Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a rozumiem :)
w Krakowskim z tego co wiem zawsze są na stanie jakieś szczeniaki, ostatnio było kilka pełnych boksów, także jak coś zapraszam ^^

ostatnie zdjęcie genialne *.*

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='przeszlus']Że jacy ? co proszę ? :diabloti:
Szczeniaczek gratuluję :)
Jakoś do lutego trzeba wytrzymać :loveu:

No blue merlle sącudne :) albo red merlle :loveu:

Małokapujący czy coś takiego xd :diabloti:

Posted

Dziękujemy wszystkim za odwiedzinki :loveu:

Kilka fotek noworocznych:

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich w Nowym Roku! :)

Posted

[quote name='Kashdog']Pierwsze foto mnie rozwaliło totalnie!
A ja jeszcze Cie ze szczylami pomęczę :D
http://www.dogomania.pl/threads/199127
Takie piękne merlaki domu szukają i będą do odbioru w lutym, więc może :D? W agility na Mki pewnie by się załapały.

Ale cuda :loveu: Idealne :loveu: Tylko ja potrzebuję transport do Krakowa..ale myślę, że to jakoś by się dało zorganizować :)

Posted

LadyK napisał(a):
Ale cuda :loveu: Idealne :loveu: Tylko ja potrzebuję transport do Krakowa..ale myślę, że to jakoś by się dało zorganizować :)

No to stawaj w kolejce, bo potem może być ciężko. Szczyle będą genialne, czuję to, gdybym miała możliwość i żadnego psa na koncie to bym brała:) ! Transport zawsze można zorganizować.

Posted

Kashdog napisał(a):
No to stawaj w kolejce, bo potem może być ciężko. Szczyle będą genialne, czuję to, gdybym miała możliwość i żadnego psa na koncie to bym brała:) ! Transport zawsze można zorganizować.

Już pisałam na wątku :D w sumie to nie ma większego problemu, żebym nawet sama jechała po szczeniora, w końcu pociągi jeżdżą ;)

Posted

Hej jestem tu nowa. :D na początku galerii była mowa o piesku po mamie spaniela , a teraz owczarek ..
nie jestem w temacie możesz mi wytłumaczyć ??:D

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Hej jestem tu nowa. :D na początku galerii była mowa o piesku po mamie spaniela , a teraz owczarek ..
nie jestem w temacie możesz mi wytłumaczyć ??:D

ten psiak, a raczej suczka mieszka u znajomego mojej mamy, ponieważ mieliśmy problemy z uciekającym spanielem i kurami, pies chodzący po ogrodzeniu jak jakaś wiewiórka.. teraz na szczęście w okolicy nikt kur nie hoduje, więc pewnie już by takich problemów nie było, ale pan (stary kawaler, bardzo sympatyczny, kocha zwierzęta, kiedyś miał cockera amerykańskiego ;)) jest zakochany na zabój w Nesce (tak ma na imię), mieszka z nim już ponad rok ;)

Posted

LadyK napisał(a):
ten psiak, a raczej suczka mieszka u znajomego mojej mamy, ponieważ mieliśmy problemy z uciekającym spanielem i kurami, pies chodzący po ogrodzeniu jak jakaś wiewiórka.. teraz na szczęście w okolicy nikt kur nie hoduje, więc pewnie już by takich problemów nie było, ale pan (stary kawaler, bardzo sympatyczny, kocha zwierzęta, kiedyś miał cockera amerykańskiego ;)) jest zakochany na zabój w Nesce (tak ma na imię), mieszka z nim już ponad rok ;)

Aha , dziękuję za wytłumaczenie. :D a pokażesz jakieś zdjęcie jak była mała i jak teraz. ?? :) a Sonia z jakiejś hodowli ? :)

Posted

[quote name='Aleksandra95']Aha , dziękuję za wytłumaczenie. :D a pokażesz jakieś zdjęcie jak była mała i jak teraz. ?? :) a Sonia z jakiejś hodowli ? :)

Niestety nie mam w chwili obecnej na komputerze zdjęć jak była mała - mam na płytkach pozgrywane, więc kiedyś tam wstawię ;)
A to zdjęcie jak miała ponad rok: http://i51.tinypic.com/15grx3b.jpg

Sonia jest bez rodowodu niestety - dostałam ją od kolegi mojego brata.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...