Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hehe ostatnio jak oglądałam Waszą galerie to Nesca mi się jakaś większa wydawała ;) a teraz takie słodziutkie maleństwo :) Może to d;la tego, że moje krówsko na kolanach mi leży i czuję ile waży :)

Posted

Chciałam jeszcze szczurka ale mama się nie zgodziła :evil_lol: Za to wynegocjowałam, że na wiosnę mogę kupić sobie królika miniaturkę :loveu::evil_lol:

też cem szcureczka :loveu: ale moja mama że nie, bo ma pasukdny ogon i w ogóle ble:roll: nie rozumiem tych kobiet :diabloti:
miałam królika :) a w sumie to dwa.. ale jednego przez tydzień, bo się okazało że go sprzedawca za szybko odłączył od matki :shake::angryy:

• a drugiego miałam 6 lat i był cudny ;) taka pierdoła z charakterkiem :eviltong:

• ale ładne foty ! uwielbiam zdjęcia w słońcu:loveu: też chce już wiosne ^^ tylko taką bez deszczu ale za to z duużą ilością słoneczka ;)
    tylko niech poczeka aż sobie kurtke wiosenno-jesienną kupie xD
    ide filmik oglądać :eviltong:

• Posted

[SIZE="2"]

Dziękujemy wszystkim :loveu:

Za chwilę do szkoły idę :shake: Teraz po feriach może mnie chwilami nie być na dogo - zależy ile będzie nauki. Jeszcze dodatkowo we wtorki (2 razy w miesiącu) mam do 17 zajęcia, bo mam dwie dodatkowe godziny "Studio wizażu".

No, ale idzie wiosna to postaram się na bieżąco foty dawać - no chyba, że nie chcecie :evil_lol: Dobra, a teraz już fotki z soboty cd.:

Posted

No i znów szkoła.. :roll: Ale niedługo będzie przerwa świąteczna, to też można sobie trochę odpocząć..
    My zawsze chętni na fotki. :D :loveu:

Posted

Martunia napisał(a):
    No i znów szkoła.. :roll: Ale niedługo będzie przerwa świąteczna, to też można sobie trochę odpocząć..
    My zawsze chętni na fotki. :D :loveu:

Wielkanoc masz na mysli? tutaj tylko tydzien wolnego..

Posted

deer_1987 napisał(a):
    Wielkanoc masz na mysli? tutaj tylko tydzien wolnego..

U nas wolne od 9 do 14 kwietnia.
    Przed chwilą byłam na rolkach z Sonią (tzn. ona szła po trawniku, a ja wolno jechałam po asfalcie). Całkiem dobrze to szło, następnym razem spróbuje z Neską, ale nie wiem jak to będzie wyglądało, bo Neska mniej się słucha i biega do psów (a u nas niestety takich które się plątają po wsi jest pełno). Zobaczymy, co z tego wyjdzie ;)

Posted

Następnym razm zabierz kogoś kto by wam fotki porobił :cool3:
    I powodzenia z Neską . Ja jakbym Fiodora zabrałą to bym leżała :evil_lol:

Posted

jak ja bym poszła na rolki z Axelem to na bank bym leżała :evil_lol: wystarczyłoby że w pobliżu przeszedłby jakiś człowiek :diabloti:

Posted

[CENTER]Mnie Sonia nawet nie pociągnie :evil_lol: A jak zobaczy innego psa to chce do niego iść to ja ją ciągne do siebie na wszelki wypadek :diabloti:
    Ale mam na tyle jazde na rolkach opanowaną że równowagi nie tracę :evil_lol:[/CENTER]

Posted

Owczarkowa napisał(a):
    Mnie Sonia nawet nie pociągnie :evil_lol: A jak zobaczy innego psa to chce do niego iść to ja ją ciągne do siebie na wszelki wypadek :diabloti:

Ale mam na tyle jazde na rolkach opanowaną że równowagi nie tracę :evil_lol:

ja nie pamiętam kiedy ostatnio jezdziłam, a strasznie lubię. :placz: ale tu gdzie mieszkam teraz, nie ma zbytnio warunków :eviltong:
    ale któregoś razu muszę iść :diabloti:
    no widzisz, Twoja Sonia jest 'trochę' większa od Axela, a nie ciągnie, a ten wariat pewnie by od razu wykorzystał okazję. :evil_lol:

Posted

Moją koleżankę kiedyś ON ciągał ( był w obroży:angryy:) to gleba co pare metrów więc zrezygnowała, i dobrze, bo ten ON charchał już.... Mnie tam nie było, ale moja mam mówił, że widziała...:shake:

Guest
    This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
        87.9k
      • Total Posts
        13m
    • Create New...