Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
No to czekamy na nowe bo slicznie focisz :D

No to szkoda ze sie usunela bo chcialam na strone wrzucic nowe.

Jutro postaram się dać jakieś fotki, bo dzisiaj już nawet nie mam czasu zrobić, bo za niedługo wychodzę (mam występ (chór) przed najwyższymi władzami) i dopiero wieczorem będę w domu ;)

Pestka napisał(a):
A dlaczego w ogóle zmieniłaś nick? ;)

Nie zmieniłam nicku..Tylko mam nowe konto, bo na tamto zapomniałam hasła,a nie miałam już e-maila, na którym zakładałam stare i musiałam założyć nowe.

Posted

LadyK napisał(a):
Jutro postaram się dać jakieś fotki, bo dzisiaj już nawet nie mam czasu zrobić, bo za niedługo wychodzę (mam występ (chór) przed najwyższymi władzami) i dopiero wieczorem będę w domu ;)

No to czekam do jutra :D i milego dnia!!

Posted

deer_1987 napisał(a):
No to czekam do jutra :D i milego dnia!!

Dziękujemy ;)
Występy wyszły świetnie, gratulacje nawet od samego doradcy pana prezydenta Polski ;) Gorzej było z czym innym, ale nie chce mi się rozpisywać ;)

Posted

LadyK napisał(a):
Dziękujemy ;)
Występy wyszły świetnie, gratulacje nawet od samego doradcy pana prezydenta Polski ;) Gorzej było z czym innym, ale nie chce mi się rozpisywać ;)

Wow no to milo z tym pierwszym!!

Posted

[CENTER]Witam wszystkich ;) Fotki będą potem jak jakieś zrobię, bo narazie jestem padnięta, bo pół dnia byłam na zakupach :evil_lol: Przy okazji spotkałam na rynku panią z czteromiesięcznym ślicznym amstaffem (no w typie rasy ;)) Tośkiem ze schroniska do adopcji ;) Oczywiście ja go chciałam wziąźć, bo uwielbiam tą rasę, ale niestety moja mama nie podziela mojego zdania :diabloti::diabloti: Więc tylko się z nim pobawiłam, chciał zjeść mi reklamówkę :diabloti: i dałam cegiełkę na niego :) Ale był śliczny maluch :loveu: Oby szybko znalazł dobry domek :loveu:

Kupiłam dzisiaj Soni nową obrożę i dla Neski dwie zabawki :eviltong:[/CENTER]

Posted

LadyK napisał(a):
Witam wszystkich ;) Fotki będą potem jak jakieś zrobię, bo narazie jestem padnięta, bo pół dnia byłam na zakupach :evil_lol: Przy okazji spotkałam na rynku panią z czteromiesięcznym ślicznym amstaffem (no w typie rasy ;)) Tośkiem ze schroniska do adopcji ;) Oczywiście ja go chciałam wziąźć, bo uwielbiam tą rasę, ale niestety moja mama nie podziela mojego zdania :diabloti::diabloti: Więc tylko się z nim pobawiłam, chciał zjeść mi reklamówkę :diabloti: i dałam cegiełkę na niego :) Ale był śliczny maluch :loveu: Oby szybko znalazł dobry domek :loveu:

Kupiłam dzisiaj Soni nową obrożę i dla Neski dwie zabawki :eviltong:

To czekamy na fotki :cool3:
Pokaż pokaż !

Posted

Cześć wszystkim ;) Fotki postaram się dać potem, a poodwiedzam Was w weekend, bo brak czasu u mnie niestety :cool1:

Bartiśkowa_ napisał(a):
Witamy :loveu:

jak tam nowa szkoła ? Ty też jesteś na hotelarzu nie ? Też masz niektóre takie dziwaczne przedmioty ??

Hej :hand: Szkoła ogólnie dobrze nawet, fajną mam klasę (no pomijając takie dwie :D) i wychowawczynię też fajną, jutro się okaże co więcej xD
Tak ja na tym jestem :evil_lol: A Ty też? Nie wiedziałam :)
Mam przedmioty zawodowe takie: ekonomika i prawo w hotelarstwie, organizacja pracy w hotelarstwie i obsługa informatyczna w hotelarstwie :eviltong: Też takie masz?

Posted

deer_1987 napisał(a):
a jak plan wyglada?

Plan lekcji?

Poniedziałek 8.15 - 14.30, wtorek 7.20 - 13.40, środa 7.20 - 14.30, czwartek 8.15 - 13.40 (najkrócej :diabloti:), piątek 7.20 - 14.30 :roll:

Posted

Feigned napisał(a):
od 12 do 17 :shake:

A ty masz tylko jutro takie godziny, czy też w inne dni?

Ja jakoś się tak przyzwyczaiłam, że zawsze na rano i chyba tak najlepiej. ;)

Posted

Aga&Ganja napisał(a):
A ty masz tylko jutro takie godziny, czy też w inne dni?

Ja jakoś się tak przyzwyczaiłam, że zawsze na rano i chyba tak najlepiej. ;)

tylko w środy tak mam :placz:
jeszcze może na 9 będę miała ze dwa razy, albo raz, a tak to na 8.
Ani razu nie mam mniej niż 6 lekcji :-(
ciężko się będzie przestawić, w gim w piątki miałam dwie lekcje..

noo bo na rano najlepiej, też bym tak chciala. :cool1:

Posted

Feigned napisał(a):
tylko w środy tak mam :placz:
jeszcze może na 9 będę miała ze dwa razy, albo raz, a tak to na 8.
Ani razu nie mam mniej niż 6 lekcji :-(
ciężko się będzie przestawić, w gim w piątki miałam dwie lekcje..

noo bo na rano najlepiej, też bym tak chciala. :cool1:

Ja mam w każdy dzień na 8...
Raz mam tylko 5 lekcji, ale podejrzewam, że będę siedzieć teraz jak najdłużej się da w szkole, bo teraz te dodatkowe lekcje, kółka itd. :roll::placz:

A w jakiej szkole jesteś? Jakiś kierunek już?

Posted

[CENTER]U mnie w szkole dlatego jest na 7:20, żeby długo nie trzeba było popołudniu siedzieć :eviltong: Też ani razu nie mam mniej niż 6 lekcji :shake:

Pani nas dzisiaj pocieszyła - nie martwcie się, pierwszy dzień wolny dopiero 23 grudnia :evil_lol::diabloti:

Mam fotki psie z dzisiaj :evil_lol: Za chwilę wstawię jak ktoś chce, tylko zgram itp :lol:[/CENTER]

Posted

deer_1987 napisał(a):
i od 40 min nic?

Strasznie mi Internet wolno chodzi dziś i dlatego :shake: Tyle czasu a jeszcze się nie wgrały :shake: A ich tylko 20 jest..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...