Avaloth Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 ta z dwoma łabędziami jest cudna ! :loveu::loveu::loveu: przerabiałaś ją trochę ? przyznaj się :evil_lol: daj nam psy :eviltong: i mi powiedz co w końcu z tą wystawą..
LadyK Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [quote name='Izuuus']Jakie brudasy z tych łabędzi. Trzeba je uświadomoć co to woda :cool1: takie pióra mają :eviltong: [quote name='Anusia&Saba']A ja byłam na początku maja, na tydzień, nad morzem :loveu: Super :loveu: [quote name='halgre58']Cześć ... :multi: Ten jeden łabędź chyba ma takie upierzenie (tak myślę) - a nie jest brudny :shake: [quote name='deer_1987']http://i418.photobucket.com/albums/pp268/Owczarkowa/artis/IMG_1230.jpg klimatyczna fotka ;) [quote name='gordonowa']Łał, ale Neska śliczna jest :). Ładne łabędzie ;) [quote name='Katarama']Wpadamy z rewizyta i co widzimy?? dwa nowe psy? jaka to rasa bo sie nie znam ;) :) :cool3: [quote name='Kisia']Witam masz śliczne pieski ;) [quote name='agaciaaa']Fajne łabądki :) http://i418.photobucket.com/albums/pp268/Owczarkowa/IMG_0632.jpg :loveu::loveu: [quote name='Shappy']Łabądki boskie :D [quote name='Moniska']ładnie ładnie ;) dziękujemy :loveu: [quote name='Kaya93']Hej:loveu: Co tam u Was:razz: A nudy :D Przed chwilą wróciłam od babci :eviltong: [quote name='Iś & Chester']ta z dwoma łabędziami jest cudna ! :loveu::loveu::loveu: przerabiałaś ją trochę ? przyznaj się :evil_lol: daj nam psy :eviltong: i mi powiedz co w końcu z tą wystawą.. Zmniejszyłam nasycenie fotki :eviltong: A na wystawie raczej będę :cool3:
Kisia Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 hej! :loveu: zrobisz nam też banerek? (sygnaturkę) :evil_lol:
LadyK Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [SIZE="3"][FONT="Book Antiqua"][quote name='Kisia']hej! :loveu: zrobisz nam też banerek? (sygnaturkę) :evil_lol: Oczywiście ;) Tylko opisz jaki ma być (najlepiej w wątku bannerkowym - link znajdziesz u mnie w podpisie) ;) Jutro postaram się o jakieś fotki :)[/FONT] EDIT: Chyba tego nie dawałam, więc daję :D
C&B Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [CENTER]Jak ty do mnie nadeszłaś to i ja do Ciebie nadchodzę:loveu: I upominam się o foty:mad:[/CENTER]
kajkoowa Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Siemanko :loveu: Co u Was?? Ale fajne łabędzie :loveu: A gdzie reszta fot? :mad: TYLKO dwie Sońkowe fotencje? No chyba żartujesz! Taki piękny pies a taka ilość fot :shake::evil_lol:
LadyK Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [FONT="Book Antiqua"][SIZE="3"][quote name='Kaja10014']Siemanko :loveu: Co u Was?? Ale fajne łabędzie :loveu: A gdzie reszta fot? :mad: TYLKO dwie Sońkowe fotencje? No chyba żartujesz! Taki piękny pies a taka ilość fot :shake::evil_lol: Nie bijcie :diabloti: Jutro będzie więcej, o ile będzie ładna pogoda :eviltong: Bo ja przy brzydkiej nie lubię focić :diabloti:[/FONT]
agaciaaa Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 http://i418.photobucket.com/albums/pp268/Owczarkowa/IMG_0915.jpg jak fajnie uszy nastawiła w różne strony :lol: :loveu:
kajkoowa Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='Owczarkowa'][FONT=Book Antiqua] Nie bijcie :diabloti: Jutro będzie więcej, o ile będzie ładna pogoda :eviltong: Bo ja przy brzydkiej nie lubię focić :diabloti:[/FONT] Oki, zawieszenie broni:evil_lol: Ja też jutro muszę uzupełnić naszą galerię, jak będzie ładna pogoda, a musi być;) Bo czekam na foty Soni:loveu:Wymiziaj tam wszystkich ( jezeli chcesz ludzi tez:diabloti::diabloti:)
Rahl Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 http://i418.photobucket.com/albums/pp268/Owczarkowa/IMG_0908.jpg ta fotka super wyszła :):):)
Martunia Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Jak Sonia urosła ! Cudowna jak zawsze. :cool3: A gdzie Neska ? :eviltong:
