Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Georgia to wredna zołza jest normalnie

Jak sypię dziewczynkom suche do miski to ona musi się pierwsza władować wchodzi w nią cała i wyjada to co najlepsze, a jak Fifi lub Luizjana chcą dojść to potrafi ich jeszcze odganiać tyłkiem muszę przez tą małą kochaną wiedźmę w dwie miski sypać Widać kto będzie w klatce rządzić, Jest na tyle be-szczelna że rozwaliła mi już zamek w bluzie, jak coś jej nie podpasuje na przykład drapię ją w tym miejscu co nie trzeba albo już jej się te miejsce drapania znudzi to potrafi za palca lapnąć ( oczywiście ostrzegawczo bez krwi). Łobuziaka mała

Fifi opitoliłam troszkę z sierści na Lato żeby było dla niej lżej. Ostrzygłam całą oprócz głowy. I śmiesznie teraz wygląda z takim irokezem na głowie

A luizjance chyba brzuch się powiększa i wywala leciutko na boki. czyżby była kotna ? Zrobię dla niej zdjęcie brzuchala i powiecie co o tym sądzicie

Drops nauczył się skakać przez siatkę i wskakuje do ogródka. Trzeba będzie podwyższać...

Max upodobał Sobie mojego kolegę. Ja mogę go np na podwórku wołać aż ochrypnę. A ten raz zawoła Maxiu i ten leci merdając ogonem

Hm o Loli nic ciekawego nie napisze Oprócz tego że robi się z niej kluska. Heh jakieś odchudzanie albo zmiana karmy chyba będzie dla niej konieczna

U Siwej ostatnio przyniosła mi wróbla do domu oczywiście żywego. Zabrałam go dla niej wsadziłam do przybudówki i jak już się ocknął to otworzyłam okno i ten wyfrunął. Taki słodziutki malutki był

I Murzy hmm poluje na ptaki da się jakoś tego oduczyć ;/

A u szczurów hmm

U Tequili miewa się świetnie mimo że kolegi brak, upodobał Sobie świnkowe menu bo tylko jak ma okazję podczas biegania to zakrada się do świnek i wyjada im suche

A u Inki i Sławy - mam zamiar im na starość sprawić większą klatkę

Nie długo będą

Pozdrawiam
Marlena

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 2 months later...