Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cześć Wam :loveu:
ładne Ci wychodzą zdjęcia, nawet bardzo :loveu: następnym razem jeszcze zobacz jaką przesłonę dajesz i mi powiedz, bo ja zawsze z tym mam największy problem :eviltong:
spiesz się z ogrodzeniem, bo nie można tak deseru bez Czarnej :evil_lol::loveu:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iś & Chester'] następnym razem jeszcze zobacz jaką przesłonę dajesz i mi powiedz, bo ja zawsze z tym mam największy problem :eviltong:

Przy slonecznych dniach i 8-9 bym dala - ale to zalezy jak jest. nie powie ci kolezanka jak da i ty ustawisz u siebie i bedziesz miec super. bo nie macie DOKLADNIE tak samo :D Po za tym przeslona to jedno i ma powiazanie z iso i czasem :P

np. patrz tu: http://sherry-niunia.home.pl/IMG_9200.JPG
1/1600
przeslona 6.3
iso 500

a tu z kolei http://sherry-niunia.home.pl/IMG_9239.JPG
1/2000
przeslona 5.6
iso 500

Posted

dziękuję Deer :loveu:
czyli robię za małe ISO i dlatego muszę szybkość zmniejszać ^^ a co do przesłony to czasem mnie wkurza bo nie chce się zmniejszyć poniżej 5.6. Nie wiem od czego to zależy, nie od czasu bo sprawdzałam.
Idę spać :eviltong:

Posted

[CENTER]Cześć wszystkim :hand: Mam problem z Internetem, a raczej z jego brakiem :mad: Jutro rano wstawię fotki (jak zdąże, bo mam kilka spraw do załatwienia) + informacja jakie miałam ustawienia przy nich :diabloti: Jak zdążę to nawet teraz dam już :eviltong:[/CENTER]

Posted

deer_1987 napisał(a):
a czemu masz tylko jednego psa w banerze? masz przeciez dwa nawet jak druga nie mieszka z toba na razie

Zgrywałam wszystkie zdjęcia z dysku na płytki i zostało tylko kilka fotek Soni (nowych), a musiałam zrobić nowy banner, bo tamten był za duży (bo miał 500x90, a potrzebowałam 500x80) więc wzięłam tylko Soni zdjęcie. Neska będzie w avatarze jak tylko będę miała czas go zrobić (czyli chyba jutro popołudniu). Wiem, że mam dwa psy ;)

Posted

Na początek trzy 'wodno-basenowe':

1/640s; F6,3; ISO 400, 70mm; pogoda: zachmurzenie małe

1/4s; F6,3; ISO 400, 28mm; - garaż (lampa halogenowa)

Posted

1/250s; F6,3; ISO 400; 55mm; pogoda: zachmurzenie duże

1/125s; F6,3; ISO 400; 35mm; pogoda: zachmurzenie duże

1/160s; F6,3; ISO 400; 70mm; pogoda: zachmurzenie duże

Psia moda lato 2009 :D:D

1/160s; F6,3; ISO 400; 50mm; pogoda: zachmurzenie duże

1/40s; F6,3; ISO 400; 70mm; pogoda: małe zachmurzenie ,wieczór

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...