LadyK Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 ............................................................
LadyK Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 [quote name='Acctiually']Witam śliczna sunia:loveu: Witamy :multi: i dziękujęmy :loveu:
Avaloth Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 cudna :loveu::loveu: a skąd ją masz ? nie za młoda troszeczkę ? :cool3: a jeśli mogę wiedzieć gdzie dokładniej mieszkasz? bo ja też w okolicach Krk, dokładnie na Węgrzcach ^^
LadyK Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 ................................................
Avaloth Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 aha :) kochana łapeczka :loveu: a jaka ona będzie mniej więcej duża ? :) no trochę za młoda, najlepiej jest jak szczeniak przebywa z mamą do 8 tygodnia.. ale już trudno, tez popełniłam ten błąd ^^
Avaloth Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 mam taki świetnym pomysł, ustaw sobie w podpisie odnośnik do galerii:eviltong: będzie lepiej wszystkim do was wchodzić :)
LadyK Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 aha kochana łapeczka a jaka ona będzie mniej więcej duża ? no trochę za młoda, najlepiej jest jak szczeniak przebywa z mamą do 8 tygodnia.. ale już trudno, tez popełniłam ten błąd ^^ ona będzie wielkości cocker spaniela prawdopodobnie :) i tak dokładnie nie wiadomo ile ma tygodni ;) koleżanka powiedziała tak 'na oko'. ale nie wiem czy nie więcej ma...bo zęby już ma dość duże 6-7 tygodniowego szczeniaka... :roll: ALe łapeczka śliczna dziękujemy ;)
LadyK Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 mam taki świetnym pomysł, ustaw sobie w podpisie odnośnik do galerii będzie lepiej wszystkim do was wchodzić ustawię. tylko obecnie nie działa mi opcja "edytuj podpis" :shake:
Avaloth Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Kati16 napisał(a):ustawię. tylko obecnie nie działa mi opcja "edytuj podpis" :shake: też mi często nie działa.. a masz zrobiony banerek czy odnośnik zrobisz ? :) aha to malutka kruszynka będzie :loveu::loveu: fajnie tak być od początku w czyjejś galerii, potem jak się porówna dorosłego z maluszkiem to masakra :eviltong:
LadyK Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Witanko Czekamy na więcej fotek fotki będą wieczorem ;) też mi często nie działa.. a masz zrobiony banerek czy odnośnik zrobisz ? aha to malutka kruszynka będzie fajnie tak być od początku w czyjejś galerii, potem jak się porówna dorosłego z maluszkiem to masakra bannerek już mam :)
Selenne Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Jaka ona słodziutka! Oczywiście będę Cię i Neske odwiedzać I zapraszam do mnie :)
LadyK Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 [CENTER]Chcecie fotki ? :evil_lol: :multi::multi::multi:[/CENTER]
Anka_ZG Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 hej:) Neseczka jest słodziutka:loveu::loveu:a mieszanką spaniela z jakim pieskiem jest??W koncu przyzwyczai się do nowego domku i nie będzie piskała w nocy;) To w koncu dostałaś ja od koleżanki czy na dzien dziecka od rodziców??Bo już się zamieszałam:roll:;) bedziemy zaglądać:) a ja mam takie pytanie odnośnie zdjęć, bo chyba w fotoshopie pracujesz, tak?Mam pytanie jak robi sie np. takie serduszko czy takie różowe kwiateczki?;)
LadyK Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Anka_ZG napisał(a):hej:) Neseczka jest słodziutka:loveu::loveu:a mieszanką spaniela z jakim pieskiem jest??W koncu przyzwyczai się do nowego domku i nie będzie piskała w nocy;) To w koncu dostałaś ja od koleżanki czy na dzien dziecka od rodziców??Bo już się zamieszałam:roll:;) bedziemy zaglądać:) a ja mam takie pytanie odnośnie zdjęć, bo chyba w fotoshopie pracujesz, tak?Mam pytanie jak robi sie np. takie serduszko czy takie różowe kwiateczki?;) Dzięki :) Jest mieszanką złotej spanielki z jakimś czarnym kundelkiem. A co do tego jak się u mnie znalazła to było tak,że prawie pół roku przekonywałam rodziców na cocker spaniela,a kiedy dowiedziałam się,że u mojej koleżanki są szczeniaki - mixy cockerów - to zapytałam rodziców i powiedzieli że na Dzień Dziecka mogę sobie wziąźć psiaka od tej koleżanki ;) serduszko,kwiatki itp to pędzle (lub ang. brushe) ściąga się je z różnym stronek i 'odbija' zdjęciu.
infers Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Hejka! Piesek śliczny fotki też! Będę często zaglądał!
jamnicze Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 wpadłyśmy z rewizytą :lol:. Neska jest słodziutka i ślicznie wygląda w trawie :loveu: http://img7.myimg.de/IMG60170a109.jpg Tylko pamiętaj aby jej w nocy nie ulegać i nie wychodzić do niej kiedy piszczy, tylko dopiero jak się uspokoi. Szybko sie nauczy, a 6-7 tygodni to już jest szczeniak w miarę samodzielny, kiedyś rasowe właśnie w tym wieku się wydawało.
LadyK Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='jamnicze']wpadłyśmy z rewizytą :lol:. Neska jest słodziutka i ślicznie wygląda w trawie :loveu: http://img7.myimg.de/IMG60170a109.jpg Tylko pamiętaj aby jej w nocy nie ulegać i nie wychodzić do niej kiedy piszczy, tylko dopiero jak się uspokoi. Szybko sie nauczy, a 6-7 tygodni to już jest szczeniak w miarę samodzielny, kiedyś rasowe właśnie w tym wieku się wydawało. Dzięki :multi: właśnie staram się nie wychodzić do niej jak piszczy :cool3:
LadyK Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Marta_Ares napisał(a):witam slodkie malenstwo:loveu: :loveu: :loveu: dziękować :loveu:
Recommended Posts