Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kilka fotek Soni :diabloti: Neski będą w najbliższym czasie :cool3:

Chyba będę musiała sobie zrobić chwilową przerwę od dogo :shake:
Mam 26,27 lub 28 lutego zdać 120 pytań do bierzmowania oraz ewangelię św. Łukasza, a jak narazie żadnego nie umiem :shake: Do tego dochodzi jeszcze samo zajmowanie się psami oraz szkoła. W marcu druga część pytań do bierzmowania do zaliczenia, a w kwietniu egzaminy. Tak więc proszę się nie martwić jak nie będzie mnie teraz na dgm, napewno wrócę jak tylko trochę się odrobię ;) Prawdopodobnie na koniec lutego będę już częściej na dogo, ewentualnie we ferie. Niestety muszę się uczyć do bierzmowania, bo mamy strasznie wymagającego księdza :shake:
Nie obiecuje często fotek do czasu aż będę miała czas :lol:, ale napewno jakieś będą :)

Posted

http://i418.photobucket.com/albums/pp268/Owczarkowa/IMG_3892.jpg
Fajna fota. :cool3:
Ten nosek i uchole. :loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='Owczarkowa']

Mam 26,27 lub 28 lutego zdać 120 pytań do bierzmowania oraz ewangelię św. Łukasza, a jak narazie żadnego nie umiem :shake: Do tego dochodzi jeszcze samo zajmowanie się psami oraz szkoła. W marcu druga część pytań do bierzmowania do zaliczenia, a w kwietniu egzaminy. Tak więc proszę się nie martwić jak nie będzie mnie teraz na dgm, napewno wrócę jak tylko trochę się odrobię ;) Prawdopodobnie na koniec lutego będę już częściej na dogo, ewentualnie we ferie. Niestety muszę się uczyć do bierzmowania, bo mamy strasznie wymagającego księdza :shake:

Nie obiecuje często fotek do czasu aż będę miała czas :lol:, ale napewno jakieś będą :)

Ten ksiądz chyba oszalał. :-o :shake:
Żeby na religię trzeba było się uczyć więcej niż na na wszystkie inne przedmioty razem wzięte? :-o

Posted

[quote name='Owczarkowa'][CENTER]

Nie obiecuje często fotek do czasu aż będę miała czas :lol:, ale napewno jakieś będą :)[/CENTER]
[/quote]

Że pytania to wiem ale, że ewangelię :crazyeye:
Masakra...

Posted

hej;)
co tam??

co do tego bierzmowania to ci współczuje.. jak słucham co teraz mają inni to ciesze sie ze ja miałam juz i to z tym księdzem co był poprzednio bo teraz miałabym wiecej do zaliczenia:evil_lol: ja potrzebowałam tylko miec podpis od spowiedzi co miesiąc, opinie katechety i na egzamienie koncowym znac regułki mi potrzebne które są podczas mszy bierzmowania i tyle:eviltong: no i na spotkania chodzic:eviltong:

Posted

[CENTER]Dzisiaj byliśmy na takim dłuższym spacerku w polach. Straszne błoto. Całe buty i spodnie miałam oklejone dwucentymetrową warstwą błota :diabloti:
Suczki się wyszalały, wykąpały w kałużach :diabloti::diabloti:
Fotek niestety nie ma, bo nie brałam aparatu :roll:
Neska była bez smyczy i się słuchała :multi::multi:
Bałam się, że ucieknie ale nie było tak źle ;) [/CENTER]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...