Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja się radzę zastanowić, czy opinia nie została postawiona słusznie. Skoro Neskę oddałaś bo goniła kury i temu Panu bardzo się podobała, to szczeniak mógłby sobie upatrzyć coś równie fajnego na co można polować, a jakaś miła sąsiadka mogłaby się w nim zakochać i tak, kto wie, oddałabyś drugiego pieska. Osoba, która jest odpowiedzialna za adopcję, ma na celu znalezienie jak najlepszego, bezpiecznego domu dla psa. Tyle z mojej strony :)

Posted

[quote name='Izuuus']A ja się radzę zastanowić, czy opinia nie została postawiona słusznie. Skoro Neskę oddałaś bo goniła kury i temu Panu bardzo się podobała, to szczeniak mógłby sobie upatrzyć coś równie fajnego na co można polować, a jakaś miła sąsiadka mogłaby się w nim zakochać i tak, kto wie, oddałabyś drugiego pieska. Osoba, która jest odpowiedzialna za adopcję, ma na celu znalezienie jak najlepszego, bezpiecznego domu dla psa. Tyle z mojej strony :)

w starciu z rodzicami nie jeden polegnie ;)
Może i masz racje może i nie.Tyle że bie można narażać jednego istniena bo to nie do końcaetyczna,chociażkórai tak skończy na talerzu...

Posted

[quote name='przeszlus']w starciu z rodzicami nie jeden polegnie ;)
Może i masz racje może i nie.Tyle że bie można narażać jednego istniena bo to nie do końcaetyczna,chociażkórai tak skończy na talerzu...

Praktycznie nie zrozumiałam co napisałeś :roll: :D

Posted

Ciapkowa. napisał(a):
Praktycznie nie zrozumiałam co napisałeś :roll: :D

co tam nie zrozumieć ?
Jak się dobrze przeczyta to się na błedy nie zwraca uwagi,tak twierdzą naukowcy.
zrumiano -> zrozumiano

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...