Katerinas Posted August 21, 2004 Posted August 21, 2004 malawaszka Super :D :D strasznie się cieszę :multi: Quote
arima Posted August 21, 2004 Posted August 21, 2004 Malawiaszka,czuje że wszystko będzie lepiej niż myślisz!!! Wskoczył do samochodu :D :D :D ...jak Emisia :D :D :D A rady Taishy są świetne-opisała Ci dokładnie to co my robimy.Przedewszystkim pierwsze spotkania na neutralnym terenie!!! Nie sądze żebyś miała jakieś większe problemy stosując się do jej rad :D :D :D :D Marsik zuch chłopak,jeszcze nie wie jak mu sie życie zmienia :D :D :D :D :D Quote
Taysha Posted August 21, 2004 Posted August 21, 2004 Arima dzieki Ci bardzo :oops: staralam sie dobrze i niechaotycznie napisac i chyba sie udalo :D malawaszko :laola: :drinking: Quote
Marta-m Posted August 22, 2004 Posted August 22, 2004 Juz nie moge doczekac sie srody :lol: A raczej poniedziałku....Bo w srode i tak malawaszki nie bedzie chyba że.....bedzie miała tam laptopa???? :roll: Quote
malawaszka Posted August 22, 2004 Author Posted August 22, 2004 Niestety Martuś - takowego nie posiadam :wink: Quote
zaba14 Posted August 22, 2004 Posted August 22, 2004 Niestety Martuś - takowego nie posiadam :wink: A ja życze malawaszcze wypoczynku, z dala od tv, komputerów itp. :lol: ale jesli masz kom to mozesz mi napisac jak tam kontakty Luna-Mars to bym przekazała wieść :lol: Pozdrawiam i 3mam kciuki ..;) Quote
malawaszka Posted August 22, 2004 Author Posted August 22, 2004 Hihihi spoko, spoko - wieści będą na bieżąco :wink: ... przekazywane Quote
Recommended Posts