Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tymczasem Blacky pokazuje uśmiechniętą mordkę, a nuż ją ktoś dostrzeże przed wyjazdem??

Tutaj krótki filmik, na którym widać Blacky i jej towarzyszkę domową
http://www.wrzuta.pl/film/nmmKhAM3bA/

Blacky już czasem wykazuje chęć zabawy z innymi psami ;)

Tutuj widać ten gruby łupież (nie mogłam skłonić Blacky do popatrzenia w aparat, tak się pchała do pieszczot :lol: )

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Blacky tak szeroko sie usmiecha :loveu: Cudnie radosna z niej psinka sie robi, naprawde jestem pelna podziwu dla Ciebie Murko.

PS. Lupiez bardzo czesto wystepuje przy niedoczynnosci tarczycy. Jak rowniez sucha skora.

Posted

Blacky, Blacky, czy Ty wiesz, że cioteczka Murka wstawiła Cię na wątek, gdzie ktoś poszukuje piesa "tak brzydkiego, że aż pięknego"? Niedobra, okrutna cioteczka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Oczywiście, że Blacky jest śliczna! :loveu:
A czy ciotki zauważyły, że wstawiłam tam wszystkie małe suńki, które są u nas?? :cool3:
Nie ma specjalne sprecyzowanych wymagań, więc stara zasada: może któraś się spodoba ;)

A na wątku jest licytacja "który brzydszy" i Blacky nawet nie została zauważona :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Ulka18 napisał(a):
AlfaLS, a mozna liczyc na lepsze zdjecia Zuli? Ona jest troche podobna do Blacky, mozna by jej kandydature przedstawic.

Ja w tej sprawie niewiele mogę bo ja ze Szczecina a Zulka w schronisku w Tychach:shake: Napisałam o tym na wątku Zulki i moze tyskie cioteczki się odezwą w tej sprawie. Jastem stosunkowo krótko na forum i nie wiem jak Tychy się zapatrują na adopcje zagraniczne - mam jednak nadzieję, że myślą podobnie do nas że jak organizacja, która pieski bierze jest dobra i psiakom źle się nie dzieje to jest to o niebo lepsze niż nasze schroniska :-(
A za Blacky trzymam mocno kciuki;)

Posted

Tak, tak - cioteczki spuszczają manto za jakiekolwiek odstępstwo od stwierdzenia, że Balcky jest śliczna :cool3:
No ale nie można się z tym nie zgodzić :) Ten jej pychol jest cudowny :loveu:

Posted

zofia&sasza napisał(a):
Hmm :cool3: "pychol cudowny"... A reszta to już Ci się nie podoba, co?:mad:

Ała, ała.... biją! Oczywiście, że spodobała. Ale i tak mordeczka najbardziej.

Posted

Duży wpływ na ożywienie się Blacky ma Pola, która mieszka od niedawna razem z nią w kuchni. To cudowna iskierka, która wita się z człowiekiem całym ciałkiem... a Blacky ją naśladuje :loveu::loveu::loveu:
Uwierzycie, że Blacky macha cały czas ogonkiem, wspina się przednimi łapkami na człowieka (przeważnie obłażą mnie tak razem z Polą), domaga uwagi, pieszczot i oczywiście smakołyków (żarłoczek z niej, że hej ;) )???
Taki przełom nastąpił odkąd pojawiła się Pola. To naprawdę niezwykłe, Blacky zachowuje się jak rozkoszny szczeniaczek, jakby chciała nadrobić stracone lata. Zupełnie nie zachowuje się jak starszy pies :shake:
Jest przesłodka :loveu::loveu::loveu:

Posted

zofia&sasza napisał(a):
A to już na 100%? Trochę mi smutno, a trochę (nawet bardzo:multi:) wesoło.

Zofia, na 100000%. Moze sie zmienic data wyjazdu np. na tydzien pozniej, ale Blacky jedzie na pewno.

Posted

Duchowo tez :razz:
Ciagly rozwoj duszy i ducha jako wodnikowi nie jest mi obcy :lol:

Najwazniejsze, ze wiele weteranow bedzie mialo szanse na dom.
Dzisiaj lista sklada sie juz z 14 psiakow, jeszcze malego Gucia z b. 92 Fundacja 'dobrala'.

Posted

Ulka18 napisał(a):

Najwazniejsze, ze wiele weteranow bedzie mialo szanse na dom.
Dzisiaj lista sklada sie juz z 14 psiakow, jeszcze malego Gucia z b. 92 Fundacja 'dobrala'.

Super :) Dobrze, że na stare lata będą miały wreszcie prawdziwe domy:multi: