Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
I tylko tyle? zadnych fotek ani nic?

Jutro będą, bo mam jutro dwa sprawdziany. Z polskiego i z matematyki.

Posted

[CENTER]Ja mam jutro sprawdzian z Pana Tadeusza, którego czytaliśmy dwa miesiące temu i nic z niego nie pamiętam, a mają być szczegółowe pytania. :cool1:
Już i tak się nic więcej nie nauczę z tego. A z matematyki to mam z twierdzenia Talesa, podobieństwa figur i proporcji. To mniej więcej coś tam umiem :diabloti: Rano się pouczę jeszcze i potem do 23.

Neska ma pierwszą cieczkę :roll: Od wczoraj chyba, bo wczoraj zauważyłam.[/CENTER]

Posted

Owczarkowa napisał(a):
Ja mam jutro sprawdzian z Pana Tadeusza, którego czytaliśmy dwa miesiące temu i nic z niego nie pamiętam, a mają być szczegółowe pytania. :cool1:

Już i tak się nic więcej nie nauczę z tego. A z matematyki to mam z twierdzenia Talesa, podobieństwa figur i proporcji. To mniej więcej coś tam umiem :diabloti: Rano się pouczę jeszcze i potem do 23.

Neska ma pierwszą cieczkę :roll: Od wczoraj chyba, bo wczoraj zauważyłam.

Ja niedawno bo w środę poprawiałam sporawdzain z tego talkesa i podobieństwa figur i proporcji :razz: A my z polaka mamy z epitetów i takich tam :evil_lol: a 12 z Tristiana i Izoldy :roll:

Posted

Owczarkowa napisał(a):
Ja mam jutro sprawdzian z Pana Tadeusza, którego czytaliśmy dwa miesiące temu i nic z niego nie pamiętam, a mają być szczegółowe pytania. :cool1:

Pana Tadka czytałam w zeszłym roku chyba:evil_lol::evil_lol::eviltong:
co do matmy to dopiero zaczynamy to twierdzenie talesa ale nie lubie tego dziwne jest..:shake: ogólnie uwielbiam matme ale to mi do gustu nie przypadło stanowczo wole pitagorasa:evil_lol::evil_lol:

O ile ona ma juz??

Posted

Ja też już miałam Pana Tadeusza...
A co do twierdzenia Talesa to jeszcze nie przerabialiśmy, bo za dużo mamy dodatkowych rzeczy z matmy (np. różne rzeczy z liceum); mamy rozszerzoną matematykę w klasie. :roll:

Posted

Owczarkowa napisał(a):

No to teraz bite 3 tygodnie pilnowania. :evil_lol:

Trzymam kciuki za jutrzejsze sprawdziany. :kciuki: :kciuki:

Posted

Iiiii...?

Asia & Ginger napisał(a):
No to teraz bite 3 tygodnie pilnowania. :evil_lol:
E tam, pierwszy tydz to spokój jest, potem sie zaczyna xD

Posted

[CENTER]Jest coraz gorzej :crazyeye:
Neska to nawet nic sobie z tego nie robi, ale dookoła podwórka psy z całej wsi porobiły sobie bazy wojskowe :diabloti: Sonia biega i ciągle szczeka, a moje agresywne do psów bojowe koty stoją na frontach :diabloti:

:cool1:

Mam ostatnio tyle zajęć, że brakuje mi czasu na dgm. Wynagrodze wam to fotkami jak się trochę odrobię. Dzisiaj mam w szkole wośp (dyskoteka + loteria,licytacja,kawiarenka) i mam przynieść ciasto, więc muszę iść. Cały dzień mi zleci bo to od 14 do 19.
Na poniedziałek, ewentualnie wtorek mam do zrobienia dwa dłuuugie wypracowania z histori, bo brakuje mi 10 punktów do 5 na półrocze.
Trzymajcie kciuki żeby się udało :roll:[/CENTER]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...