bianka19 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Przepraszam umiesz robić jakieś fajne banerki? ;> Jak tak to napisz u mnie na stronce ;) Pozdrawiam , Bianka&Cezar
LadyK Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [SIZE="3"][FONT="Book Antiqua"][quote name='agaciaaa']http://i418.photobucket.com/albums/pp268/Owczarkowa/IMG_0915.jpg jak fajnie uszy nastawiła w różne strony :lol: :loveu: Jednym uchem do obiektywu, a drugim czuwa :diabloti: [quote name='Bewarka']Ooo, dwie Soniowe :loveu: :D Dawaj więcej! Jutro :diabloti: [quote name='Kaja10014']Oki, zawieszenie broni:evil_lol: Ja też jutro muszę uzupełnić naszą galerię, jak będzie ładna pogoda, a musi być;) Bo czekam na foty Soni:loveu:Wymiziaj tam wszystkich ( jezeli chcesz ludzi tez:diabloti::diabloti:) Okej, ludzi też wymiziam :diabloti: Ale to rano, bo teraz wszyscy śpią :evil_lol: [quote name='gordonowa']http://i418.photobucket.com/albums/pp268/Owczarkowa/IMG_0908.jpg ta fotka super wyszła :):):) [quote name='Martunia']Jak Sonia urosła ! Cudowna jak zawsze. :cool3: A gdzie Neska ? :eviltong: Dziękujemy ;) Neska będzie jutro, bo mam same rozmazane fotki jej :P [quote name='bianka19']Przepraszam umiesz robić jakieś fajne banerki? ;> Jak tak to napisz u mnie na stronce ;) Pozdrawiam , Bianka&Cezar Odpisałam ;) [quote name='Kisia']super :loveu: obojętnie każdy będzie ładny :loveu::loveu: ale fajnie by było gdyby był na nim kuń i psiaki :evil_lol: śliczne fotki :loveu: ja może pojada w niedziele na działke to porobie jakieś foty ;) Oki. Postaram się w najbliższym czasie coś wymyśleć :) A teraz idę spać :diabloti: Dobranoc wszystkim :)[/FONT]
Kisia Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='Owczarkowa'][FONT=Book Antiqua] Jednym uchem do obiektywu, a drugim czuwa :diabloti: Jutro :diabloti: Okej, ludzi też wymiziam :diabloti: Ale to rano, bo teraz wszyscy śpią :evil_lol: Dziękujemy ;) Neska będzie jutro, bo mam same rozmazane fotki jej :P Odpisałam ;) Oki. Postaram się w najbliższym czasie coś wymyśleć :) A teraz idę spać :diabloti: Dobranoc wszystkim :)[/FONT] super :loveu::loveu::loveu: Dobranoc ;)
Kisia Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='Owczarkowa'][FONT=Book Antiqua] Oczywiście ;) Tylko opisz jaki ma być (najlepiej w wątku bannerkowym - link znajdziesz u mnie w podpisie) ;) Jutro postaram się o jakieś fotki :)[/FONT] EDIT: Chyba tego nie dawałam, więc daję :D super :loveu: obojętnie każdy będzie ładny :loveu::loveu::loveu: ale fajnie by było gdyby był na nim kuń i psiaki :evil_lol: śliczne fotki :loveu: ja może pojada w niedziele na działke to porobie jakieś foty ;)
bianka19 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Dobrze to ja podam jutro dane banerka ;] I bardzo dziękuje;* Dobranoc Bianka&Cezar
halgre Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Fajne fotki z piłką ... a gdzie więcej :evil_lol::crazyeye::loveu:
LadyK Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [SIZE="3"][FONT="Book Antiqua"]Fotki będą potem :eviltong: Założyłam sobie photobloga :diabloti: Jak ktoś ma to proszę o zaproszenia do znajomych :evil_lol: KLIK[/FONT]
Izuuus Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Ja mam fbl, ale coś mi twój link nie wchodzi :eviltong: Edit: Już wchodzi :D A tak w ogóle to zaproszenie Ci nie wyskoczy, sama musisz kogoś dodać :)
LadyK Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 Izuuus napisał(a):Ja mam fbl, ale coś mi twój link nie wchodzi :eviltong: Edit: Już wchodzi :D A tak w ogóle to zaproszenie Ci nie wyskoczy, sama musisz kogoś dodać :) Wiem, wiem :diabloti: Też Cię dodałam już :evil_lol: Jeszcze mam bloga też takiego foto, tylko że na onecie :D Jakby ktoś chciał adres to mogę podać tu :)
Recommended Posts