Pusiakowa Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Anula & Bono napisał(a):nie znom zadnych 2 michałów:evil_lol: ufff, to nie ciebie szukajo. :diabloti:
Tepes Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Pusiakowa napisał(a):ufff, to nie ciebie szukajo. :diabloti: to dobrze :evil_lol:
Moniek193 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Ta fotka mnie urzekła http://i418.photobucket.com/albums/pp268/Owczarkowa/Dogomania/116.jpg :mdleje:
Pusiakowa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Anula & Bono napisał(a):to dobrze :evil_lol: nie byłabym tego taka pewna czy tak dobrze... :diabloti:
Tepes Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Pusiakowa napisał(a):nie byłabym tego taka pewna czy tak dobrze... :diabloti: grozisz mi?:evil_lol: jo mom pittbullo podhalana także nie podskakuj:D
pokusa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 witam p0 raz pierwschy <3 s0niaczka jest cudeeem teg0 świata ! 0czywiście p0 m0ich psi0rach xD a mam pytanko .. CZEMU NIE WIDZĘ ZDJEC ?! XD
Pusiakowa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Anula & Bono']grozisz mi?:evil_lol: jo mom pittbullo podhalana także nie podskakuj:D nie ja tylko ostrzegam . :evil_lol: a ja mam amstaffa :D i.. brata! :diabloti: agresywny jest. :grins:
Tepes Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Pusiakowa']nie ja tylko ostrzegam . :evil_lol: a ja mam amstaffa :D i.. brata! :diabloti: agresywny jest. :grins: a jo tyż mom brata i faceta:evil_lol:
Pusiakowa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Anula & Bono']a jo tyż mom brata i faceta:evil_lol: a ja kobiete . :grins:
Tepes Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Pusiakowa']a ja kobiete . :grins: hahaha ok jo już nie hcca nic wiedziec poddaja sie:evil_lol:
Pusiakowa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Anula & Bono']hahaha ok jo już nie hcca nic wiedziec poddaja sie:evil_lol: haha.:D zwycięstwo ! już mnie nie cieszy... przyzwyczaiłam sie. :diabloti:
Tepes Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Pusiakowa']haha.:D zwycięstwo ! już mnie nie cieszy... przyzwyczaiłam sie. :diabloti: hahaha to czego Ty więcy chcesz oszczędź mie i moje dzieci:evil_lol:
Pusiakowa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Anula & Bono']hahaha to czego Ty więcy chcesz oszczędź mie i moje dzieci:evil_lol: dzieci gadosz? :diabloti: ja chceć twoja dzieci . :D
Tepes Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Pusiakowa']dzieci gadosz? :diabloti: ja chceć twoja dzieci . :D nieeeeeeeeeeeeeeeeee:D zostow Oliska, Bona i Paulina w spokoju:evil_lol:
Pusiakowa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Anula & Bono']nieeeeeeeeeeeeeeeeee:D zostow Oliska, Bona i Paulina w spokoju:evil_lol: nie protestuj ! bo cieba tysz wezmo . :diabloti:
LadyK Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Cześć wszystkim :diabloti: Dzięki za odwiedzinki, Pusiakowa i Anula - dziękuję za ot :diabloti: Kurcze nie wiem jakim cudem mi się usunęły wszystkie subskrypcje i teraz muszę szukać wątków, które odwiedzałam :roll: Ale jakoś dam rade :eviltong: No więc mam jakieś fotki , z przygotowań do Sylwestra (bo ja w tym roku obchodziłam Sylwestra z psem i telewizorem :D) Za chwilę idę na spacerek to może będą jakieś nowe fotki. Potem Was poodwiedzam :eviltong: Ale mamy śnieeegu :D A już jutro do szkoły trzeba iść...:roll:
Pestka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Ale ona jest już poważna, matko niedawno takie maleństwo była :loveu:
bianka19 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Cześć , dawno nas tutaj nie było :oops: Śliczna Sonia :loveu: Czekamy na śnieżne fotki :lol: U nas też duużo śniegu .!
Pusiakowa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 ta to ma dobrze, kiełbasa, wafelek, jogurt. :diabloti: a za ot prosze cie bardzo kochana. :loveu:
LadyK Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 RCookie napisał(a):Jakieś spacerowe byś wrzuciła :eviltong:. Będą, będą ;) Pestka napisał(a):Ale ona jest już poważna, matko niedawno takie maleństwo była :loveu: Trochę jej się urosło...:diabloti: bianka19 napisał(a):Cześć , dawno nas tutaj nie było :oops: Śliczna Sonia :loveu: Czekamy na śnieżne fotki :lol: U nas też duużo śniegu .! Hej :hand: Dzięki :loveu: Fotki będą później ;) Pusiakowa napisał(a):ta to ma dobrze, kiełbasa, wafelek, jogurt. :diabloti: a za ot prosze cie bardzo kochana. :loveu: No widzisz :D Nawet Ty tak nie masz dobrze :D:D:diabloti: :loveu: Jak ktoś chce zobaczyć spacerowe-zimowe-śniegowe fotki to zapraszam później :D
Recommended Posts