Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agusiazet']No i co z tymi badaniami?
W mailu z 14.8 byla mowa o badaniach, ale kierownik nie wzial pod uwage tego, ze 15.8. bylo swieto. W sobote ani w niedziele nie ma mozliwosci zbadania krwi. Musimy poczekac na dni robocze.

14 sierpnia 2008 13:23 od Profil1 mtoz@neostrada.pl

Pani dzwoniła.
Blackie jest po kąpieli i strzyżeniu, jutro pojedzie na
próbkę krwi, bo to musi byc dopołudnia.Te wyłysienia to chyba cos z choroby skóry. Ale nic nie stoi na przeszkodzie aby zrobić badania.

Posted

Na wieści pewnie troszke poczekamy, bo mali na którego przychodza info ze schronsika obsługuje Ulka18 a ona teraz na uropie do 25.08.
Może Murka coś odbierze, ale Kierownik kiedy tylko wie, ze Ulka wyjeżdża bardzo skąpi nam schronsikowych info :roll:.

Posted

zofia&sasza napisał(a):
Jest w kolejce, o ile wiem (czeka aż Amisia znajdzie dom). A do kierownika ja zadzwonię i się dowiem. W końcu chcę płacić, to mam prawo wymagać :evil_lol:

Jasne Zosieńko. Masz pełne prawo!!!!!!

Posted

Wyslałam takiego maila:

"Witam,
to ja dzwoniłam do Pana w sprawie grubej, czarnej suczki z boksu 12. Ciekawa jestem, czy udało się zbadać jej krew? Jeśli tak, wdzięczna byłabym za informację, jakie są wyniki. Jeśli nie - czy dałby Pan radę to zrobić? Oczywiście, tak jak mówiłam zwrócę wszelkie koszty.
Chodzi o pełne badanie krwi z uwzględnieniem czynników tarczycy TSH, T3 i T4. Może można by też zbadać ją pod kątem chorób skóry?
Przepraszam, że znów zawracam Panu głowę, ale los tej suczki bardzo mi leży na sercu. Będę wdzięczna za odpowiedź.
Pozdrawiam - Zofia Domaniewska"

Mam nadzieję, że będzie odpowiedź. Jeśli nie - będę dzwonić (może się nie wścieknie, podobno mam miły głos przez telefon)
Zofia

Posted

zofia&sasza napisał(a):
Mam urlop od 15 września, jeśli ona jeszcze będzie w schronie (a mam nadzieję, że nie) to może się wybiorę z wizytką. Nigdy nie byłam w Mielcu, a na pewno warto.

Byłoby na pewno miło :p. W Mielcu na pewno warto byc, choc z góry uprzedzam, że do luksusów tam daleko i trzeba się na to przygotowac.

Posted

zofia&sasza napisał(a):
Mam urlop od 15 września, jeśli ona jeszcze będzie w schronie (a mam nadzieję, że nie) to może się wybiorę z wizytką. Nigdy nie byłam w Mielcu, a na pewno warto.

Zapraszamy, zapraszamy serdecznie!!!