Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE="2"][FONT="Courier New"]Dziękujemy wszystkim :loveu:

[quote name='deer_1987']Czesto si razm bawia?

Różnie bywa :roll:

[quote name='Feigned']ślicznotki :loveu: co tam u Was ? jedziesz gdzieś na wakacje ? :razz:

Od wczoraj non stop deszcz pada, a chciałam jakieś fotki porobić. Za tydzień nie będziemy mieć aparatu, bo brat jedzie na Mazury (jako jeden z mechaników na ten rajd WRC czy coś takiego :eviltong:) i zabiera ze sobą. A teraz się zdjęć robić nie da, bo mokro strasznie. A co do wyjazdu na wakacje to nie wiem... napewno parę dni będę u babci (ale jeszcze nie wiem ile i kiedy) no i u kuzynek. Poza tym chyba nic :eviltong: Przynajmniej nic nie planowałam :D:D Obecnie to się nudzę w domu, no i chyba tyle :diabloti:
Mam nadzieje, że wkońcu przestanie padać :shake:[/FONT]

Posted

[quote name='Owczarkowa']

[FONT=Courier New]Od wczoraj non stop deszcz pada, a chciałam jakieś fotki porobić. Za tydzień nie będziemy mieć aparatu, bo brat jedzie na Mazury (jako jeden z mechaników na ten rajd WRC czy coś takiego :eviltong:) i zabiera ze sobą. A teraz się zdjęć robić nie da, bo mokro strasznie. A co do wyjazdu na wakacje to nie wiem... napewno parę dni będę u babci (ale jeszcze nie wiem ile i kiedy) no i u kuzynek. Poza tym chyba nic :eviltong: Przynajmniej nic nie planowałam :D:D Obecnie to się nudzę w domu, no i chyba tyle :diabloti:[/FONT]

[FONT=Courier New]Mam nadzieje, że wkońcu przestanie padać :shake:[/FONT]

No to chyba wakacje ciekawie się zapowiadają, co? :eviltong:
Nie wliczając tej pogody. :roll:

Posted

[FONT="Courier New"][SIZE="2"][quote name='Aga&Ganja']No to chyba wakacje ciekawie się zapowiadają, co? :eviltong:
Nie wliczając tej pogody. :roll:

Tak średnio :roll:
Dobrze, że przynajmniej zimno nie jest...
Chociaż lepiej gdyby było zimno, a świeciło słońce :diabloti:

Mam kilka fotek z dzisiaj :eviltong: Pogoda jest jaka jest, ale jakoś trzeba sobie radzić :evil_lol:

Ktoś chce fotki? :cool3:

[/FONT]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...