00000038.jpg :loveu::loveu:Jaka słodka
LadyK Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 dadiii napisał(a):zawsze gdy jest zle to niedlugo moze byc tylko lepiej :p wiec glowa do gory :) dzięki :) potem może będą fotki :)
Martunia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Nie martw się, czasem jest z górki, czasem pod górkę. Będzie dobrze. ;) I czekamy na foty. :D
M&T Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 witamy się :loveu: I jak tam humorek? Już lepszy? ;)
Klaudysiaczek Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Kati16 napisał(a):Cały dzień deszcz padał,więc nie robiłyśmy fotek nawet. Poza tym to szkoła i zerwanie z chłopakiem :shake: Taaa... szkoła fuj :shake: A co się stało, jeśli można spytać :-(?
LadyK Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 W szkole dużo nauki. A co do chłopaka to zerwaliśmy,bo poprostu moja była KUMPELA mi go odbiła :angryy::angryy: Ale już się zemściłam na niej :evil_lol::diabloti: Przegięła to jej się odpłaciłam. A on prosił mnie,żebym mu wybaczyła - ale nic z tego ;) Potem będą fotki :cool3: Albo rano ;)
Kinia Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Cześć! Czekam na fotki. A facet jak to facet zawsze mu mało.
Skibka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Witamy! :hand: No to czekamy na te fotki. A facetami nie ma się co przejmować bo nie warto.. Tylko że łatwo się mówi.. Pozdrawiamy!
Martunia Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Ehh faceci. :razz: Zgadzam się z przedmówczyniami, nie warto się nimi przejmować. ;) Czekam na foty.
Recommended Posts