halgre Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 http://img5.myimg.de/IMG31535bb8b.jpg - prześliczna :loveu::loveu::loveu:
Skibka Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Owczarkowa napisał(a):Moje oceny :diabloti: polski 4 angielski 4 matematyka 4 plastyka 5 technika 5 biologia 5 chemia 4 niemiecki 4 wos 5 historia 4 religia 5 informatyka 5 fizyka 4 geografia 4 średnia 4,4 :roll: słabo, ale przynajmniej żadnej trójki nie mam :eviltong::diabloti: Jak to jest słabo to ja to totalne dno..:eviltong:
Moniskaa Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Owczarkowa napisał(a):Moje oceny :diabloti: polski 4 angielski 4 matematyka 4 plastyka 5 technika 5 biologia 5 chemia 4 niemiecki 4 wos 5 historia 4 religia 5 informatyka 5 fizyka 4 geografia 4 średnia 4,4 :roll: słabo, ale przynajmniej żadnej trójki nie mam :eviltong::diabloti: o Ty kujonie:diabloti: tylko pozazdrościc ;)
Izuuus Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Owczarkowa napisał(a):Moje oceny :diabloti: polski 4 angielski 4 matematyka 4 plastyka 5 technika 5 biologia 5 chemia 4 niemiecki 4 wos 5 historia 4 religia 5 informatyka 5 fizyka 4 geografia 4 średnia 4,4 :roll: słabo, ale przynajmniej żadnej trójki nie mam :eviltong::diabloti: ez takie chce :cool3: I foootki :lol::lol:
C&B Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Owczarkowa napisał(a):Moje oceny :diabloti: polski 4 angielski 4 matematyka 4 plastyka 5 technika 5 biologia 5 chemia 4 niemiecki 4 wos 5 historia 4 religia 5 informatyka 5 fizyka 4 geografia 4 średnia 4,4 :roll: słabo, ale przynajmniej żadnej trójki nie mam :eviltong::diabloti: Ja mam średnią 4,55 , ale nie mam biologi , chemi niemieckiego wos"u fizyki i geografii :evil_lol:
LadyK Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Domka_Czika napisał(a):Ja mam średnią 4,55 , ale nie mam biologi , chemi niemieckiego wos"u fizyki i geografii :evil_lol: Podstawówka? :diabloti: Ja przez całą podstawówkę miałam średnią ponad 5 :loveu: Poszłam do najlepszego gimnazjum w okolicy, no to mam teraz ledwo 4,5 :evil_lol: Fotki będą w najbliższym czasie :diabloti: Obecnie jestem chora (od poniedziałku, dlatego tak często na dogo :evil_lol:) Ale może jakieś domowe będą niedługo :evil_lol:.
LadyK Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Pusiakowa a do której ty klasy chodzisz? :cool3:
Pusiakowa Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Hej! fotki dawaj! i zdrowiej :eviltong: ja mam srednia 4,36 :roll: ale teraz sie dowiedzialam, ze mam z plasty 6 no to troche wyzej bd xd
Feigned Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 heej :loveu: ach śliczna Sonia, coś czuję, że będę tu częściej zaglądać :cool3: Owczarkowa a ty w której klasie? :eviltong: pozdrawiam! :razz:
LadyK Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Feigned napisał(a):heej :loveu: ach śliczna Sonia, coś czuję, że będę tu częściej zaglądać :cool3: Owczarkowa a ty w której klasie? :eviltong: pozdrawiam! :razz: to zapraszamy :cool3: ja jestem w trzeciej gimnazjum ;) Domka_Czika napisał(a):Ostatnia klasa :placz: Ja jeszcze nia miałam ponad 5 :placz: Ale muszę się postarać na koniec szóstej klasy to dostanę lustrzankę :cool3: Muszę mieć średnią 5,0 :shake: ja muszę mieć 5,0 średnią na koniec roku :diabloti: też mi lustrzankę za to obiecują :D:D tylko, że te lustrzanki to takie duże wymiary mają :evil_lol: do kieszeni mi się nie zmieści :diabloti:
C&B Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Owczarkowa napisał(a): Podstawówka? :diabloti: Ja przez całą podstawówkę miałam średnią ponad 5 :loveu: Poszłam do najlepszego gimnazjum w okolicy, no to mam teraz ledwo 4,5 :evil_lol: Fotki będą w najbliższym czasie :diabloti: Obecnie jestem chora (od poniedziałku, dlatego tak często na dogo :evil_lol:) Ale może jakieś domowe będą niedługo :evil_lol:. Ostatnia klasa :placz: Ja jeszcze nia miałam ponad 5 :placz: Ale muszę się postarać na koniec szóstej klasy to dostanę lustrzankę :cool3: Muszę mieć średnią 5,0 :shake:
Feigned Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Owczarkowa, to jesteśmy w tym samym wieku :cool3:
LadyK Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Feigned napisał(a):Owczarkowa, to jesteśmy w tym samym wieku :cool3: Oo to fajnie :D:D A ty masz jakiegoś psiaka? Galerię? :razz::cool3:
Feigned Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 psiaka, oczywiście :cool3: w typie maltańczyka, zwie się Axel :eviltong: galerii na razie nie ma ale dzisiaj prawdopodobnie będzie :razz: a tak wogle to Magda jestem ;)
Izuuus Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Owczarkowa - wy w 3 klasie macie plastyke, technike i muzyke? :lol:
taxelina Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Witam sie :D kiedy to bylo jak mialam takie oceny.. teraz sa IG, G,VG, MVG :P
LadyK Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Feigned napisał(a):psiaka, oczywiście :cool3: w typie maltańczyka, zwie się Axel :eviltong: galerii na razie nie ma ale dzisiaj prawdopodobnie będzie :razz: a tak wogle to Magda jestem ;) To załóż mu galerie, bo chętnie pooglądam fotki :) Ja jestem Kasia :eviltong: Izuuus napisał(a):Owczarkowa - wy w 3 klasie macie plastyke, technike i muzyke? :lol: Muzyki nie mamy :diabloti: Plastyka i technika tylko :D deer_1987 napisał(a):Witam sie :D kiedy to bylo jak mialam takie oceny.. teraz sa IG, G,VG, MVG :P A jakieś przeliczniki na polski? :D:D AngelsDream napisał(a):Jakie tam słabo? Dobrze jest :D Na koniec roku musi być lepiej :diabloti:
Bewarka Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 A tam od razu duże. :evil_lol: Jak poszłam zapłacić za neta to popatrzyłam sobie stojąc w kolejce na aparaty i tam był Nikon D40 i wcale nie był tak duży jak myślałam xD
Bartiśkowa_ Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Witam się :loveu: kiedy jakieś fotki zobaczę :multi:??
LadyK Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Justys95 napisał(a):A tam od razu duże. :evil_lol: Jak poszłam zapłacić za neta to popatrzyłam sobie stojąc w kolejce na aparaty i tam był Nikon D40 i wcale nie był tak duży jak myślałam xD Nie mówie, że duży tylko ciężki :D:D anitaaa i bartis napisał(a):Witam się :loveu: kiedy jakieś fotki zobaczę :multi:?? Jutro może :diabloti:
Bartiśkowa_ Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Trzymam za słowo :loveu: A wy kiedy macie feriee ??
LadyK Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 anitaaa i bartis napisał(a):Trzymam za słowo :loveu: A wy kiedy macie feriee ?? Od 16 lutego... a Ty kiedy masz? :D już? :D
Bartiśkowa_ Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 No ja już :multi::multi: wreszcie trochę wolnego od tej szkoły
Recommended Posts