Guest malva Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 ojjjjjjjjj takie piekne zyczenia dostałyśmy i nie podziękowałysmy:loveu: dziekujemy! donosze że zyjemy choc mamy zapalenie uszka niestety całujemy w mokre nosy Quote
florida_blue Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 prosze jaki niezaglądany zniedbywany wątek :) Quote
Guest malva Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 niezagladany zaniedbany ale grunt że Niunia w sercu:loveu: w sumie Ninka zmieniła imię na Niunie w miedzyczasie;)] niezła z niej :loveu:Niunia Quote
florida_blue Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 a dostaniemy jakieś zdjęcia zimowe Niuni Ninki :>??? Quote
SZPiLKA23 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Ja tez czekam na fotki :) Pozdrowki ;) Quote
florida_blue Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 oj to sobie poczekamy zdaje sie :diabloti: Quote
Guest malva Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 czasem warto poczekac :) to niunia choinkowa Quote
Guest malva Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 a tu podgladamy kolezankę fotografkę to niunia na zimowo i z pańcią:loveu: pańcia wyglada trochę hmm gupawo ale niech bedzie,spacer był fajny strasznie Quote
florida_blue Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 jaki lewek :) słodka jest :) a te skarpetki nie swędzą jej ? Quote
Guest malva Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 ano ciut swedza ,tzn mało i i ich tak nie mamla jak do mnie przyjechała ale z ta chorobą jest trochę trudno,bo albo niunia dostaje troszku sterydów czyli słynny encorton i jest swietnie albo to odstawiam i sie pogarsza ,encorton mozna bez szkody dla psiego zdrowia stosowac w duzej dawce przez miesiac wiec to tak troche jest odstawiamy ,wracamy itp itd , psu nie chcę zycia skracca ale tez jak sie bedzie żle czula to co to za zycie skaprety fajnie włosem porastaja to duzy postęp a dodam jescze ze myslalam ze ninka nie lubi jezdzic autem a to sie okazuję że nie chciałą autem jeżdzić bo autem do mnie przyjechała ,teraz ładuje się sama i od razu kładzie:loveu: i pania wet tez chetnie odwiedza -chociaz natychmiast po wejsciu chce wyjsć;) Quote
Guest malva Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Z okazji Świąt dwunogom zawsze pełnych koszyczków,masy miłosci i nadzieii a czworonogom pełnych misek i kochających opiekunów życzą Malwina,Kalina,Marusia,Miłek i Nina-pies :loveu::loveu::loveu: Quote
Guest malva Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 i jut jeszcze parę fotek świateczno wiosennych: zdjęcie powyżej ukazuje...jak Niunia schudła:loveu: a tu pilnujemy koszyczków- w środku jest coś pysznego co pieknie pachnie Quote
Hanna 1 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 [quote name='malva']i jut jeszcze parę fotek świateczno wiosennych: zdjęcie powyżej ukazuje...jak Niunia schudła:loveu: a tu pilnujemy koszyczków- w środku jest coś pysznego co pieknie pachnie Witam od nie dawna poznałam Malwinę i przy okazji podała mi "namiar" na wątek Niny - Niuni. Pięknie się zakończyła historia tej psiny. Lubię czytać takie Historie psiego losu, które dobrze się kończą. Wielki szacunek dla Malwy. Quote
Guest malva Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Hania: dzięki! ja przy okazji podsyłania linka przeczytałam tematjeszcze raz: w szokujestem jak to szybko wtedy poszło-jak na standardy dogomanii ( gdzie psy czasem po pare lat szukają domu) z prędkością światła :) Quote
Hanna 1 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 malva napisał(a):Hania: dzięki! ja przy okazji podsyłania linka przeczytałam tematjeszcze raz: w szokujestem jak to szybko wtedy poszło-jak na standardy dogomanii ( gdzie psy czasem po pare lat szukają domu) z prędkością światła :) to prawda, że biedactwa długo czekają na nowych właścicieli i nie wszystkie mają takie szczęście. Twoją Niunią jestem zachwycona, ta sunia dobrze trafiła, że ma Ciebie i super domek. Pozdrawiam i poszudraj "malutką" ode mnie. Hania Quote
Recommended Posts