iwop Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Banerek jak zwykle piekny!:loveu: DZIEKUJE PUCHATKU! Quote
Reno2001 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Ulka18 napisał(a):Piekny banerek, tylko teraz psiakow do adopcji wiecej niz miejsca w podpisie. Miejsca w podpisie rzeczywiscie niewiele a psiaki czekają. jak na złość widmo wakacji wisi w powietrzu...:shake: Quote
Ulka18 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Jak tylko Blacky Blue bedzie wysterylizowana, to podrzuce jej kandydature do nastepnego wyjazdu do Niemiec. Moze sie zalapie jak kolezanka z sasiedniego boksu czyli Figa. Quote
agusiazet Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Ulka18 napisał(a):A jaka ma byc ta sunia, jesli wchodza do jej boksu ludzie, pstrykaja aparatem, każa sie ustawiac, pozowac, blyskaja. ONA SIE PO PROSTU BALA APARATU. Poza tym Blacky Blue lubi miec spokoj, i jak nie chce, to zadna sila jej nie zmusi np. do wyjscia z budy. To ona dobra para dla mojego Sonusia, czyli indywidualistka:) Quote
Ulka18 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Zapraszam na watek mielecki ogolny na pwp. Jest informacja o niciach chirurgicznych, ktore Fundacja Dobermana zalatwila dla schroniska. Uda sie dzieki temu zrobic ponad 30 tanszych sterylek tzn. w tych obecnych cenach. No i Therion tez zalatwil 50 sztuk nici :multi: :multi::multi: Quote
Ulka18 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Dodam kilka zdjec Blacky Blue z kierownikiem, na ktorego rzekomo warczala :evil_lol: Musze jej zmienic galerie, bo ma stare zdjecia :oops: Quote
iwop Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 ja się w Blacky zakochałam...:oops: Sorry za offa, ale BŁAGAM o pomoc kogo się da... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112280 Quote
Reno2001 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Blacky jest śliczna. Ciekawe czy warczy tylko na panów czy na panie też ;)? Mnie sie wydaje, ze ona jak Łateczek-przeżywa stres schroniskowy! Quote
Ulka18 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Na pewno sunia przezywa stres, tyle lat w schronisku :shake: A Lateczek tez nie kazdego w schronisku lubil, a teraz prosze jaki gwiazdorek, Fundacja pisala, ze nie ma z nim juz zadnych problemow. Quote
iwop Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Juz wyobrażam sobie jaka sliczna byłaby Blacky po kapieli i czesaniu...:oops: Quote
Ulka18 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Z aukcji cegielkowej allegro powinno byc ok. 300 zl wplat na razie. Moze uda sie sprzedac wszystkie cegielki. Byloby na kilka sterylek. Nici juz mamy, 50 sztuk, sa u mnie czekaja na przyjazd kierownika. Quote
iwop Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Maleństwo pokazuje się wszystkim! Może jakiś tymczas,,,>Ona już tak długo czeka...:shake: Quote
Ulka18 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Przedstawie kandydature Blacky Blue przy nastepnym wyjezdzie przez Fundacje Dobermana do Niemiec. Teraz tez jada pieski, ktore czekaja od lat np. Figa, Brzusia, zwykle kundelki, Babunia, Kirios adoptowany i oddany. [SIZE="3"]Oto cala szczesliwa jedenastka Quote
iwop Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Wpłacam na Blacky Blue 40 zł z bazarku...kto się dorzuci do jej sterylki?:oops: Quote
Recommended Posts