Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Niech mi ktoś powie co to jest
- Trójkąt prawostronny
- Trójkąt lewostronny

Hmm wg mnie chodzi tu o takie trójkąty:

• Replies 236
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam ten sam problem co McDzik...:( Mój debiut w Gdyni... ehh a pies nie chce za żadne skarby stać spokojnie :( Też ptrebuje schematów figur. Wiem tylko jak się robi "T" xD No i ew. "L"

Posted

Atkaaaa a może spróbujsz z innym psem ? ;) Ja jestem z Gdańska mogę pomuc, ale będę dostepna dopiero po Gdyni bo wyjeżdżam we wtorek na prawie 3 tyg. a w niedziele jest wystawa w Koszalinie i jeszcze remont ;(

Posted

Nie... sunia na wystawach zdobywa same doskonale oceny w klasie młodzieży... wiec nie wiem... a z reszta juz za pozno, jestesmy zgloszone i zostalo mało czasu :) Poza tym sunia mi odpowiada xD

Posted

No ja właśnie na krajówkę się wybieram :) .. słuchajcie te numerki alfabetycznie idą? Ja nie chce na pierwszy raz i juz numeru pierwszego mieć, to jest jakaś zależność? Można się zamienić????

Posted

Atkaaaa napisał(a):
hehe nie mam pojęcia xD Ja na szczęście jestem w środku alfabetu :D
a mam pytanie.. czy można mieć jakiś smakołyk w ręku?

można można zależy jak pies ci chodzi i stoi a i tylko do niektorych sędziów nie można mieć szczotki przy psie ale smakołyk zawsze można:);)

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Na międzynarodówce w Łodzi w eliminacjach było I równolegle, a w finale L równolegle. Równolegle to jest jak się po dwie osoby biegnie.

Tak a w Łodzi którego dnia bo ja byłam drugiego i najpierw było pojedyncze podejście do sędziny i litera I o ile dobre pamiętam a potem w parach robiliśmy równoległe też I albo L