ludwa Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 no to w ramach podnoszenia poprzeczki, mam nadzieję, ze pościel bielusia, codziennie zmieniana:eviltong: Quote
kiiniaa Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 taaak satynowa :evil_lol: zapomniałabym- brat Okruszka Orzeszek w niedzielę o 16 jedzie do domku pod Mławę:multi: Quote
auraa Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 śliczności!!! Oby szybko był całkiem zdrowiutki:lol: Quote
wilczyca Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 jejku jak ociupinka, śliczności maleńkie. Rośnij i zdrowo szybciutko :lol: Quote
auraa Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 No maluchu!!!! tak publicznie! wielki wstyd! :lol: Quote
kiiniaa Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 To dzisiaj dostałam od przyszłej pani Okruszka, nic nie muszę dodawać...:loveu: "ja to juz nie moge sie doczekac...BOZE ja juz posciel zmieniam dla małego i nowego człona rodziny.Codziennie oglądamy jego zdjęcia.CZekają na Okruszka zabaweczki.Gwarantuje Pani,ze u nas bedzie napewno mu dobrze.Ciągle ktoś jest w domu z psami.Koło domu jest ogródek w ktorym bedzie mógł leniuchowac.W nocy oczywiscie bedzie spał,ze mna. " Quote
wilczyca Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='Magdarynka'] nie dość że przyłapany na "gorącym uczynku" :eek: ..... i w prywatnym - publicznym miejscu ..... ..... to jeszcze "pyskuje" łobuz" :evilbat:mały. Nowa pańcia będzie mieć z nim "ubaw na całego" ;):cool3: Quote
Magdarynka Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='kiiniaa']To dzisiaj dostałam od przyszłej pani Okruszka, nic nie muszę dodawać...:loveu: "ja to juz nie moge sie doczekac...BOZE ja juz posciel zmieniam dla małego i nowego człona rodziny.Codziennie oglądamy jego zdjęcia.CZekają na Okruszka zabaweczki.Gwarantuje Pani,ze u nas bedzie napewno mu dobrze.Ciągle ktoś jest w domu z psami.Koło domu jest ogródek w ktorym bedzie mógł leniuchowac.W nocy oczywiscie bedzie spał,ze mna. " To może i nas Państwo adoptują? ;) Quote
beam6 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Ale masz cudeńko :) Fantastyczny maluch. Magdarynka - szybko go wydawaj bo jeszcze ze dwa/trzy dni i będziesz miała czy-psy :evil_lol: Czy są potrójne rozdzielacze do smyczy :hmmmm: :diabloti: Quote
ludwa Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 No ja nie wiem,czy to odpowiedni domek.... Ja rozumniem, że będzie spał z pańcią... No ale chyba na WŁASNEJ mięciutkiej podusi...najlepiej z brylancikami:eviltong:. Ale fajny łobuzior z niego:evil_lol: Quote
beam6 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Brylanciki fe - za twarde i mogłyby zrobić krzywdę :diabloti: Quote
ludwa Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 ale takie maluteńkie, żeby odgnotków na doooooopce nie było:eviltong: Quote
gdgt Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 :painting: bosszze, żeby tylko nie podgryzał kostek i nie ciągnął za nogawki... Quote
beam6 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 gdgt napisał(a)::painting: bosszze, żeby tylko nie podgryzał kostek i nie ciągnął za nogawki... A dlaczego ? Zakaz jest czy cóś ?:evil_lol: Quote
ludwa Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 A niech ciąga nogawki, w końcu usi być "groźny" choć odrobinę....:diabloti: Quote
gdgt Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 bo potem każdy rowerzysta ma coś wczepionego w łydkę! wiem to z autopsji! Quote
ludwa Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 :evil_lol: trzeba w krótkich portalach pedałować:diabloti: Quote
gdgt Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 ludwa napisał(a)::evil_lol: trzeba w krótkich portalach pedałować:diabloti: :madgo::madgo::madgo: Quote
ludwa Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Się Cioteczka nie denerwuje, jak patrezę na takie maluchostwo łobuzowate, to aż mi ciepło na serduchu, że dobrzeje i pozwoliłabym sobie wejść na głowę:roll: Quote
Magdarynka Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Maluch zdecydowane dobrzeje. Dziś już mogę to napisać z czystym sumieniem, bo praktycznie dopiero od dziś mamy prawie wzorcowe kupy! Wieczorem kończy brać antybiotyk, pozostałe 3 leki będzie dostawał do środy i ostatni jeszcze przez półtora tygodnia. Wczoraj po południu przeszedł już na suchą karmę i wcina ją, że aż mu się uszy trzęsą :evil_lol: Zaczyna chyba też już troszeczkę przybierać na wadze... Poza tym jest wesoły, rozrabia i obgryza mi palce u nóg, szczeka na moje psy i generalnie jest wesoło :cool3: W nocy daje pospać i nie zaczyna śpiewać wraz ze wschodem słońca. Nie protestuje też jeśli zostaje sam w kuchni. Quote
kiiniaa Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Orzeszek przed chwilą pojechał do nowego domu, państwo fajniutcy, ale i tak serducho mi pęka:placz: Quote
Recommended Posts