Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Blacky Blue to mała sunia, która juz wioele lat czeka na dom w mieleckim schronisku... Jej smutne oczy zapadły mi głęboko w serce... Czy Blacky ma szanse na domek...? A moze ktos przyganie ją chociaz na tymczas i zsocjalizuje...?

Zobaczcie jaka jest sliczna...:-(

Śliczna, troszkę nieśmiała Blacky Blue mieszka w boksie 12

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem.. ale Blacky bardzo mi zapadła w serce. Koniecznie trzeba jej znaleźć dom... Już za długo tam siedzi :shake:

Czy wiadomo cos o niej więcej poza tym co napisano w galeri?

Posted

Nikt nie zagląda do BlackY...:shake:

Ulka18 czy ona jest adopcyjna...? Czy coś wiadomo o jej charakterze...Czy jest wysterylizowana?

Posted

Bez odpowiedzi na zadane wcześniej pytania, nie będzie łatwo ja wyadoptować. A czy Mielec w ogóle wydaje psy do dt?
masz rację Iwop, ma ona w sobie coś, ten jej maleńki pyszczek :cool1:

Posted

Malagos, Mielce z tego co wiem wydaje psy na tymczas...
Już się dowiedziałam - Blacky jest adopcyjna... Ogólnie jest miła, czasem ma tylko takie dni, że siedzi smutna i nie podchodzi do nikogo...

Czy ktos dołoży się na sterylke?

jeżeli ktos może jej dac tymczas to dokładam się do kosztów. Proszę!!!!!:placz:

Posted

Błagam, chocuiaz tymczas dla Blacky... Ona mi wuyjątkowo zapadła w serce...
Ulka18 jak się dowiedziec czy BlaCKY ma rzeczywiście opiekuna wirtualnego bo na stronie schroniska w adopcjach wirtualnych nic na jej temat nie ma...:shake:

Posted

[quote name='iwop']ulka18 jak się dowiedziec czy BlaCKY ma rzeczywiście opiekuna wirtualnego bo na stronie schroniska w adopcjach wirtualnych nic na jej temat nie ma...:shake:
Na stronie jest informacja o wirtualnej adopcji Balcky Blue, strona 21 dzialu wirtualne.
http://www.mielec.bezdomne.com/wirtualne.php?ad=&p=1&pk=&str=20&sort=imie&szukaj=

A czy Mielec w ogóle wydaje psy do dt?

Pisalam juz chyba o tym, ze kierownik wydaje psy na DT, jesli to sa domy dogomaniackie badz rekomendowane przez nas.

Dałam też tę psinkę, ale to allegro niewyróżnione i nikt nie pytał narazie o żadnego chyba.

Do schroniska przychodza rozni ludzie, ale raczej wola psy mlodziutkie, szczeniaki, itd. Jesli chodzi o zainteresowanie, to trzeba nieraz dlugo oglaszac psy, zeby znalazly domy, a nie jest proste znalezc domy dla 550 psow, z ktorych polowa ma wiecej ni 4-5 lat.

Posted

agusiazet napisał(a):
Czy to moje wrażenie, czy sunia nie jest zbyt pozytywnie nastawiona do człowieka, który jest w jej boksie?

A jaka ma byc ta sunia, jesli wchodza do jej boksu ludzie, pstrykaja aparatem, każa sie ustawiac, pozowac, blyskaja. ONA SIE PO PROSTU BALA APARATU. Poza tym Blacky Blue lubi miec spokoj, i jak nie chce, to zadna sila jej nie zmusi np. do wyjscia z budy.

Posted

Bedę ja ogłaszac do skutku... Zreszta ona przeciez taka stara znowu nie jest:shake:

Moja onka tez na widok aparatu zwiewa...:oops:

Posted

Ja zagladam tylko ostatnio mam strasznie mało czasu na pisanie postów. Dużo pracy no i przygotowanie do nastepnego transportu...nie mam siły na podbijanie watków ...:shake: