Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='przeszlus']Podejrzewam że fotka jest super ale mi się nie wyświetla :( :( :(
Jest tylko taki pasek :([/QUOTE]

[url]http://i56.tinypic.com/15zmquf.jpg[/url] zobacz czy link do fotki Ci działa ;)

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']u mnie się zdjęcie wyświetla i jest piękne :loveu: tło jest prześliczne, wygląda jak śnieżna kraina :)[/QUOTE]
jakbyś mi to z ust wyjęła :D

Posted

[QUOTE]E tam raczej w Polsce sie tak nie mowi [/QUOTE]
nie ? a gdzie ? bo ja słyszę wszędzie, w środkach komunikacji, na ulicach, w szkole, generalnie wszędzie gdzie się da ^^
a OnomatoPeja zakropkowała, więc nie złamała zakazu tu xd

uwielbiam zdjęcia Soniaka *.*

tak mi się przypomniało, wiesz co tam słychać u Neski ? :)

Posted

[quote name='Avaloth']nie ? a gdzie ? bo ja słyszę wszędzie, w środkach komunikacji, na ulicach, w szkole, generalnie wszędzie gdzie się da ^^
a OnomatoPeja zakropkowała, więc nie złamała zakazu tu xd
[/QUOTE]
Jakos mam kontakt z ludzki z Polski i tak sie nie odzywaja... jak ona by nie zakropkowala to by dogo zakropkowalo... sorry ale jakas kultura osobista tu obowiazuje..

Posted

[quote name='deer_1987']Jakos mam kontakt z ludzki z Polski i tak sie nie odzywaja... jak ona by nie zakropkowala to by dogo zakropkowalo... sorry ale jakas kultura osobista tu obowiazuje..[/QUOTE]
Wiadomo, ze w normalnej dyskusji na nieemocjonalne tematy większość ludzi nie klnie. Ale są w Polsce tacy, którzy klną i bez potrzeby, wszędzie. gadając np. na cały głos w autobusie, idąc ulicą, czy po prostu gadając o pierdołach. A każdego czasem emocje ponoszą ^^
A OnomatoPeja akurat to napisała w formie żartu, więc moim zdaniem nie ma się o co obruszać ;)

Posted

[quote name='Avaloth']Wiadomo, ze w normalnej dyskusji na nieemocjonalne tematy większość ludzi nie klnie. Ale są w Polsce tacy, którzy klną i bez potrzeby, wszędzie. gadając np. na cały głos w autobusie, idąc ulicą, czy po prostu gadając o pierdołach. A każdego czasem emocje ponoszą ^^
A OnomatoPeja akurat to napisała w formie żartu, więc moim zdaniem nie ma się o co obruszać ;)[/QUOTE]

z klawiatury mi to wyjełaś :p

Posted

ojaa, poco od razu się burzyć ;) jak Avaloth wspomniała, to było raczej stwierdzenie dla żartu, a z tym, że w Polsce na co dzień bardzo dużo ludzi klnie, to prawda niestety. Widać to bardzo często idąc ulicami czy będąc w sklepie, jak wiele osób tak się 'wyraża' i to najczęściej pod wpływem emocji się tak dzieje.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...