Martunia Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 O, fajne zdjęcia wychodzą z nowego sprzętu. :cool3:
Rahl Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 tak, szczególnie to ładnie wyszło : http://i418.photobucket.com/albums/pp268/Owczarkowa/miniatury/DSC00102.jpg
C&B Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Anula & Bono']super ciesza sie...dobijej mie jeszce bardzi:shake: To ja cię pocieszę, bo ja nie bd miała lustrzanki tylko kompakt, ale taki super:loveu:
Feigned Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 oo, gratulejszyn. :evil_lol::loveu: ja też nabywam lustro w najbliższym czasie jak wszystko dobrze pójdzie :loveu:
LadyK Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Mam kilka fotek :eviltong: Takich se :diabloti: Bo narazie to się uczę podstaw :evil_lol:
Illusion Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Nad ostrością popracuj, bo Ci trochę uciekła :). Ładne kolorki kwiatów wyszły :loveu:.
LadyK Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Kaya93 napisał(a):Hej^^:loveu: śliczne Ci zdjęcia wychodzą:loveu: Dzięki :) RCookie napisał(a):Nad ostrością popracuj, bo Ci trochę uciekła :). Ładne kolorki kwiatów wyszły :loveu:. Właśnie zauważyłam, że coś nie tak z ostrością na tych moich zdjęciach :eviltong: Dzięki :)
C&B Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 http://i418.photobucket.com/albums/pp268/Owczarkowa/miniatury/DSC00146.jpg :loveu:
LadyK Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [CENTER]Mam jeszcze 27 zdjęć takich które się wmiare nadają do pokazania :diabloti: Jakby ktoś chciał to mogę wkleić ;) (Teraz Was zasypię fotkami :evil_lol:). Sonia "zmienia" futro i się tak strasznie leni i na tylnych łapach ma takie "krzaczory" sierści :D:D:D Śmiesznie to wygląda :D:D Nie nadążam jej czesać :roll:[/CENTER]
C&B Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Owczarkowa napisał(a):Mam jeszcze 27 zdjęć takich które się wmiare nadają do pokazania :diabloti: Jakby ktoś chciał to mogę wkleić ;) (Teraz Was zasypię fotkami :evil_lol:). Sonia "zmienia" futro i się tak strasznie leni i na tylnych łapach ma takie "krzaczory" sierści :D:D:D Śmiesznie to wygląda :D:D Nie nadążam jej czesać :roll: My to możemy dywany sobie z sierści Cziki robić...:diabloti: Tyle tego jest...:shake: Codziennie ją wyczesuję, ale to prawie nic nie pomaga...:cool1:
Selenne Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Ale Neseczka wyrosła od naszej ostatniej wizyty... To już normalnie laska. Oglądają się za nią, co? :)
LadyK Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='C&B']My to możemy dywany sobie z sierści Cziki robić...:diabloti: Tyle tego jest...:shake: Codziennie ją wyczesuję, ale to prawie nic nie pomaga...:cool1: Zróby sobie taki duuuuuży dywan z sierści naszych psów :diabloti: Ekologiczny :D:D [quote name='Selenne']Ale Neseczka wyrosła od naszej ostatniej wizyty... To już normalnie laska. Oglądają się za nią, co? :) Nie oglądają się, bo u nas same suczki wokoło :D:D
C&B Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Owczarkowa napisał(a): Zróby sobie taki duuuuuży dywan z sierści naszych psów :diabloti: Ekologiczny :D:D Mój to będzie taki delikatniutki:loveu:
Illusion Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Ja kupiłam furminator i problem kłaków latających po całym domu w większym stopniu zniknął, także polecam :cool3:. Czekamy na fotki :multi:.
taxelina Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 RCookie napisał(a):Ja kupiłam furminator i problem kłaków latających po całym domu w większym stopniu zniknął, także polecam :cool3:. . kupilam, czeszemy pare razy w tyg i klaki sa nadal po katach :P
Bewarka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Co tak ostatnio wszyscy szaleją z nowymi cykaczami, cooo...? :placz: :evil_lol: Świetne foty! :)
Illusion Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 deer_1987 napisał(a):kupilam, czeszemy pare razy w tyg i klaki sa nadal po katach :P U mnie też są, ale o wiele mniej ;). Bewarka napisał(a):Co tak ostatnio wszyscy szaleją z nowymi cykaczami, cooo...? :placz: :evil_lol: Świetne foty! :) Nie martw się, ja w ogóle nie mam aparatu :lol:.
LadyK Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [CENTER]Wytrymowałam ją trochę palcami :eviltong: Narzędzi nam brak, więc trzeba sobie radzić :diabloti: O połowe mniej tej "odstającej" sierści zostało ;) Narazie to u mnie krucho z kasą, ale jak tylko będę miała jakieś fundusze to kupię ten furminator chyba ;) [/CENTER]
Illusion Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Izuuus napisał(a):Co z tymi fotkami w liczbie 27? :D Dobre pytanie :evil_lol:.
Recommended Posts