Ulka18 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Morisowa moze zaofereowac platne DT dla Blacky. Ale nie bardzo jest skad wziac kase :shake: mamy za duzo psow w hoteliku, adopcje stoja, do tego doszla operacja Berniego na DT u Elzy :-( Postaramy sie zrobic dobre zdjecia suni w sobote. Quote
iwop Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Ja miałam finansowac ten tymczas, ale wczoraj znalazłam suczke po wypadku i miałam do wyboru, albo ja uśpić albo amputacja... Więc niestety teraz nie dam rady finansowo, bo nie wiadomo ile bedzie kosztowało leczenie Rudzi:oops: Quote
Ulka18 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Reno, musimy jakies dobre, naraczkowe zdjecia zrobic, o ile Blacky sie da wziac na rece. Mam juz liste psiakow, ktore maja swoje watki na pwp, a ich staz w schronisku jest dosc dlugi : Hienka, Blacky, Emilek. Musimy tez przetestowac Klotylde, Mixe oraz sunie z b. 70 dla Ziele77. Quote
Reno2001 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Sunię dla Ziele77 przetestowac możemy, ale z tej adopcji to nie wiem czy cos będzie(szczegóły na watku suńki). Potestujemy co sie da. Adopcje wkrótce ruszyc MUSZĄ!!! Rozmawiałam wczoraj z ElzaMilicz i też mówiła, ze od ponad miesiąca ogłaszała na prawdę piękne psiaki i nic. Dopiero kilka dni temu COŚ zaczęła się ruszac. Oby, oby ... Quote
agusiazet Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Ale rudą przetestujcie, może taką maliznę uda mi się zabrać na tymczas!!! A czy Blacky nie miala być wytypowana do wyjazdu do Niemiec? po ile ten tyczas u Morisowej? Quote
Juszes Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Ta sunia jest na prawdę śliczna, aż dziw, że nikt jej nie chce do domku zabrać : < Quote
morisowa Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 u mnie tymczas za darmo, ale dopiero jak się "pozbędę" tego, co mam w domu obecnie (ja snułam luźne plany, dlatego pisałam na pw a nie na wątku, a teraz sytuacja u mnie trochę się zmieniła, stąd zmiana mojej wersji) Quote
Reno2001 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 morisowa-my się piszemy z BlackyBlue na tymczas u Ciebie :modla:. Wsparcie od nas będziesz miała na pewno. Quote
iwop Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 jakieś tam ode mnie też, nie tak jak planowałam przed Rudzią, ale zawsze cos się znajdzie....:razz: Quote
agusiazet Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Ja też się zawsze dołożę, żeby tylko psinkę wyciągnąć ze schronu i szukać domu stałego! Quote
Ulka18 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Morisowa, czyli nie trzeba bedzie placic 10 zl za dobe, tylko wg indywidualnych ustalen z Toba. Blacky moglaby isc na tymczas, jesli Twoj obecny tymczasowicz znajdzie dom ? Quote
morisowa Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Mam obecnie dwa psy na tymczasie, a chcę ograniczyć tą ilość generalnie do jednego tymczasa na raz (mam też dwa swoje psy). Jak wydam tą dwójkę (jeden na pewno pójdzie szybciutko, z drugim może być gorzej), to rezerwuję miejsce dla tej małej. ja myślałam o płatnym tymczasie, ale po przemyśleniu stwierdzam, że to nie dla mnie. Tymczas to tymczas. Czyli za darmo, ewentulanie koszty- szczepienia, leki, żarełko. Quote
Reno2001 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='morisowa']Mam obecnie dwa psy na tymczasie, a chcę ograniczyć tą ilość generalnie do jednego tymczasa na raz (mam też dwa swoje psy). Jak wydam tą dwójkę (jeden na pewno pójdzie szybciutko, z drugim może być gorzej), to rezerwuję miejsce dla tej małej. ja myślałam o płatnym tymczasie, ale po przemyśleniu stwierdzam, że to nie dla mnie. Tymczas to tymczas. Czyli za darmo, ewentulanie koszty- szczepienia, leki, żarełko. Supcio-mamy jakies światełko dla małej. Na koszty żarełka i szczepień na pewno sie zrzucimy. Dzieki, dzieki, dzięki :multi:... Quote
Ulka18 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Morisowa, wielkie dzieki :Rose: Trzymamy zatem kciuki za obecnych tymczasowiczow, zeby szybko znalezli domy :kciuki: Jutro z Reno dokladnie wybadamy Blacky Blue. Mam nadzieje, ze z zapowiedzianego deszczu beda nici i uda nam sie zrobic dobre zdjecia. Quote
bea_m Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Ciotki a ta sunia potrafi choć trochę chodzić na smycz? Jaki ma stosunek do dużych psów (samców)? Quote
Ulka18 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Niestety Blacky Blue wyraznie sie postarzala, to nie jest juz ta sunia sprzed 2-3 lat. Sporo tez przytyla, przerzedzily jej sie wlosy. W tym stanie nie ma szans na adopcje :shake: Tutaj miniaturka [img=http://img135.imageshack.us/img135/3590/dsc7853wm2.th.jpg] [img=http://img411.imageshack.us/img411/9193/dsc7855nq5.th.jpg] Postaram sie wkleic wszystkie zdjecia, ale to nie bedzie tak szybko, bo mi internet dziala jak zólw ... Quote
Ulka18 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Kolejne zdjecie Blacky Blue. [img=http://img135.imageshack.us/img135/4481/dsc7856fm0.jpg] [img=http://img135.imageshack.us/img135/4481/dsc7856fm0.4e84f29664.jpg] Quote
iwop Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Co to znaczy, że nie ma szans na adopcje..?:crazyeye: Gorsze psy od niej znajdują domy... Trzeba znaleźć tymczas i doprowadzić ja do lepszego stanu.:oops: Nie mów tak bo serce mnie rozbolało...:-( Quote
Recommended Posts