Moniek193 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Nic mi admin nie odpisał:shake: Napiszę jeszcze do drugiego i do jakiegoś moda.
Moniek193 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Boshe ludzie czy Wy wogole czytacie te galerię czy tylko wchodzicie i się wyżalacie:shake: Owczarkowa zapomniała hasła, piszemy do adminów ale nie odpisują! Więc jak ona ma do Was czy do swojej galerii zaglądać bez konta na dogo:cool1: Bosh...
Cavy Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Mnie w tej galerii długo nie było, więc nie wiem co się dzieje, ot co :eviltong:
Illusion Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 A Owczarkowa nie może założyć sobie drugiego konta, a potem poprosić o połączenie z nickiem "Owczarkowa", żeby miała możliwość edytowania postów, które założyła przed posiadaniem II konta? Może załóżcie temat w administracji?
Aga&Ganja Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Moniek193 napisał(a):Owczarkowa zapomniała hasła Jak to zapomniała hasła? :evil_lol: Dziwne. :roll:
C&B Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Dziewczynę tak wakacje pochłonęły, że aż hasła zapomniała
Aga&Ganja Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 C&B napisał(a):Dziewczynę tak wakacje pochłonęły, że aż hasła zapomniała :lol::lol: A nie zapisywała sobie nogdzie tego hasła? Ja zawsze na gadu dodaję jakiś nowy kontakt z numerek, który wgl nie istnieje i tam zapisuję ważne sprawy... Niektórzy piszą wszystko w notesikach, a inni mają po prostu dobrą pamięć... :roll:
Rahl Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Niech sobie założy drugie konto i poprosi o połączenie ich :)... Myślę, że skoro przypominanie hasła nic nie daje, to chyba mogłaby tak zrobić... ;) Mam nadzieję, że Owczarkowa szybko do nas powróci :razz:
kajkoowa Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Ja też mam taką nadzieję:razz: CZekam na Ciebie i na zdjęcia, Owczarkowa:D
LadyK Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [CENTER]Cześć to ja Owczarkowa :diabloti: Nowe konto mam :eviltong:[/CENTER]
LadyK Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Fotki będą potem :eviltong: Bo jak narazie to żadnych nowych nie mam, nie lubię starych wklejać :diabloti: Albo dobra jedno Neskowe dam :eviltong:
Cavy Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Ale cudna :loveu: Aż się za nią stęskniłam :evil_lol:
halgre Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 No kurde ... teraz jesteś Lady ...:crazyeye: a gdzie bannerek :mad:
LadyK Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='Bewarka']Fajnie. :D Dziękuję :D [quote name='Cavy']Ale cudna :loveu: Aż się za nią stęskniłam :evil_lol: :loveu::diabloti: [quote name='halgre58']No kurde ... teraz jesteś Lady ...:crazyeye: a gdzie bannerek :mad: Bannerek będzie..yy..jak znajdę wene twórczą jakąś xD [quote name='Martunia']W końcu założyłaś nowe konto :multi: ;) W końcu, w końcu :evil_lol::cool3: Fotki będą jutro, bo dopiero wróciłam do domu, a nie chce mi się teraz iść robić :eviltong:
Recommended Posts