Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Domka_Czika']Moją koleżankę kiedyś ON ciągał ( był w obroży:angryy:) to gleba co pare metrów więc zrezygnowała, i dobrze, bo ten ON charchał już.... Mnie tam nie było, ale moja mam mówił, że widziała...:shake:

Ja biorę na szelkach.

A co u nas? :D
Dzisiaj miałam iść z Neską, ale przed chwilą ze szkoły przyszłam i mam strasznie dużo do nauczenia się na jutro + jeszcze codziennie muszę uczyć się na konkurs z biologii, którego i tak nie wygram (bo ja już wiem kto to wygra, to jest więcej niż pewne :roll:). Jeszcze tylko dwa miesiące nauki, a potem maj już będzie lżej, po egzaminie. Dzisiaj u nas w szkole była prezentacja szkoły, która oferuje różne technika, między innymi technikum weterynaryjne oraz technikum hodowcy koni :) Fajne, prawda? :)
Ja jednak chyba pójdę do XIII LO na profil geografia-hiszpański, no chyba, że znajdę jakieś bliżej, bo do tamtego mam trochę długi dojazd.
Ostatnio rzadko piszę w waszych galeriach, bo poprostu nie mam czasu. Ale staram się być mniej więcej na bieżąco. Jeszcze te dwa najbliższe tygodnie będą zawalone, a potem może już będzie mniej (bo w przyszłym tygodniu jest konkurs z biologii). W sumie dobrze, że się do niego zapisałam, ponieważ jest na podstawie materiału z LO (nie wiem, której klasy) to potem może coś będę pamiętać z tego xD
Teraz kilka fotek (jeszcze z soboty) i lecę się uczyć :roll:

Posted

super fotki:D
fajnie ze znalazłaś LO gdzie chcesz iść;D
swoją droga to iśka chodzi tam do LO:)
hehe:)
powodzenia na konkursie:)

Posted

Hej! :) Trzymam kciuki za konkurs! :) Ja osobiście na samą myśl o biologii mam ciarki a co dopiero konkurs biologiczny :evil_lol:

Posted

Owczarkowa napisał(a):

Fotki będą jak się trochę pogoda poprawi :eviltong:

To niech sie ta pogoda szybko poprawia :eviltong: bo ja chce nowe fotki dziewuszek:loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol:

Posted

Kaya93 napisał(a):
To niech sie ta pogoda szybko poprawia :eviltong: bo ja chce nowe fotki dziewuszek:loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol:

ja też :cool3::loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...