Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moim zdaniem lepsze. Ale pewnie to też fakt, że były robione w słoneczny dzień. Nie prześwietlone. Kolory super:) Nie rozmazane przede wszystkim. Jakie miałaś ustawienia?

Posted

Dzięki wszystkim :loveu:

Kasia&Rika napisał(a):
Moim zdaniem lepsze. Ale pewnie to też fakt, że były robione w słoneczny dzień. Nie prześwietlone. Kolory super:) Nie rozmazane przede wszystkim. Jakie miałaś ustawienia?

Dzięki ;) Co do ustawień to w pełnym słońcu 1/640 a reszty to nie pamiętam :diabloti: W cieniu połowa z tego czyli 1/320. Chyba tak to było :eviltong:

Posted

Owczarkowa napisał(a):
Dzięki wszystkim :loveu:

Dzięki ;) Co do ustawień to w pełnym słońcu 1/640 a reszty to nie pamiętam :diabloti: W cieniu połowa z tego czyli 1/320. Chyba tak to było :eviltong:

no i super:) możesz nawet więcej. ale musisz wyczuć aparat. u mnie to 1/1000 i 1/500 się sprawdza w tym przypadku przy iso200/400

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
no i super:) możesz nawet więcej. ale musisz wyczuć aparat. u mnie to 1/1000 i 1/500 się sprawdza w tym przypadku przy iso200/400

Jeszcze któraś fotka była na 1/800 , ale to chyba z tych wczoraj :eviltong:
A ISO to 400.

Moniska napisał(a):
Fotki superowskie :cool3:
jak mozna rozumieć nową nazwe galerii? :cool3:

Hmm...nie wiem :D
Do Soni mówię Kiciuś xD
A chciałam żeby tak hmm...ciasteczkowo było xD
Bo słowo "słodki" mi się z jedzeniem kojarzy :D
Czyli Sonia jest ciastkiem a Neska tak jakby małą czarną kawą do tego :evil_lol:

Ale pomotałam :diabloti:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Tak lepiej ale wlasnie pewnie stad ze sloneczy dzien :D

Wtedy jak robiłam te co wyszły ciemne, też była taka sama pogoda jak przy robieniu tych wczorajszych.

Posted

Owczarkowa napisał(a):

Wtedy jak robiłam te co wyszły ciemne, też była taka sama pogoda jak przy robieniu tych wczorajszych.

czas i iso tez takie samo mialas?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...