Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Koniec :D Następne fotki pojutrze :diabloti:

Większość z tych co teraz dałam robione na manualu (trochę ciemne wyszły ) i przy użyciu drugiego obiektywu (55-200m). Na tych fotkach można zobaczyć jak wygląda(ło) Soni futro :eviltong: Znalazłam taki fajny grzebień w domu, podobne ząbki ma jak trymer i wszystko się ładnie wyczesało ;) Pokaże jutro może jak teraz wygląda Sonia ;)

Wrr...pół dnia słońce, na niebie chmur mało, a teraz zaczyna grzmieć i już trochę bardziej zachmurane :roll:

Posted

Bewarka napisał(a):
Im 'dalsze' foty tym lepsze...:loveu: bo nie są na chama poucinane gdzie się da :mad: :eviltong:

Kadrami się później będę martwić :eviltong: Narazie pracuje nad ostrością :D

Posted

Bewarka napisał(a):
Będziecie na wystawie? Ja chyba w nd. ;)

ja będę w obydwa dni :)
w niedzielę co prawda z koleżanka ze szkoły ale możemy się spotkać chociaż na chwilę przy jakimś ringu, co ? :cool3:

Posted

[quote name='Iś & Chester']ja będę w obydwa dni :)
w niedzielę co prawda z koleżanka ze szkoły ale możemy się spotkać chociaż na chwilę przy jakimś ringu, co ? :cool3:
Jeeeee jo tyż chca....:shake::evil_lol::evil_lol:

Posted

Iś & Chester napisał(a):
ja będę w obydwa dni :)
Mmm, dogomaniackie spotkanie :lol:
Ja się moge dostosować, ale gdzieś tak ok. 11:00 najlepiej. :eviltong:

Posted

Bewarka napisał(a):
Mmm, dogomaniackie spotkanie :lol:
Ja się moge dostosować, ale gdzieś tak ok. 11:00 najlepiej. :eviltong:

spoko :eviltong: koło 11 mówisz.. mam corgi do ok. 10.50, w trakcie musze wybić na basety koło 10.20, miło by było zobaczyć bordery które są 10-11, ale chyba najbardziej o 11 by mi pasował ring nr. XIII z bulterierami ^^ a jak nie chcesz to troszkę później przy XX tam belgijskie będą wtedy. Albo jak chcesz :D
Owczarkowa jak będziesz w niedziele to też masz tam być :eviltong:

Posted

W łepetynie mi się już wszystko pomieszało xD :hmmmm: To ja tak: mam sheltie od 10:00 do nie wiem której, a potem teriery irlandzkie dopiero od 12:35 także po szeltiakach moge oglądać co chcesz :) Tylko własnie wszystko się o 10-tej zaczyna :evil_lol:

Posted

[CENTER]Ja chyba będę w niedziele :eviltong: Ja nawet nie wiem kiedy co jest :diabloti: Może mi ktoś wysłać na PW rozpiske?[/CENTER]

Posted

[quote name='halgre58'][FONT=Georgia]Cześć ... [/FONT]

http://i418.photobucket.com/albums/pp268/Owczarkowa/Neska%20and%20Sonia/20%20czerwiec/IMG_2135.jpg

http://i418.photobucket.com/albums/pp268/Owczarkowa/Neska%20and%20Sonia/20%20czerwiec/IMG_2134.jpg

http://i418.photobucket.com/albums/pp268/Owczarkowa/Neska%20and%20Sonia/20%20czerwiec/IMG_2133.jpg

[FONT=Georgia]Jakie toto słooodkie ... [/FONT]

http://i418.photobucket.com/albums/pp268/Owczarkowa/Neska%20and%20Sonia/20%20czerwiec/IMG_2111.jpg
[FONT=Georgia]Śliczna ...

[/FONT]

Witajcie :hand: Dziękujemy :loveu:

[quote name='Bewarka']Mosz kobito :eviltong: <klik>

Dziękuję Ci bardzo :) Czyli gdybym była to w sobotę przy ringu VIII koło godz.12 (malamute), IX koło 10.50 (husky), w niedziele koło 10. ring I (ONki) i ring V lub VI (yorki), koło 11.00 ring IV (westy) i chyba tyle :D:D

O właśnie mi się przypomniało jak się kiedyś ze mną kumpela kłóciła, że ona nie ma pinczera miniaturowego tylko ratlerka :diabloti: A ma kundla, bo bez rodowodu :evil_lol:

Posted

[quote name='bianka19']Śliczne pieski :loveu:
Bannerek mi bardzo dobrze służy i jest poprostu śliczny
Zapraszam do mnie do oglądania nowych fotek Cezarka :evil_lol:

[quote name='Kisia']Fajna piłka, przegryziona :evil_lol:

Dziękujemy ;)

[quote name='C&B']Hejka:diabloti:
Mam już mojego Panusia:loveu:

Witam :D
:loveu::loveu:

Ktoś chętny na kilka fotek z dzisiaj? :eviltong:

Posted

Owczarkowa napisał(a):

Ja!!!

a przy okazji do nas zapraszam :P jak tylko odpowiem na watki to wrzuce dalej agility :lol:

Posted

Hejka:loveu::loveu::cool3:

Owczarkowa napisał(a):

Pytanie:mad:
Pewnie:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...