Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cudny psiak! Nie wiadomo, dlaczego wrócił do schroniska? Znowu ktoś robił świąteczne porządki? :angryy: Biedna psina.

Będę zaglądać. Mogę wyróżnić alegratkę albo allegro. Trzeba go ogłaszać.
A jak nie trafi na swojego Człowieka, a Marcel pójdzie do domku (co, jak przypuszczam, nastąpi lada moment), wyślemy go do Murki. Na razie nic mądrzejszego nie przychodzi mi do głowy.

Posted

Agata, byłabym bardzo wdzięczna za wyróżnione allegro, tylko Modliszka mu wystawia więc musiałybyście się dogadać co do płatności ;)

Dlaczego wrócił? Tego nie wiem na 100%, ale prawdopodobnie dlatego, że ma tendencje do ucieczek... Poza tym pies na prawdę wspaniały, kochany, uwielbia kontakt z człowiekiem i spacerki.... tylko jeszcze nie trafił na TEGO kogoś...

Posted

No tak, pozwolili mu włóczyć się samopas to teraz ma tendencje. :angryy:

Zadzwonię do modliszki w sprawie allegra. A zrobi ktoś alegratkę? Mogę ją wyróżniać bez przerwy, bo to na telefon, bez tych cholernych przelewów.
I może cafeanimal. Może wezwać kogoś do pomocy? Są na dogo prawdziwe specjalistki od ogłoszeń. Brysio, Isadora7, Marinka, Ola_la.

Posted

cafeanimal już ma i na bieżąco mu odnawiam, co by go w końcu do Metra dali ;)
ale.gratkę też wystawiam, tylko jest zwykła, niewyróżniona:oops:

Dizel ma jeszcze
e-zwierzak.pl
adopcje.org
kupiepsa.pl

Posted

Dizel miał dziś odwiedziny... :( niestety nie poszedł na spacer, bo pogoda okropna, może w tygodniu mi się uda...

Mordka strasznie tęskni za ludźmi :(