Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ruda 2,5 letnia sunia do oddania od włascicieli, wychowana z dzieckiem
507 384 974
bardzo pilnie, ma być uspiona z powodu alergii dziecka
szuka tymczasu. Zdjęc nie ma ale jest sharpeiowata - tzn napewno nie mix.

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest malva
Posted

witam
mam jedno pytanie: jak sunia "zgodzi" sie z kotami??
mam 3 koty i nie wiem czy zastanawianie się nad jej adopcją ma sens..
jesli z kotami byłoby ok napisze o sobie więcej :)
pozdrawiam

Posted

florida_blue napisał(a):
oj iwop, tyle tu jesteś i nie wiesz "jak to" ???

potrzebujemy domku i już - moze macie chetnych, którzy czekają?

ano tak... głupia jestem:oops: Sama mam tymczas oddany do uspienia...

Guest malva
Posted

hmm,tak przypuszczałam
ale wiem że mozna psa przyzwyczaić (zależy jak na koty reaguje, ja juz w sumie jednego psa oswajałam z kotem, ale nie był to piesio który koty namietnie gonił, po prostu ich nie lubił..)
zresztą w drugą stronę też już działałam, czyli w domu był pies a do domu przybył kot:)
więc czekam na info :)

Posted

rozmawiałam dzisiaj z włascicielem, sunia czeka na domek, nie bedą jej usypiać :multi: Domek najlepiej szybciutko i ma być kochający. W tej chwili sunia jest w firmie tego pana. Pytałam o koty... Powiedział, że ona nie zna innych zwierząt... Psina wychowana w domu z dzieckiem, bez innych zwierząt.
Trochę zle mi to przekazano, własciciel martwi się o los suni - chce żeby trafiła do jak najlepszego domu - mam wrazenie, że bedzie chciał uczestniczyć w tej adopcji.

Malva - masz PW

Guest malva
Posted

hej ,florida, mam nadzieje ze dostałas wczoraj moją wieczorna odpowiedz
pozdrawiam
Malv

Posted

Piękna dziewczynka, tylko coś mi te tylne łapki źle wyglądają. Ona mają nienaturalnie dużo skóry i ten brak sierści. :shake: Wyglądają, jakby były opuchnięte. Powinien ją wet obejrzeć.
Mam nadzieję, że dziewczynka znajdzie dobry domek.

Guest malva
Posted

sunia sliczna, za serce pyszczek chwyta
powaznie sie nad nią zastanawiam ,ale muszę jeszcze poznać odpowiedz na parę pytan, bo sytuację w domu mam taką a nie inną
i na razie zasypuję pytaniami floride na PW

Posted

sunia jest pod opieką weterynarza - tak mówiła włascicielka, wcina royal canin suchy a ta skóra to podobno własnie jest wada - nadmierne ilość skóry i podobno nic sie nie dzieje. Ja jej nie widzialam , kolezanka robiła foty dla mnie .(za co jej serdecznie dziekuje, bo jestem chora i tak sie PASKUDNIE czuję ....:shake:

Guest malva
Posted

malagos napisał(a):
a zasypuj, dziewczyno, zasypuj :razz: Żeby tylko te odpowiedzi były po Twojej mysli, za to trzymam kciki :p

no to trzymanie kciuków pomogło widocznie;)
te odpowiedzi to troche po mojej myśli ,trochę nie po mojej
ale njawazniejsze że sunia łagodna:) bo domek obok są małe dzieciaki mojej siostry

Guest malva
Posted

Jak jest w rzeczywistosci i czy sunia w 100% zdrowa -jak twierdza własciciele ,czy tez ma rozne choroby to się przekonam w najblizsza niedziele.
Nie mogę nie pomóc takiemu słodkiemu pysiowi:loveu:

no i post scriptum dopisuje bo ninka u mnie -sunia zdrowa:)- no wsumie nie do konca ale nie było i nejest zle

Posted

słodki pysio odchodzi od dokuczających dzieci - co wcale nie znaczy ze nalezy dzieciaki zostawiać z psem bez nadzoru, ale to chyba logiczne. W kazdym razie gonić ich nie bedzie i nie pożre :razz:

wiem, że nie bardzo daje dotykać się do tych fafelków na łapkach - to jej wrażliwy punkt.

Guest malva
Posted

florida_blue napisał(a):
słodki pysio odchodzi od dokuczających dzieci - co wcale nie znaczy ze nalezy dzieciaki zostawiać z psem bez nadzoru, ale to chyba logiczne. W kazdym razie gonić ich nie bedzie i nie pożre :razz:

wiem, że nie bardzo daje dotykać się do tych fafelków na łapkach - to jej wrażliwy punkt.

no przez pewien czas to dzieci siostry będą trzymane w duzej odleglosci:p
a jak psa poznam to zobaczę czy dostapia zaszczytu pogłaskania