Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Morisowa moze zaofereowac platne DT dla Blacky.
Ale nie bardzo jest skad wziac kase :shake: mamy za duzo psow w hoteliku, adopcje stoja, do tego doszla operacja Berniego na DT u Elzy :-(

Postaramy sie zrobic dobre zdjecia suni w sobote.

Posted

Ja miałam finansowac ten tymczas, ale wczoraj znalazłam suczke po wypadku i miałam do wyboru, albo ja uśpić albo amputacja... Więc niestety teraz nie dam rady finansowo, bo nie wiadomo ile bedzie kosztowało leczenie Rudzi:oops:

Posted

Reno,
musimy jakies dobre, naraczkowe zdjecia zrobic, o ile Blacky sie da wziac na rece. Mam juz liste psiakow, ktore maja swoje watki na pwp, a ich staz w schronisku jest dosc dlugi : Hienka, Blacky, Emilek. Musimy tez przetestowac Klotylde, Mixe oraz sunie z b. 70 dla Ziele77.

Posted

Sunię dla Ziele77 przetestowac możemy, ale z tej adopcji to nie wiem czy cos będzie(szczegóły na watku suńki).
Potestujemy co sie da.
Adopcje wkrótce ruszyc MUSZĄ!!!
Rozmawiałam wczoraj z ElzaMilicz i też mówiła, ze od ponad miesiąca ogłaszała na prawdę piękne psiaki i nic. Dopiero kilka dni temu COŚ zaczęła się ruszac. Oby, oby ...

Posted

u mnie tymczas za darmo, ale dopiero jak się "pozbędę" tego, co mam w domu obecnie (ja snułam luźne plany, dlatego pisałam na pw a nie na wątku, a teraz sytuacja u mnie trochę się zmieniła, stąd zmiana mojej wersji)

Posted

Morisowa,
czyli nie trzeba bedzie placic 10 zl za dobe, tylko wg indywidualnych ustalen z Toba. Blacky moglaby isc na tymczas, jesli Twoj obecny tymczasowicz znajdzie dom ?

Posted

Mam obecnie dwa psy na tymczasie, a chcę ograniczyć tą ilość generalnie do jednego tymczasa na raz (mam też dwa swoje psy). Jak wydam tą dwójkę (jeden na pewno pójdzie szybciutko, z drugim może być gorzej), to rezerwuję miejsce dla tej małej.
ja myślałam o płatnym tymczasie, ale po przemyśleniu stwierdzam, że to nie dla mnie. Tymczas to tymczas. Czyli za darmo, ewentulanie koszty- szczepienia, leki, żarełko.

Posted

[quote name='morisowa']Mam obecnie dwa psy na tymczasie, a chcę ograniczyć tą ilość generalnie do jednego tymczasa na raz (mam też dwa swoje psy). Jak wydam tą dwójkę (jeden na pewno pójdzie szybciutko, z drugim może być gorzej), to rezerwuję miejsce dla tej małej.
ja myślałam o płatnym tymczasie, ale po przemyśleniu stwierdzam, że to nie dla mnie. Tymczas to tymczas. Czyli za darmo, ewentulanie koszty- szczepienia, leki, żarełko.

Supcio-mamy jakies światełko dla małej. Na koszty żarełka i szczepień na pewno sie zrzucimy.
Dzieki, dzieki, dzięki :multi:...

Posted

Morisowa, wielkie dzieki :Rose: Trzymamy zatem kciuki za obecnych tymczasowiczow, zeby szybko znalezli domy :kciuki:

Jutro z Reno dokladnie wybadamy Blacky Blue. Mam nadzieje, ze z zapowiedzianego deszczu beda nici i uda nam sie zrobic dobre zdjecia.

Posted

Niestety Blacky Blue wyraznie sie postarzala, to nie jest juz ta sunia sprzed 2-3 lat. Sporo tez przytyla, przerzedzily jej sie wlosy. W tym stanie nie ma szans na adopcje :shake:

Tutaj miniaturka

[img=http://img135.imageshack.us/img135/3590/dsc7853wm2.th.jpg]

[img=http://img411.imageshack.us/img411/9193/dsc7855nq5.th.jpg]

Postaram sie wkleic wszystkie zdjecia, ale to nie bedzie tak szybko, bo mi internet dziala jak zólw ...

Posted

Co to znaczy, że nie ma szans na adopcje..?:crazyeye: Gorsze psy od niej znajdują domy... Trzeba znaleźć tymczas i doprowadzić ja do lepszego stanu.:oops: Nie mów tak bo serce mnie rozbolało...:-(