Ulka18 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='agusiazet']No i co z tymi badaniami? W mailu z 14.8 byla mowa o badaniach, ale kierownik nie wzial pod uwage tego, ze 15.8. bylo swieto. W sobote ani w niedziele nie ma mozliwosci zbadania krwi. Musimy poczekac na dni robocze. 14 sierpnia 2008 13:23 od Profil1 mtoz@neostrada.pl Pani dzwoniła. Blackie jest po kąpieli i strzyżeniu, jutro pojedzie na próbkę krwi, bo to musi byc dopołudnia.Te wyłysienia to chyba cos z choroby skóry. Ale nic nie stoi na przeszkodzie aby zrobić badania. Quote
Reno2001 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Nie było mnie tu kilka dni a tu proszę..Cioteczki działają. Trzymam kciuki za badania sunieczki :kciuki: Quote
Zofia.Sasza Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 No i ja też trzymam! Oby Blacky Blue już wkrótce stała się Blacky Full of Joy Quote
Zofia.Sasza Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Cicho, głucho, nikogusieńko.... Nie martw się Blacky, pan doktor pobierze krew i dowiemy się dlaczego tracisz sierść. A potem znajdziemy dom. Lisek bez nogi znalazł - znajdziesz i Ty :lol: Quote
Zofia.Sasza Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Czekamy więc na wieści. Do jutra, Blacky, śpij spokojnie malutka Quote
Reno2001 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Na wieści pewnie troszke poczekamy, bo mali na którego przychodza info ze schronsika obsługuje Ulka18 a ona teraz na uropie do 25.08. Może Murka coś odbierze, ale Kierownik kiedy tylko wie, ze Ulka wyjeżdża bardzo skąpi nam schronsikowych info :roll:. Quote
agusiazet Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Czy Blcky Blue jest w kolejce do hoteliku Murki? Quote
Zofia.Sasza Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Jest w kolejce, o ile wiem (czeka aż Amisia znajdzie dom). A do kierownika ja zadzwonię i się dowiem. W końcu chcę płacić, to mam prawo wymagać :evil_lol: Quote
Reno2001 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 zofia&sasza napisał(a):Jest w kolejce, o ile wiem (czeka aż Amisia znajdzie dom). A do kierownika ja zadzwonię i się dowiem. W końcu chcę płacić, to mam prawo wymagać :evil_lol: Jasne Zosieńko. Masz pełne prawo!!!!!! Quote
agusiazet Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Jest faktycznie, a Amiśce jakoś nie spieszy się do domku!!! Quote
Zofia.Sasza Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Nie dodzwoniłam się, więc wyślę maila. Nawet lepiej, bo wszystko można dokładnie napisać. Zaraz ślę :lol: Quote
Reno2001 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='zofia&sasza']Nie dodzwoniłam się, więc wyślę maila. Nawet lepiej, bo wszystko można dokładnie napisać. Zaraz ślę :lol: Jeśli będziesz Zosiu pisac do Kierownika to na ten mail: mtoz@neostrada.pl Quote
Zofia.Sasza Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Wyslałam takiego maila: "Witam, to ja dzwoniłam do Pana w sprawie grubej, czarnej suczki z boksu 12. Ciekawa jestem, czy udało się zbadać jej krew? Jeśli tak, wdzięczna byłabym za informację, jakie są wyniki. Jeśli nie - czy dałby Pan radę to zrobić? Oczywiście, tak jak mówiłam zwrócę wszelkie koszty. Chodzi o pełne badanie krwi z uwzględnieniem czynników tarczycy TSH, T3 i T4. Może można by też zbadać ją pod kątem chorób skóry? Przepraszam, że znów zawracam Panu głowę, ale los tej suczki bardzo mi leży na sercu. Będę wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam - Zofia Domaniewska" Mam nadzieję, że będzie odpowiedź. Jeśli nie - będę dzwonić (może się nie wścieknie, podobno mam miły głos przez telefon) Zofia Quote
Reno2001 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Bardzo dobry mali, Zosiu! Czekamy teraz na odpowiedź Kierownika, choc radzę uzbroic się w lekką cierpliwośc ;). Quote
Zofia.Sasza Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Już się uzbroiłam. A tak a propos - ile kilometrów jest z Warszawy do Mielca? Ciekawe... Quote
Zofia.Sasza Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Mam urlop od 15 września, jeśli ona jeszcze będzie w schronie (a mam nadzieję, że nie) to może się wybiorę z wizytką. Nigdy nie byłam w Mielcu, a na pewno warto. Quote
Reno2001 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 zofia&sasza napisał(a):Mam urlop od 15 września, jeśli ona jeszcze będzie w schronie (a mam nadzieję, że nie) to może się wybiorę z wizytką. Nigdy nie byłam w Mielcu, a na pewno warto. Byłoby na pewno miło :p. W Mielcu na pewno warto byc, choc z góry uprzedzam, że do luksusów tam daleko i trzeba się na to przygotowac. Quote
agusiazet Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 zofia&sasza napisał(a):Mam urlop od 15 września, jeśli ona jeszcze będzie w schronie (a mam nadzieję, że nie) to może się wybiorę z wizytką. Nigdy nie byłam w Mielcu, a na pewno warto. Zapraszamy, zapraszamy serdecznie!!! Quote
Recommended Posts