Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[CENTER]Nie mam żadnych fotek nowych, bo ostatnio strasznie mało czasu mam.
W niedziele bierzmowania i ciągle próby do tego i wogóle. A w piątek jakieś tam święto w szkole i przygotowania do występów, dodatkowe próby itp.
W dodatku zbliża się koniec roku, za dwa tygodnie wycieczka (na 4 dni do Trójmiasta, o może kogoś odwiedzić? :evil_lol::diabloti:) więc trzeba zdążyć oceny popoprawiać :roll:
A w poniedziałek semestralny sprawdzian z historii :shake: Chyba najgorsze co może być :cool1:

Fotki będą po weekendzie chyba dopiero..:roll: [/CENTER]

Posted

(na 4 dni do Trójmiasta, o może kogoś odwiedzić? )

mnie! mnie :multi:.
dawno was u nas nie bylo :(.
i spóznione GRATKI 300 :multi::loveu::laola::razz:

Posted

Owczarkowa napisał(a):

W poniedziałek mam sprawdzian z historii, semestralny. Trzymajcie kciuki, żebym dobrze napisała :roll:

trzymamy mocno kciuki :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:

:kciuki: :kciuki:

Owczarkowa napisał(a):
Jak mi się uda to jutro dam jakieś fotki :)

no to czekamy :loveu::loveu::loveu:

Posted

Agathee napisał(a):
4,9 w 3 klasie gim? :crazyeye::crazyeye: osz kurde! tosz ty jakiś kujon wielki! :cool3: Trzymam kciuki!

To ty jeszcze prawdziwego kujona nie widziałaś MOJA siostra uczy się całe dnie wstaje o 5 rano a chodzi spać o 12 w nocy :-o:-o:-o:-o:-o:-o

i też chodzi do 3 gimnazjum a średnią ma 5,7 :-o:-o:-o

Posted

Dziękujemy wszystkim :loveu::loveu::loveu:

cockermaister witamy, witamy :)

Musimy zacząć dłuższe spacerki (teraz będę miała już więcej czasu :eviltong:). Bo Neska przytyła trochę :roll:
Nie wiem czy pisałam, ale ona już jest dość dawno po sterylce (po pierwszej cieczce miała) i chyba za mało ruchu ma ostatnio i dlatego przytyła.
Od poniedziałku będą dłuższe spacery i więcej fotek :cool3:

Obecnie mam w szkole średnią 4,57. Muszę pare ocen na piątki poprawić i będzie może 4,9 :diabloti: A jak będę miała pasek to jest duże prawdopodobieństwo, że się lustrzanki dorobię :loveu::loveu:

W poniedziałek mam sprawdzian z historii, semestralny. Trzymajcie kciuki, żebym dobrze napisała :roll: Muszę się jutro pouczyć :roll: No a w niedziele bierzmowanie ;) Zaczynam się cieszyć, że to już :D

Posted

ja liczę na 5,0 :diabloti:
ale Ci fajnie, ja nigdy nie dostałam nic za czerwony pasek :placz:
muszę poważnei porozmawiać z rodzicami :evil_lol:

trzymam kciuki za egzamin!
i czekam na foty :cool3::loveu:

Posted

[CENTER]Eee tam :diabloti: Ja się wogóle nie uczę nic, no chyba że mam jakiś sprawdzian to wtedy tak :eviltong: Ale tak żeby z lekcji na lekcje to mi się nie chce :diabloti: A 4,9 to mało trochę :eviltong:[/CENTER]

Posted

A karmisz ją karmą dla suk po sterylce?
U mnie się tak ciotki suka roztyła chodź biegała całymi dniami, a kiedy zakupili jej karmę dla suk po sterylce sadełko poszłow zapomnienie:loveu:

Posted

Domka_Czika napisał(a):
A karmisz ją karmą dla suk po sterylce?
U mnie się tak ciotki suka roztyła chodź biegała całymi dniami, a kiedy zakupili jej karmę dla suk po sterylce sadełko poszłow zapomnienie:loveu:

Ona raczej "domowe" je, bo suchej karmy za bardzo nie lubi :roll:

Posted

Owczarkowa napisał(a):

Ona raczej "domowe" je, bo suchej karmy za bardzo nie lubi :roll:

Spróbuj, może dziabnie coś:cool3:
Można jakoś tam zamowić próbki darmowe:lol:

Posted

Owczarkowa napisał(a):
Dziękujemy wszystkim :loveu::loveu::loveu:

Musimy zacząć dłuższe spacerki (teraz będę miała już więcej czasu :eviltong:). Bo Neska przytyła trochę :roll:
Nie wiem czy pisałam, ale ona już jest dość dawno po sterylce (po pierwszej cieczce miała) i chyba za mało ruchu ma ostatnio i dlatego przytyła.
Od poniedziałku będą dłuższe spacery i więcej fotek :cool3:

Obecnie mam w szkole średnią 4,57. Muszę pare ocen na piątki poprawić i będzie może 4,9 :diabloti: A jak będę miała pasek to jest duże prawdopodobieństwo, że się lustrzanki dorobię :loveu::loveu:

W poniedziałek mam sprawdzian z historii, semestralny. Trzymajcie kciuki, żebym dobrze napisała :roll: Muszę się jutro pouczyć :roll: No a w niedziele bierzmowanie ;) Zaczynam się cieszyć, że to już :D

Cześć! :multi: Co tam? :)

Moja Ganjicha też ostatnio przytya, bo jakoś nie bylo czasu, żeby chodzić na jakieś spacerki, wyszaleć się itd. Wiadomo dlaczego- szkola. Ostatnio dużo nauki, no ale nie ma co. Trzeba przyznać, że się trochę poprawilam i podciągalam oceny. :cool3:

Kobieto, weź mi oddaj swój aparat! :cool3::loveu:
ja nie wiem, jaką średnią będę miala... :roll: ale jak liczylam te lepsze oceny, to wyszedl mi nawet czerwony pasek! :multi::cool3:

Posted

Witam wszystkich odwiedzających :diabloti:

Fotek nowych narazie nie mam. Dzisiaj nie będzie, bo zła pogoda do robienia zdjęć jak na tą porę roku :eviltong: No chyba, że potem się coś zmieni, to zobaczę jeszcze. :lol:

A teraz kilka fotek pseudo-makro xD

___

I na koniec mała zmiana kolorów i fotka z kwietnia :diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...