Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To dzisiaj dostałam od przyszłej pani Okruszka, nic nie muszę dodawać...:loveu:

"ja to juz nie moge sie doczekac...BOZE ja juz posciel zmieniam dla małego i nowego człona rodziny.Codziennie oglądamy jego zdjęcia.CZekają na Okruszka zabaweczki.Gwarantuje Pani,ze u nas bedzie napewno mu dobrze.Ciągle ktoś jest w domu z psami.Koło domu jest ogródek w ktorym bedzie mógł leniuchowac.W nocy oczywiscie bedzie spał,ze mna. "

Posted

[quote name='Magdarynka']
nie dość że przyłapany na "gorącym uczynku" :eek: ..... i w prywatnym - publicznym miejscu .....

..... to jeszcze "pyskuje" łobuz" :evilbat:mały. Nowa pańcia będzie mieć z nim "ubaw na całego" ;):cool3:

Posted

[quote name='kiiniaa']To dzisiaj dostałam od przyszłej pani Okruszka, nic nie muszę dodawać...:loveu:

"ja to juz nie moge sie doczekac...BOZE ja juz posciel zmieniam dla małego i nowego człona rodziny.Codziennie oglądamy jego zdjęcia.CZekają na Okruszka zabaweczki.Gwarantuje Pani,ze u nas bedzie napewno mu dobrze.Ciągle ktoś jest w domu z psami.Koło domu jest ogródek w ktorym bedzie mógł leniuchowac.W nocy oczywiscie bedzie spał,ze mna. "

To może i nas Państwo adoptują? ;)

Posted

Ale masz cudeńko :) Fantastyczny maluch.
Magdarynka - szybko go wydawaj bo jeszcze ze dwa/trzy dni i będziesz miała czy-psy :evil_lol:
Czy są potrójne rozdzielacze do smyczy :hmmmm: :diabloti:

Posted

No ja nie wiem,czy to odpowiedni domek.... Ja rozumniem, że będzie spał z pańcią... No ale chyba na WŁASNEJ mięciutkiej podusi...najlepiej z brylancikami:eviltong:. Ale fajny łobuzior z niego:evil_lol:

Posted

gdgt napisał(a):
:painting:
bosszze, żeby tylko nie podgryzał kostek i nie ciągnął za nogawki...

A dlaczego ? Zakaz jest czy cóś ?:evil_lol:

Posted

Się Cioteczka nie denerwuje, jak patrezę na takie maluchostwo łobuzowate, to aż mi ciepło na serduchu, że dobrzeje i pozwoliłabym sobie wejść na głowę:roll:

Posted

Maluch zdecydowane dobrzeje. Dziś już mogę to napisać z czystym sumieniem, bo praktycznie dopiero od dziś mamy prawie wzorcowe kupy! Wieczorem kończy brać antybiotyk, pozostałe 3 leki będzie dostawał do środy i ostatni jeszcze przez półtora tygodnia. Wczoraj po południu przeszedł już na suchą karmę i wcina ją, że aż mu się uszy trzęsą :evil_lol:

Zaczyna chyba też już troszeczkę przybierać na wadze...
Poza tym jest wesoły, rozrabia i obgryza mi palce u nóg, szczeka na moje psy i generalnie jest wesoło :cool3:

W nocy daje pospać i nie zaczyna śpiewać wraz ze wschodem słońca. Nie protestuje też jeśli zostaje sam w kuchni.