Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam dwie sprawy :

Dlaczego nie zostawiono mi miejsca na 200 stronie ? :mad:

:diabloti::diabloti::diabloti:
A po drugie....

Wszystkiego Naj , Naj :diabloti::diabloti:

Posted

Wiecie co :shake: Właśnie rozmawiam na gadu-gadu z koleżanką ze szkoły, która sobie rozmnożyła swoją suczkę, bo chciała jeszcze jednego psa z własnej "hodowli" jak powiedziała :angryy:

Opowiedziałam jej wszystko o schroniskach,sterylizacjach,rodowodach,wadach genetycznych itp.

Ma ktoś może link do takiego filmiku na temat psów w schroniskach? To było na jakiejś zagranicznej stronie chyba. Taki dość znany... Coś tam ile psów trafia do schronisk itp.

Posted

Nie no, niektórzy ludzie nie mają zupełnie pojęcia o rozmnażaniu psów... :shake: Tak mnie oni denerwują momentami..
Ja niestety nie wiem nic o tym filmiku... :-(

Posted

[CENTER]Wysłałam jej linki do tych filmików od Szpilki, ale zero reakcji jakiejkolwiek :cool1:

Jutro może będą fotki :eviltong:
Bo muszę sobie new bannerek zrobić :diabloti:

Zależy o której ze szkoły przyjdę :eviltong:[/CENTER]

Posted

Owczarkowa napisał(a):
Wysłałam jej linki do tych filmików od Szpilki, ale zero reakcji jakiejkolwiek :cool1:

Jutro może będą fotki :eviltong:
Bo muszę sobie new bannerek zrobić :diabloti:

Zależy o której ze szkoły przyjdę :eviltong:

Jak człowiek głupi to głupi...:shake:
To czekamy na fotki !:multi:
Ja też sobie muszę zrobić banerek...:roll:

Posted

[quote name='Anusia&Saba']Chodzi ci o to?
Brightlion | In Hope - Polish
No cóż, ja też jestem na etapie zachęcania kol do kastracji psa... No ale ona podjeła decyzję, ona wie najlepiej....

Tak, dzięki :) Potem jej to pokażę.
Fotek niestety nowych nie ma, bo dopiero ze szkoły wróciłam.

Posted

[quote name='Anusia&Saba']Chodzi ci o to?
Brightlion | In Hope - Polish
No cóż, ja też jestem na etapie zachęcania kol do kastracji psa... No ale ona podjeła decyzję, ona wie najlepiej....

Też widziałam ten filmik :roll:

Ja cały czas spotykam osoby, które uczłowieczają zwierzęta i dla nich kastracja/sterylizacja to niemalże zbrodnia, bo "jak można tak psa/kota skrzywdzić"... Ehh całego świata niestety nie zmienimy...

Posted

[CENTER]
Mój brat się uparł, że Neska jest jego psem, ponieważ on płaci za szczepienia, karmę dla niej itp.
I powiedział mi, że jeżeli mam nie dawać do neta jej zdjęć :cool1::-(
Powiedziałam o tym rodzicom, a oni stwierdzili, że ma rację. Mogę mieć galerię Soni, ale Neski nie, bo 'Neska jest brata'. :cool1::shake:
Nie wiem jaką różnice robi im kilka zdjęć psa na internecie, ale cóż :shake:
Tak więc od dzisiaj będzie to tylko galeria Soni. Pozostają Wam fotki Neski, które umieściłam już w galerii. Więcej jej fot niestety nie będzie.
[/CENTER]

Posted

***Paulina*** napisał(a):
Jak to??? Co ty mówisz???
Bez Neski to nie ta sama galeria:-(:placz::shake:

Wiem. :-(:-( Niestety nic na to nie mogę poradzić :shake::-(
Jak będę wbrew bratu dodawać tu fotki Neski to poskarży rodzicom i wtedy wogóle będę miała szlaban na jakiekolwiek fotki :-(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...