Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kolejna porcja fotek :)
Mam jeszcze więcej ale już nie psich... Jak mi się uda to jeszcze dziś wstawię :)

Jak na razie reszta fotek ze spaceru :)

Tam musi być coś ciekawego :)

Drops:tak na prawdę nie jestem taki mały

I to już ostatnia fotka ze spaceru :)

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cropka napisał(a):
A to u Was jeszcze zima :crazyeye:? Piesy po sniegu hasają. Czy Ty nas aby starymi zdjęciami nie raczysz? :razz: Dawaj jakies nowe :multi:.

Nom u nas to śnieg jeszcze leży... A zdjęcia nowe tylko data w aparacie nie ustawiona ;) bo gamoń i nie wiem jak...
A nowe foty wkrótce jak trochę śnieg stopnieje bo teraz strasznie mokro wszędzie :shake:

Iza. napisał(a):

HE dobrze że Sobie guzów nie ponabijali :lol:

Posted

W końcu udało mi się dorwać do komputera a jak już mi się udało to opowiem wam historię, a nie pomyślałam pewnie nie wiecie kto taki pisze to ja Bobek :

Wczoraj był bardzo dziwny i troszkę stresujący dla mnie dzień...
Otóż od dwóch-trzech dni miałem coś z oczkiem, miałem czerwone i przymrożone. I troszkę mnie bolało... I w piątek pani powiedziała że jedziemy do weterynarza, a ja kompletnie nie wiedziałem co to jest. Marlena wzięła dużą torbę wsadziła do niej kocyk i postawiła na podłodze. zacząłem przeczuwać że nic przyjemnego się nie zapowiada.. Chciałem uciec na podwórko, ale za każdym razem gdy otwierałem Sobie drzwi pani zabierała mnie z powrotem do domu.Po 10 minutach pani stała już ubrana w kurtce i butach... Wzięła nałożyła mi jakieś nie wygodne szelki wyrywałem się ale to nic nie dało... Pani wsadziła mnie do torby i ją zamknęła, było tam ciemno strasznie i nie wiedziałem co się ze mną dzieje :( . usłyszałem że wychodzimy z domu, po paru minutach byłem już w pojeździe który robił brum brum. próbowałem się jeszcze na początku wyrywać, ale to nic nie dało :( . Gdy dojechaliśmy na miejsce pani weszła do jakiegoś pomieszczenia i wyjęła mnie z torby i postawiła na dużym zimnym stole.
Pomyślałem Sobie że będę grzeczny i nie będę rozrabiać, Marlena powiedziała panu co mi do lega. I on wziął i otworzył poświęcił latarką , ale ja nadal byłem grzeczny i nie uciekałem. Gdy pan weterynarz skończył mnie oglądać powiedział że mam uszkodzoną rogówkę. Dał dla mojej panci dwa rodzaje kropelek i maść i powiedział że 4 razy dziennie ma mi to wpuszczać do oczu.Powiedział też że mam nie wychodzić przez jakiś czas z domu phi sam Sobie otworzę drzwi i pójdę. Gdy pani poszła zapłacić ja nadal grzecznie siedziałem na tym stole a nawet się Sobie położyłem ;D . Gdy już wyszliśmy z gabinetu to na poczekalni siedział duży owczarek ale ja się go nie bałem, pani wsadziła mnie do torby i wyruszyliśmy do domu. Nie chciałem siedzieć w torbie więc pani mi ja w autobusie otworzyła i ja Sobie leżałem na kolanach i oglądałem świat przez szybę. Dziwnie trochę dużo ludzi jeździło w jakiś małych pojazdach... Wszystko było tak ciekawe że aż wsadziłem pyszczek w szybę położyłem łapkę na oknie i tak oglądałem... Jechaliśmy długo zdążyłem się nawet zdrzemnąć ;)...
Po jakiś 15 min byłem już w domku. Oni zapuściła mi krople posmarowała maścią i poszedłem spać na swoją miejscówkę czyli na monitor od komputera ;). A bym zapomniał pan weterynarz powiedział żeby odwiedzić go w poniedziałek, eh i znowu będzie mnie czekać podróż po mieście... Jak uda mi się dorwać do komputera to ją wam opiszę ;)
Pozdrawiam
Bobek 8)

Posted

Marlena - kogoś mi przypominasz :diabloti:

gdzie w białej bluzce na spacer z psem :diabloti:

myślałam, że Drops troche mniejszy jest :loveu:
a Maks ma ładną sierść :loveu:

Posted

[quote name='Iza.']http://images42.fotosik.pl/94/1f9cfce8de62c0f7med.jpg
To Ty ? :cool3:

Tak to ja we własnej osobie ;)

akodirka

Tak a kogo ci przypominam ??
A no odrazu z miasta do lasu poszłam :) he he ale o dziwo się nie pobrudziła

A i
Chcecie nowych fotek??
Nie
I tak pokażę ;)

Dzisiaj moje zwierzaki korzystały z ładnej pogody, w wyniku czego zasypię was fotkami >:D

Ucieknę i mnie nie złapiesz :P

Niuch Niuch co tam jest ??

Pańcia ja chcę do Ciebie ...

I ja chcę do pańci na ramię

Zobaczcie jak umiem łazić po drzewie :)

Pogryzę im skarpetki hihi :D

Oj jak dobrze posiedzieć na słonku :)

Karuzela?

Puść mnie brutalu !!

C.D.N :evil_lol:

Posted

[quote name='Marlenuś91']
akodirka

Tak a kogo ci przypominam ??
A no odrazu z miasta do lasu poszłam :) he he ale o dziwo się nie pobrudziła

no właśnie nie wiem, może kiedyś sie gdzieś minęłyśmy czy coś, nie wiem... :diabloti:

to jakoś słabo spacerowałaś z psami, jeśli się nie pobrudziłaś :diabloti:

Posted

chodze tam, jak by to powiedziec, jak sie idzie do np. kwadratu przez łąkę i tam jest taka ścieżka a wczesniej takie boisko, to jest mniej wiecej wzdłuz ul. Batorego (chyba). tam jak sie od mojej strony jeszcze nie dojdzie do tego boiska jest lekka gorka i zazwyczaj tam spuszczam psa, bo z gorki dobrze widac okolic, czy ktos idzie itp. i kiedy pies biega z gorki pod gorke za patykiem to troche bardziej sie męczy :razz:

Posted

[quote name='akodirka']chodze tam, jak by to powiedziec, jak sie idzie do np. kwadratu przez łąkę i tam jest taka ścieżka a wczesniej takie boisko, to jest mniej wiecej wzdłuz ul. Batorego (chyba). tam jak sie od mojej strony jeszcze nie dojdzie do tego boiska jest lekka gorka i zazwyczaj tam spuszczam psa, bo z gorki dobrze widac okolic, czy ktos idzie itp. i kiedy pies biega z gorki pod gorke za patykiem to troche bardziej sie męczy :razz:

A to wiem już gdzie :)
To kiedy wypad na łączkę ;PP

Ciąg dalszy fotek z 4 kwietnia
Co to za ręka mnie łapie brr

podrapię Ci tą wredną rękę

Gdzie ta Feta??

Gdzie ta Kropka??

Już nigdy się od Ciebie nie oddalę :-*

Niuch Niuch co tam jest ??

Ludzie trochę cienia

Posted

Rozbiłam na dwa posty :) Żeby się długo stronka nie ładowała