AngelsDream Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Mi bardziej chodziło o innych i przykład dla nich.
taxelina Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Widze ze tutaj ktos cos pokasowal itd.. nie dowiemy sie na 100% czy przemysleli decyzje odpowiedno dlugo ani nic.. czas pokaze jak sobie poradza
Vectra Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 A ja grzecznie przypominam , taką małą część regulaminu - Usuwanie z wątku postów lub fotek jest zabronione. Powoduje to nieczytelność tegoż wątku i będzie karane punktami lub banem. W zależności od strat jakie będą poczynione w wątku.
Anka_ZG Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='Vectra']A ja grzecznie przypominam , taką małą część regulaminu - Usuwanie z wątku postów lub fotek jest zabronione. Powoduje to nieczytelność tegoż wątku i będzie karane punktami lub banem. W zależności od strat jakie będą poczynione w wątku. dziekuje za przypomnienie:lol:hehe;) usunelam tylko dlatgeo, ze ktos poczul sie urazony;)
LadyK Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Moje psy. Moja sprawa. Ja je wychowuje. :cool1: I nie potrzebuje "dobrych" rad i opinii. :offtopic:
AngelsDream Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Czyli mamy tylko piszczeć nad zdjęciami? To w takim razie życzę powodzenia i nie będę przeszkadzać i zawadzać.
LadyK Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 [quote name='AngelsDream']Czyli mamy tylko piszczeć nad zdjęciami? To w takim razie życzę powodzenia i nie będę przeszkadzać i zawadzać. Jeżeli komuś się coś nie podoba to nie zmuszam do odwiedzania galerii moich psów. I tyle. :cool1:
Anusia&Saba Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 I jak tam pieski? Dobrze sobie radzisz? ;)
BBeta Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='Owczarkowa']Moje psy. Moja sprawa. Ja je wychowuje. :cool1: I nie potrzebuje "dobrych" rad i opinii. :offtopic: Oczywiście, że to Twoje psy i Twoja sprawa Jeśli chodzi o rady, życze Ci z całego serca żebyś ich nie potrzebowała
Anka_ZG Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='Owczarkowa'] Jeżeli komuś się coś nie podoba to nie zmuszam do odwiedzania galerii moich psów. I tyle. :cool1: Brawo!!! Ja bede zagladac i chetnie ogladac foteczki sunieczek! Juz prosze o jakies zdjatka:lol:
Anusia&Saba Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Ja myślę że Owczarkowa świetnie sobie radzi ;) A i czekam na fotki twoich skarbów :loveu: Pozdrawiam
C&B Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Anusia&Saba napisał(a):Ja myślę że Owczarkowa świetnie sobie radzi ;) A i czekam na fotki twoich skarbów :loveu: Pozdrawiam Zgadzam sie z tobą;) To jak to ktoś nazwał ,,Piszczymy , żeby zdjecia były ;))
AngelsDream Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Do posiadania zdania takiego samego jak twoje też nie możesz mnie zmusić. Przez ten kawałek czasu przyzwyczaiłam się do podglądania wyczynów Neski - też dlatego, że mam jej imienniczkę w grupie na PT, ale nie tylko. Pojawiła się druga sunia i super - nie twierdzę, że to okropnie, źle i trzeba się przez to kłaść krzyżem, ale czasami przydałoby się jednak trochę pokory. Widać jednak dogo, to w większości mniejsze i większe kółka wzajemnej adoracji, a osoba, która osmieli się głośno swoje zdanie wyrazić, choć wcale nie jest jakoś mocno przeciwne temu, co pisze reszta, odpada z grupy i jest be i fe. Podsumowując - uważam, że wzięcie szczeniaka z takiego źródła, w takim momencie jest jednak nieodpowiedzialne, co nie odejmuje temu psiakowi nic w moich oczach - zasługuje na super dom i super warunki i pracę, naukę i na wszystko, co ma psiak rezydent. A może nawet więcej, skoro są pannice dwie. Możesz sobie mieć moje zdanie gdzieś, możesz uważać, że jestem złośliwa i się mądrzę, ale jakoś do tej pory wcześniej czy później wychodziło, że osoby, które uważają się za najmądrzejsze na świecie i nie potrzebują od nikogo pomocy szybko po radę przychodziły... szczególnie na dogo.
LadyK Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Do wszystkich którzy chcą fotki: Fotki będą jutro ;) AngelsDream. Nie zmuszam Cię do takiego zdania jak moje. Reszty nie skomentuje.
AngelsDream Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Nie musisz komentować, chciałam tylko, żeby pewne sprawy były jasne.
BBeta Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='AngelsDream']Podsumowując - uważam, że wzięcie szczeniaka z takiego źródła, w takim momencie jest jednak nieodpowiedzialne, co nie odejmuje temu psiakowi nic w moich oczach - zasługuje na super dom i super warunki i pracę, naukę i na wszystko, co ma psiak rezydent. A może nawet więcej, skoro są pannice dwie. Możesz sobie mieć moje zdanie gdzieś, możesz uważać, że jestem złośliwa i się mądrzę, ale jakoś do tej pory wcześniej czy później wychodziło, że osoby, które uważają się za najmądrzejsze na świecie i nie potrzebują od nikogo pomocy szybko po radę przychodziły... szczególnie na dogo. :klacz: ...
Avaloth Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Widać jednak dogo, to w większości mniejsze i większe kółka wzajemnej adoracji, a osoba, która osmieli się głośno swoje zdanie wyrazić, choć wcale nie jest jakoś mocno przeciwne temu, co pisze reszta, odpada z grupy i jest be i fe. Nie chce nikogo urazić, ale przeczytałam wszytko od pierwszych zdjęć Suni i co prawda to prawda.. rozumiem że kogoś się lubi, i można być 'po jego stronie' ale .. ( to nie jest do ciebie Owczarkowa ;)) Chciałam coś jeszcze napisać, ale przyszłam za późno, już koniec tematu :eviltong: Sunia śliczna :loveu::loveu: miejmy nadzieję że większych problemów nie będzie, ani z wychowaniem, ani ze zdrowiem ;) powodzenia Owczarkowata :) może teraz przyjdziecie na szkolenie ? znaczy się z Sunią a Neska gościnnie ? :D
LadyK Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 [quote name='Isia & Chester']Owczarkowa wcięło cię ? :eviltong: Wcięło :eviltong: Dzisiaj taki dzień zapracowany. W dodatku mam straszny katar :eviltong: Fotki...yyy...ciężko :evil_lol:
C&B Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Owczarkowa'] Wcięło :eviltong: Dzisiaj taki dzień zapracowany. W dodatku mam straszny katar :eviltong: Fotki...yyy...ciężko :evil_lol: To wracaj do zdrowia , niehc psice cię ogrzeją i dawaj nam ich fotki:loveu::razz:
LadyK Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 http:// telezoo .pl/galeria/autor/owczarkowa/ prosimy o głosy :)
Bartiśkowa_ Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 też zagłosowałam :multi: a teraz może fotki ?
Asia & Ginger Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Owczarkowa']http:// telezoo .pl/galeria/autor/owczarkowa/ prosimy o głosy :) Głosnęłam na tę fotkę: http:// telezoo .pl/galeria/spanielkowy-wzrok--p_343.html Głosnęłam 3 razy z 3 różnych przeglądarek, można głosować raz dziennie. ;)
jmw Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Zagłosowałam! :p Sonia i Neska są śliczne :loveu: :loveu:
dadiii Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 siemka !! :loveu: kiedy beda fotki sunieczek? :)
Recommended Posts