iwop Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Blacky Blue to mała sunia, która juz wioele lat czeka na dom w mieleckim schronisku... Jej smutne oczy zapadły mi głęboko w serce... Czy Blacky ma szanse na domek...? A moze ktos przyganie ją chociaz na tymczas i zsocjalizuje...? Zobaczcie jaka jest sliczna...:-( Śliczna, troszkę nieśmiała Blacky Blue mieszka w boksie 12 Quote
iwop Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Gdyby Blacky wykąpac i wyczesac byłaby piekna!!!!:-( Quote
agusiazet Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Czy to moje wrażenie, czy sunia nie jest zbyt pozytywnie nastawiona do człowieka, który jest w jej boksie? Quote
iwop Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Nie wiem.. ale Blacky bardzo mi zapadła w serce. Koniecznie trzeba jej znaleźć dom... Już za długo tam siedzi :shake: Czy wiadomo cos o niej więcej poza tym co napisano w galeri? Quote
iwop Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Nikt nie zagląda do BlackY...:shake: Ulka18 czy ona jest adopcyjna...? Czy coś wiadomo o jej charakterze...Czy jest wysterylizowana? Quote
iwop Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Wszyscy o niej zapomnnieli... nawet tu nikt nie zagląda...:shake: Quote
malagos Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Bez odpowiedzi na zadane wcześniej pytania, nie będzie łatwo ja wyadoptować. A czy Mielec w ogóle wydaje psy do dt? masz rację Iwop, ma ona w sobie coś, ten jej maleńki pyszczek :cool1: Quote
iwop Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Malagos, Mielce z tego co wiem wydaje psy na tymczas... Już się dowiedziałam - Blacky jest adopcyjna... Ogólnie jest miła, czasem ma tylko takie dni, że siedzi smutna i nie podchodzi do nikogo... Czy ktos dołoży się na sterylke? jeżeli ktos może jej dac tymczas to dokładam się do kosztów. Proszę!!!!!:placz: Quote
malagos Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Pewnie, ze piekna! wyobrażasz ją sobie wykąpaną i zadbaną na błękitnej podusi? :cool3: :multi: Quote
ew26 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Kilka dni temu zrobiłam zbiorowe allegro dla psów z dalszych stron w galerii, które w schronisku są długo. Dałam też tę psinkę, ale to allegro niewyróżnione i nikt nie pytał narazie o żadnego chyba. http://www.allegro.pl/item374347164_zapomniane_bezimienne_od_lat_w_schronisku_pies.html Quote
iwop Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Błagam, chocuiaz tymczas dla Blacky... Ona mi wuyjątkowo zapadła w serce... Ulka18 jak się dowiedziec czy BlaCKY ma rzeczywiście opiekuna wirtualnego bo na stronie schroniska w adopcjach wirtualnych nic na jej temat nie ma...:shake: Quote
iwop Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Zapraszam na bazarek na mieleckie suczki: http://www.dogomania.pl/forum/showth...3#post10250143 Quote
iwop Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Czy kots dołoży do sterylki małej Blacky...? Mała juz tyle lat siedzi w schronie...:placz: Quote
Ulka18 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='iwop']ulka18 jak się dowiedziec czy BlaCKY ma rzeczywiście opiekuna wirtualnego bo na stronie schroniska w adopcjach wirtualnych nic na jej temat nie ma...:shake: Na stronie jest informacja o wirtualnej adopcji Balcky Blue, strona 21 dzialu wirtualne. http://www.mielec.bezdomne.com/wirtualne.php?ad=&p=1&pk=&str=20&sort=imie&szukaj= A czy Mielec w ogóle wydaje psy do dt? Pisalam juz chyba o tym, ze kierownik wydaje psy na DT, jesli to sa domy dogomaniackie badz rekomendowane przez nas. Dałam też tę psinkę, ale to allegro niewyróżnione i nikt nie pytał narazie o żadnego chyba. Do schroniska przychodza rozni ludzie, ale raczej wola psy mlodziutkie, szczeniaki, itd. Jesli chodzi o zainteresowanie, to trzeba nieraz dlugo oglaszac psy, zeby znalazly domy, a nie jest proste znalezc domy dla 550 psow, z ktorych polowa ma wiecej ni 4-5 lat. Quote
Ulka18 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 agusiazet napisał(a):Czy to moje wrażenie, czy sunia nie jest zbyt pozytywnie nastawiona do człowieka, który jest w jej boksie? A jaka ma byc ta sunia, jesli wchodza do jej boksu ludzie, pstrykaja aparatem, każa sie ustawiac, pozowac, blyskaja. ONA SIE PO PROSTU BALA APARATU. Poza tym Blacky Blue lubi miec spokoj, i jak nie chce, to zadna sila jej nie zmusi np. do wyjscia z budy. Quote
iwop Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Bedę ja ogłaszac do skutku... Zreszta ona przeciez taka stara znowu nie jest:shake: Moja onka tez na widok aparatu zwiewa...:oops: Quote
Ulka18 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Iwop, nie spodziewaj sie wielkiej frekwencji, bo na mieleckie watki zaglada stale tylko kilka osob, takze 'kokosow' nie ma. Quote
Reno2001 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Ja zagladam tylko ostatnio mam strasznie mało czasu na pisanie postów. Dużo pracy no i przygotowanie do nastepnego transportu...nie mam siły na podbijanie watków ...:shake: Quote
iwop Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 kochane mnie nie chcodzi o to aby zagladały osoby z Mielca tylko inni dogo...:roll: Quote
Ulka18 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Inni rzadko zagladaja, bo mieleckim psom nic zlego sie nie dzieje, oprocz tego, ze nie moga spacerowac. Nie ma tragedii jak w Zamosciu czy Krzyczkach. Quote
Ulka18 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Piekny banerek, tylko teraz psiakow do adopcji wiecej niz miejsca w podpisie. Quote
Recommended Posts