Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam, za nieobecność, ale próbuje jeszcze podciągnąć oceny :roll:

Justy$ka - witam :)

Wątki postaram się nadrobić jutro, no może nie wszystkie mi się uda, ale postaram się. Pozdrawiam ;)

;) Dobranoc ;)

Posted

A no rozumiem ja też próbowałam jak najlepii ale trochę nie wyszło mi i zostaje jednak średnia 4.1 nie jest źle ale dobrze też nie :p

A u cieibie jak tam oceny? i gdzie potem się wybierasz ??

Posted

Witajcie :) Już prawie wakacje :eviltong: Ocen jeszcze wszystkich nie wiem (jutro będę wiedzieć)

Jakieś dwie godziny temu wróciłam z Trójmiasta, było całkiem fajnie i poznałam kilku fajnych chłopaków z Niemiec. Trochę się dogadać nie mogliśmy ani po angielsku ani po niemiecku, ale cóż :evil_lol: Jakoś to było :eviltong:

Zepsuła mi się ładowarka do baterii do aparatu :shake: Całą wycieczke używałam zwykłych baterii, teraz już wszystkie rozładowane, więc narazie nie będzie nowych fotek, dopóki nie kupię nowej ładowarki :shake:

Nadmorskie łabędzie:

Posted

[quote name='Owczarkowa']

Witajcie :) Już prawie wakacje :eviltong: Ocen jeszcze wszystkich nie wiem (jutro będę wiedzieć)

Jakieś dwie godziny temu wróciłam z Trójmiasta, było całkiem fajnie i poznałam kilku fajnych chłopaków z Niemiec. Trochę się dogadać nie mogliśmy ani po angielsku ani po niemiecku, ale cóż :evil_lol: Jakoś to było :eviltong:

Zepsuła mi się ładowarka do baterii do aparatu :shake: Całą wycieczke używałam zwykłych baterii, teraz już wszystkie rozładowane, więc narazie nie będzie nowych fotek, dopóki nie kupię nowej ładowarki :shake:

Nadmorskie łabędzie:

Wpadamy z rewizyta i co widzimy?? dwa nowe psy? jaka to rasa bo sie nie znam ;) :) :cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...