LadyK Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Facet, który mi się strasznie podoba i wkońcu to chyba zrozumiał :diabloti::loveu: A skoro już o psiakach mowa to...na początku lutego zamierzam wziąć jakiegoś szczeniaka ze schronu, bo rodzice się zgodzili! :loveu:
Yuveza Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Fajnie!:D....... no ja ze schronu to nie wezmę (3 psy to wystarczająco;))
KT Arts Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 LadyK napisał(a):Facet, który mi się strasznie podoba i wkońcu to chyba zrozumiał :diabloti::loveu: A skoro już o psiakach mowa to...na początku lutego zamierzam wziąć jakiegoś szczeniaka ze schronu, bo rodzice się zgodzili! :loveu: Gratuluję:loveu: Ja ciągle czekam aż "mój" to zrozumie;P
kajkoowa Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Gratulacje! I z chłopaka i psa :diabloti: Będziesz szukać jakiegoś w typie rasy czy idziesz na spontan? :cool3:
LadyK Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 westie_justa napisał(a):Fajnie!:D....... no ja ze schronu to nie wezmę (3 psy to wystarczająco;)) Ja mam jednego więc...;) Poza tym spacery z jednym psem są mało rozrywkowe :P Niufciak napisał(a):Gratuluję:loveu: Ja ciągle czekam aż "mój" to zrozumie;P Trzymam kciuki, żeby zrozumiał ;) Wiesz, faceci są ciężkokapujący :D Kaja10014 napisał(a):Gratulacje! I z chłopaka i psa :diabloti: Będziesz szukać jakiegoś w typie rasy czy idziesz na spontan? :cool3: Dzięki :loveu: Chcę takiego oryginalnego, ale mam swój typ tzn. musi być nieduży jak wyrośnie (wiadomo, że nie wszystko się da przewidzieć przy kundelkach ale mniej więcej) i kolor albo czekolada, albo blue merle albo taki brązowy hmm nie wiem jak określić ten kolor, coś takiego jak Twój tymczas ten z białą plamką na głowie :P
kajkoowa Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 No to widzę że mamy taki sam gust ( czyli dobry :diabloti:). Mi też się marzy w przyszłości czekolad albo blue merle. A polujesz na psa czy sunię? :)
LadyK Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Właśnie zastanawiam się jeszcze co do płci, ale chyba wolałabym sunię, bo mam już kotkę, suczkę (Sonię) to już pozostanę nad dominacją płci kobiecej w domu ;)
kajkoowa Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 LadyK napisał(a):Właśnie zastanawiam się jeszcze co do płci, ale chyba wolałabym sunię, bo mam już kotkę, suczkę (Sonię) to już pozostanę nad dominacją płci kobiecej w domu ;) Ja mam facetów, ale zamierzam się przerzucić na płeć piękną :cool3: A teraz tylko nic jak czekać na zdjęcia Soni :)
przeszlus Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Że jacy ? co proszę ? :diabloti: Szczeniaczek gratuluję :) Jakoś do lutego trzeba wytrzymać :loveu: No blue merlle sącudne :) albo red merlle :loveu:
Sweet Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Gratulacje z powodu faceta:D "Mój" nie zrozumiał także sobie w końcu odpuściłam;) ale z twojego szczescia sie ciesze:D I z psiaka tez:D
KT Arts Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Sweet napisał(a):Gratulacje z powodu faceta:D "Mój" nie zrozumiał także sobie w końcu odpuściłam;) ale z twojego szczescia sie ciesze:D I z psiaka tez:D "Mój" jeden też nie zrozumiał, ale mam nadzieje że ten zrozumie;P A co do blue marle to są cuuudne:loveu:
C&B Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Tak, blue merle są cudne, szczególnie aussie :diabloti: Psiaki ze schroniska potrzebują pomocy, i miło słyszeć że ktoś się decyduje chociaż jednemu jej udzielić ;) Życzę, żebyś i ty "znalazła" taki diamencik w schronie jaki ja "znalazłam":cool3:
Bewarka Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Ooo super! :D już się doczekać nie mogę aż weźmiesz tego pieska, choć teoretycznie nie powinnam... :) LadyK napisał(a):Ja mam jednego więc...;) Poza tym spacery z jednym psem są mało rozrywkowe :P Haha ja tam wole spacery z jednym psem, ale za leniwa jestem, żeby wychodzić osobno :eviltong:
kaskaSz Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Ja też chciałabym drugiego psiaka, ale nie przy Foxim i nie teraz. Ale kiedyś na pewno :) Fajnie, że przygarniasz psiaka ze schronu.
Sweet Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Niufciak napisał(a):"Mój" jeden też nie zrozumiał, ale mam nadzieje że ten zrozumie;P Mam nadzieje że chociaż "twój" zrozumie:) kasia jak prezenty?:D
Avaloth Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 ale super ;) z krakowskiego bierzecie ? szczeniaka czy dorosłego ? merlaka raczej trudno będzie Wam znaleźć ale w krakowskim już po jednym pobycie widziałam tyle cud że na pewno coś znajdziesz :)
Kashdog Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Gratuluję! Jak ja bym chciała aby moi się zgodzili na drugiego psa...Ale to jak na razie nie jest możliwe chyba :shake: A jeśli już mówimy o szczeniakach to takie terrierze cudna czekają na dom :loveu::diabloti: http://www.dogomania.pl/threads/198798-Ben-i-BazylTerierkowate-szczeniaki-marzn%C4%85-na-ulicy.-Pilnie-szukamy-DT-DS.
LadyK Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 [quote name='Sweet']Mam nadzieje że chociaż "twój" zrozumie:) kasia jak prezenty?:D Prezenty to w sumie kasa od rodziców, babci, chrzestnej no i tyle :D [quote name='Avaloth']ale super ;) z krakowskiego bierzecie ? szczeniaka czy dorosłego ? merlaka raczej trudno będzie Wam znaleźć ale w krakowskim już po jednym pobycie widziałam tyle cud że na pewno coś znajdziesz :) Szczeniaka, bo rodzice się godzą tylko na szczeniaka. Zobaczę czy w krakowskim czy może jakiegoś z dgm :) No ale to dopiero w lutym.. [quote name='Kashdog']Gratuluję! Jak ja bym chciała aby moi się zgodzili na drugiego psa...Ale to jak na razie nie jest możliwe chyba :shake: A jeśli już mówimy o szczeniakach to takie terrierze cudna czekają na dom :loveu::diabloti: http://www.dogomania.pl/threads/198798-Ben-i-BazylTerierkowate-szczeniaki-marzn%C4%85-na-ulicy.-Pilnie-szukamy-DT-DS. Cudne są, ale ja dopiero w lutym mogę wziąźć psiaka :shake: Kilka fotek z dzisiaj:
LadyK Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 Przez najbliższe kilka dni może nie być mnie na dgm, ponieważ mam gości i zepsuty swój komputer..
taxelina Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 http://i55.tinypic.com/24ln6gm.jpg Bardzo ladny portret!
kajkoowa Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 http://i55.tinypic.com/24ln6gm.jpg%5C świetne zdjęcie :loveu:
Daga&Maks Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 http://i55.tinypic.com/hv1fh4.jpg energia ją rozpiera :cool3:
Recommended Posts