Izuuus Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Owczarkowa napisał(a): Wiem, wiem :diabloti: Też Cię dodałam już :evil_lol: Jeszcze mam bloga też takiego foto, tylko że na onecie :D Jakby ktoś chciał adres to mogę podać tu :) Okej :evil_lol: Tak w ogóle ładne zdjęcie :cool1:
LadyK Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 Izuuus napisał(a):Okej :evil_lol: Tak w ogóle ładne zdjęcie :cool1: Tak wogóle to dziękuję :evil_lol: A teraz idę jakieś fotki porobić psom :diabloti:
Izuuus Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Owczarkowa napisał(a): Tak wogóle to dziękuję :evil_lol: A teraz idę jakieś fotki porobić psom :diabloti: Tak w ogóle to proszę :eviltong: Będą fotki :multi: Może podrzucę ci mojego psiura na sesyjke :diabloti:
LadyK Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 Izuuus napisał(a): Będą fotki :multi: Może podrzucę ci mojego psiura na sesyjke :diabloti: O tak :loveu::loveu: Obfocę go za wszystkie czasy :eviltong:
Izuuus Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Owczarkowa napisał(a): O tak :loveu::loveu: Obfocę go za wszystkie czasy :eviltong: No to on już tam biegnie do Ciebie :eviltong:
Kisia Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Dzięki za banerek :loveu: Zapraszam do mnie, napisałam jak było wczoraj w terenie (nie do końca) :evil_lol:
Martunia Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Dodałam do znajomych. xD Jestem ta na literkę "F". :eviltong:
Sweet Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Hej:D fajne fotki:D jak ci poszły testy znaczy ile masz pkt?? bo chyba nigdzie nie pisałaś:roll:
Aga&Ganja Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Owczarkowa, to my z Izuuus się niedłuo zjawimy u ciebie... :cool3:
Avaloth Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 ej ! :-o:-o Sonia jest duża ! ona jest taka.. owczarkowata ! :crazyeye: taka dorosła ! :crazyeye: :evil_lol::evil_lol:
Izuuus Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='Aga&Ganja']Owczarkowa, to my z Izuuus się niedłuo zjawimy u ciebie... :cool3: Mogę spytać dlaczego? :diabloti:
bianka19 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Przepraszam ale nie wim jak to zrobić żeby był tylko sam banner bez tego linku u góry. Możesz mi powiedzieć jak to zrobić?
LadyK Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [SIZE="3"][FONT="Book Antiqua"][quote name='cockermaister']Hej :multi: Witanko ;) [quote name='Aga&Ganja']Owczarkowa, to my z Izuuus się niedłuo zjawimy u ciebie... :cool3: Zapraszam :D:D [quote name='Iś & Chester']ej ! :-o:-o Sonia jest duża ! ona jest taka.. owczarkowata ! :crazyeye: taka dorosła ! :crazyeye: :evil_lol::evil_lol: :diabloti::lol: [quote name='Izuuus']Mogę spytać dlaczego? :diabloti: Interesy? :diabloti::diabloti: [quote name='bianka19']Przepraszam ale nie wim jak to zrobić żeby był tylko sam banner bez tego linku u góry. Możesz mi powiedzieć jak to zrobić? Usunąć link ;) Sweet - nie wiem, bo nie mam paska z kodem, żeby sprawdzić :D:D Fotki będą jutro, bo zapomniałam bateri naładować :diabloti:[/FONT]
LadyK Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [SIZE="3"][FONT="Book Antiqua"][quote name='Sweet']Ej wiesz co na mój post to już nie łaska odpisać :mad::eviltong: Odpisałam Ci na dole ;DD Bo jakoś mi się zaznaczyć nie chciał :diabloti:[/FONT]
Sweet Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='Owczarkowa'][FONT=Book Antiqua] Odpisałam Ci na dole ;DD Bo jakoś mi się zaznaczyć nie chciał :diabloti:[/FONT] własnie widziałam potem:eviltong: i juz edytowałam post:evil_lol:
LadyK Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [SIZE="3"][FONT="Book Antiqua"]Nam też niby dawali kody, ale mnie wtedy nie było i nie mam :diabloti:[/FONT]
Sweet Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Aha.. nam tylko powiedzieli kto ile ma pkt:P i w pon mają mam dać paseczki z dokładną ilością pkt znaczy z tą to nam powiedzieli..:eviltong:
bianka19 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 No właśnie o to chodzi że jak usunę link tak jak teraz to nie mogę wejść na swoją galerie..;/
LadyK Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 [SIZE="3"][FONT="Book Antiqua"][quote name='bianka19']No właśnie o to chodzi że jak usunę link tak jak teraz to nie mogę wejść na swoją galerie..;/ To poproś jakiegoś moderatora o wstawienie bannera. Potem będą fotki :diabloti:[/FONT]
C&B Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [CENTER]Powiedzmy, że już jest potem:diabloti:[/CENTER]
Recommended Posts