Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no ba że ładnie focisz:loveu:
obiektyw jakiś masz ? :)

a co do błoń, to teraz będziemy wybierać się dosyć często, więc w najbliższym czasie możemy się umówić :)

Posted

[quote name='Isia & Chester']no ba że ładnie focisz:loveu:
obiektyw jakiś masz ? :)

a co do błoń, to teraz będziemy wybierać się dosyć często, więc w najbliższym czasie możemy się umówić :)

Nie mam obiektywu, bo do tego dziadostwa się nie da :eviltong:
No musimy się umówić kiedyś, ale nie wiem jak by moje psiuńki zareagowały na ruch uliczny, bo my wkońcu na wsi mieszkamy i nie przyzwyczajone.
Znaczy Sonia prędzej bo ona z miasta w sumie. No ale może się uda coś :eviltong:

[quote name='Paulina_mickey']http://img18.myimg.de/IMG800382cac.jpg

Jakie ma kłapciuszki fajne...:loveu::loveu::loveu:

Aaa i witamy się po raz pierwszy :buzi:

Hej :hand:

Posted

Owczarkowa napisał(a):

Nie mam obiektywu, bo do tego dziadostwa się nie da :eviltong:
No musimy się umówić kiedyś, ale nie wiem jak by moje psiuńki zareagowały na ruch uliczny, bo my wkońcu na wsi mieszkamy i nie przyzwyczajone.
Znaczy Sonia prędzej bo ona z miasta w sumie. No ale może się uda coś :eviltong:

to je socjalizować trza, im szybciej tym lepiej :eviltong: my też ze wsi, tyle że Krów od malego na szkolenie jeździł ^^ a tak w ogóle to też się bałam, i najpierw Chester na smyczy chodził, potem go spuściliśmy w kagańcu, ale się fajnie zachowywał więc mu zdjęliśmy ;)
twoja małe chyba nikomu nic nie zrobią, a tam psów agresywnych nie spotkałam więc spoko, najwyżej je z linkami spuścisz ^^ a co do rowerów, motorów itp. to Chester na wsi zawsze chce za nimi biegnąć a tam nawet na nie nie patrzył, na ludzi nie zwracał uwagi, i z tego co widziałam większość psów tak miało ;) zresztą zobaczy się, najpierw się umówić musimy:eviltong: jak będziesz miała zamiar się wybrać to pisz, ja też napisze ^^ ale musisz mi swoje zdjęcie pokazać ! :evil_lol:
:loveu:

Posted

Cześć wszystkim ;) Dzisiaj odrabialiśmy w szkole jakiś tam dzień no i dopiero przed 16 byłam w domu, więc fotek jako takich nowych nie ma. Chyba, że chcecie jeszcze pare z tej sesji Soni, a Neski będą jutro.

M&T - nie mam lustrzanki ;)

Posted

[quote name='Owczarkowa']Cześć wszystkim ;) Dzisiaj odrabialiśmy w szkole jakiś tam dzień no i dopiero przed 16 byłam w domu, więc fotek jako takich nowych nie ma. Chyba, że chcecie jeszcze pare z tej sesji Soni, a Neski będą jutro.

M&T - nie mam lustrzanki ;)

Chcemy Sonię ! Ale jutro MUSI byc Neska !:evil_lol:

Posted

Niuchalska:

Chińczyk: :evil_lol:

Neska (fotki jeszcze z wakacji :cool3: nie wiem czy czasem ich już tu nie wklejałam,ale chyba nie :eviltong:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...