akodirka Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 słodka gromadka ślicznych zwierzątek :loveu: a z jakiego osiedla jestes? :diabloti: Quote
Marlenuś91 Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Z Jaroszówki dokładniej Pietrasze Quote
akodirka Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 to niedaleko mnie, a do jakiej szkoly chodzilas? pg12? :diabloti: Quote
Marlenuś91 Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Nie ja już gimnazjum skończyłam teraz w odzieżówce się uczę :) Quote
akodirka Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 no ale w 12 sie uczylas? :razz: daj jakies nowe zdjecia :razz: Quote
Marlenuś91 Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Nie ja w Pg4 się uczyłam Teraz tam 2 moich braci się uczy Quote
Marlenuś91 Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Max: Drops: Lola i Drops Tequila Murza i Tequila: Lola i Tequila Lola:diabloti: Quote
akodirka Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 słodziaki :loveu: a Drops to chyba do jrt podobny jest :razz: Quote
Marlenuś91 Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 akodirka napisał(a):słodziaki :loveu: a Drops to chyba do jrt podobny jest :razz: A co to jrt bo nie kumam Quote
Marlenuś91 Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Lola: Siwa/Stara: Max: Drops: Feta: Bobek: Tequila i Kropka Kropka: Tequila: Koniec Focenia Max i Siwa: Tequila i Feta: Quote
Marlenuś91 Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Milunia: Milunia i Gucia: Gucia: Drops i Milunia: Bobek I Murza: Murza: I jedna z trzech myszek: Quote
Iza. Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Ale masz zwierzaków :crazyeye: Świetne są , szczególnie szczurki :loveu: Quote
Marlenuś91 Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Iza. napisał(a):Ale masz zwierzaków :crazyeye: Świetne są , szczególnie szczurki :loveu: Dzięki :) he trochę mam to są w większości tymczasy w których się zakochałam :) A Tequila nie żyje od tygodnia zapomniałam napisać :placz: Quote
Marlenuś91 Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Wstawiam zaległe zdjęcia jeszcze jak zyła tequila ;(( Kropka Feta: Tequila Zbiorowe: (było im razem tak dobrze ) Feta i dupcia Kropki :) I kto wymyslił "żyją jak pies z kotem" hehe Bobek: no co przynajmniej mam wygodą poduszkę :D:D Quote
Marlenuś91 Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Wczoraj była śliczna pogoda, ciepło, świeciło słonko. Gdy w Niedzielę po imprezce wróciłam o 6 rano do domu i już nie chciało mi się spać to wzięłam i o 7 rano poszłam z moimi łobuzami do lasu :) Ile radochy mieli najpierw biegali, biegali i jeszcze raz biegali :) Później położyły się wszystkie na słonku i wygrzewały się Sobie chyba, przez 30 min... ;) Wróciły do domu tak zmęczone, że do popołudnia spały ;D :D Pod wieczór około 16 umówiłam się ze znajomymi do parku, i wzięłam ze Sobą Maxa. A Max ma coś takiego, że uwielbia jeździć autobusami, samochodami itp :). I zawsze pierwszy pcha się do środka, ale żeby było najśmieszniej to jeszcze potrafi się pierwszy wgramolić na wolne siedzenie w autobusie. He wracając do spaceru zachował się super, słuchał się, chodził przy nodze. A ludzie tylko co raz jaki słodki piesek itp... Raz jakiś pijaczek chciał go pogłaskać, to go mało co za rękę nie ugryzł ( Nie nienawidzi pijanych ludzi), facet oczy takie :o he he. Usiedliśmy na ławce, i oczywiście Max musiał obok bo przecież jak to on będzie na ziemi siedzieć :) A tu mam kilka fotek ze spaceru Maxa :)) I kilka fotek sypialnych Maxa i Dropsa :) I jedno Bobkowe; Quote
Marlenuś91 Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Lola ona tak zawsze pije wodę :) Z miski nigdy w życiu się nie napije takie jej małe zboczenie Tutaj Max wcina kość łudował mojej chemiczki ze szkoły :D A drops mu pomaga: W sobotę i niedzielę było ślicznie świeciło słoneczko a we środę było już tak: Ale szczurki się tym nie martwiłu i spokojnie hcasały Sobie po łóżku: O co tam jest ? Muszę to sprawdzić: Tam na prawdę jest coś ciekawego: Atak na żabę: Ty głupia żabo myślisz że jesteś odemnie większa?? O co to listonosz idzie :D:D Co mnie obchodzi jakiś listonosz ja śpię nie widać: Z moją żabą, uratowałem ją przed szczurami Milunia, gdzie jesteś nie chowaj się bo i tak Cię znajdę; Feta wypiela pupę i powiedziała dość focenia: Tylko dlaczego nikt nas nie odwiedza ;( Quote
Patisa Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Śliczne psiaki, widać, że mają z Tobą błogie życie :lol: Mam prośbę...wstawiaj większe fotki :roll: Pozdrawiam! Wymiziaj ode mnie sierściuchy!:loveu: Quote
Marlenuś91 Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Patisa napisał(a):Śliczne psiaki, widać, że mają z Tobą błogie życie :lol: Mam prośbę...wstawiaj większe fotki :roll: Pozdrawiam! Wymiziaj ode mnie sierściuchy!:loveu: Dziękuję niunie wymizane wycackane :) A większych fotek nie mam jak bo na fotosiku tylko miniaturki są Quote
aneczka23 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Hej Marlenka. Patisa ma rację, duzo fajniej ogląda się większe zdjęcia. Też korzystam z fotosika. Jeśli chcesz uzyskac pełny rozmiar zdjęcia to skopiuj link podpisany "Bezpośredni link do zdjęcia (500px)" to jest ostatni link z możliwych na liście. Quote
Marlenuś91 Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Jestem groźny :angryy: Widzisz i tak Cie dogoniłem :multi: Cały ja :D Max co stoisz jak słup choć pobiegać :mad: Ja pierwszy Ja Ja Ja :cool3: Lola ze spaceru do lasu ma mało fotek bo jest za szybka, tzn mój aparat za nią nie nadąża :) Wkrótce reszta fot ze spaceru :) aneczka23 Dzięki za radę wychodzi :) Quote
Marlenuś91 Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 I jeszcze trzy a co będę żałować :) Na tej fotce nie ma psów więc nie szukać :lol: a na tej już są :) Quote
Patisa Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Ty wiesz, ten twój Sierść to przypomina mi tak trochę parson russell terriera:cool3: Quote
Marlenuś91 Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Patisa napisał(a):Ty wiesz, ten twój Sierść to przypomina mi tak trochę parson russell terriera:cool3: Może i ma coś z tej rasy bo nie jesteś pierwszą Osobą która tak myśli :) Quote
Recommended Posts