Marlenuś91 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [SIZE=1]Co nieco o moich zwierzakach, nie które fotki mogą się później powtarzać bo brałam już z tych wstawionych tutaj... 1.(PIES)Pierwszy trafił do nas Max kundelek który został kupiony od brata kolegi za 10 zł. W tej chwili ma już około 5 lat. Z charakteru jest strasznym nerwusem... Pupilek Ojca, resztę psów i kotów rozstawia po kątach on tu rządzi 2.(KOT) Druga była kotka Siwa/Stara/Migotka przyjechała do nas z Laudańszczyzny z rodzinnej wsi mamy. Jest córką kotki mojej babci. Ma około 3 lat i tak samo jak Max jest tu górą ... Rozstawia dwa pozostałe koty po katach 3.(PIES)Jako czwarta trafiła do nas Lola (ma około 1,5roku)tak samo jak Siwa z wioski od mojej mamy... Szkoda mi się jej zrobiło jak zobaczyła jak ją dzieci męczą a jak była malutka to była taką słodziutką kuleczką Od razu się w niej zakochałam. A teraz to szatan z piekła rodem >:D Jest takim małym urwisem że szok dosłownie. Uwielbia zrywać i to najczęściej białe pranie ze sznurów I doprowadzać je do tragicznego stanu. Na podwórko nikogo nie wpuści bo gryzie za nogawki. Ugryzie i ucieka Uwielbia się bawić biegać. Taki pies z ADHD Taka mała pociecha choć czasami potrafi zdenerwować 4.(KOT)Jako Piata trafiła do nas Murza od znajomych okociła się kota miała być oddana ale została. Ma nie cały rok jakieś 7 miechów 5.(PIES)Jako piąty trafił do Nas Drops. Przygarnęłam go razem z jego 4 rodzeństwa. Jego 2 braci i siostra znalazły domki. A on jakoś nie i tak został. Ma około 4 miesięcy. Od urodzenia był bojaźliwy boi się obcych. Innych psów jak podnosi się głos. Ale to taka domowa maskotka. Nie odstępował by mnie ani na krok. Śpi ze mną w łóżku taki kaloryfer mały ... 6.(szczury)- samiczki - Inka i Sława mają około roku z kawałkiem 7.(szczury)- samce - Chester i Tequila- jeden około 8 miesięcy drugi Tequila około 5 ;) 8.(Świnka morska)- FiFi około pól roczna z pseudo hodowli Fotki: Max: Siwa/Stara/Migotka: Lola: Murza: Drops: Te które odeszły: :placz: Szczury- Tequila, Kropka, Feta, Bufffy, Angol, Psy- Pusia, Furia, Kora, Koty- Maciuś, Rudy, Felek, świnki morskie- Gucia, Milunia, Renton, Gąska myszoskoczki - ale nie pamiętam już imion chomiki- byłam malutka i nie pamiętam ich w ogóle Kafka- której nie udało mi się pomóc Mały dziki szczurek - miał około 2,5 tygodnia niestety nie udało mi się mu pomóc Aktualizacja : 11.04.2010r. Quote
Marlenuś91 Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 dzisiaj moje psy zostały wykąpane. Lola poszła jako pierwsza ;] Lubi wodę wiec nie było problemu... Max za to już wiedział o co chodzi i warczał na mnie dopiero moja mama go wzięła he tragedia ja cała mokra mało co do wanny z nim nie wpadłam, he he Moje urwisy kochane a i mała tez wodę lubi bo latała dookoła żeby ja troszkę obryzgać ;] Pozdrawiam :evil_lol: Quote
M&T Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 No to widać, że dzionek pełen wrażeń :D tylko gdzie fotki? ;> Quote
Marlenuś91 Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 fotki bedą gdy dorwę brata telefon :D he Quote
Marlenuś91 Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 po niedzieli na pewno będę miała troszkę więcej czasu ;] jak na razie jakieś starą fotke znalazłam he i jedno mojej małej Nikusi więcej jak mówiłam po niedzieli ;] Pozdrawiam Quote
M&T Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 dobra, to czekamy :loveu: a tak btw: skąd jesteście? :D Quote
Marlenuś91 Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 z Białegostoku na Podlasiu :cool1: w sumie Nika jest do oddania ale kto wie czy nie zostanie już sie w niej zakochałam eh :loveu::evil_lol:\ Quote
M&T Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 oo, to blisko mojej rodzinki :eviltong: A o jakiej Nice mówisz, bo ja chyba nie w temacie jestem xP Quote
M&T Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 A, już widzę :D wcześniej tych fotek nie było! xP A nikusia piękna :loveu: i Maxikowe oczęta też :loveu: Quote
Marlenuś91 Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 na śniegu :P stare i jedno nowe zdjęcie ;] Quote
M&T Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 no wreszcie jakieś fotki! :) tylko czemu tak mało?? :mad::mad: :eviltong: Czekamy na więcej! :) Quote
Iza. Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Witamy prawie sąsiadkę ;):eviltong: Pieski masz śliczne, dawaj więcej zdjęć ; ) Quote
Marlenuś91 Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Iza13 sąsiadkę a skąd jesteś ? :cool1: Quote
Iza. Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Czarna Białostocka ; ) Od września zaczyman naukę w Białymstoku, w XI lo Quote
Marlenuś91 Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Lola:Gdzie ty mi tym fleszem po oczach świecisz :angryy: Drops: O znowu zdjecia :roll: Drops: eh cały fotel mi zajeła pinda jedna :mad: Lola: Ja chcę fotke ja :D O nie tylko mój nos wyszedł :cool3:ładny prawda?? Drops: Wstydzę się tak odrazu po przebudzeniu :oops: A tak wogóle Drops to moja nowa pśinka :D... On i jego 3 rodzeństwa była u mnie na Dt, on przypadł mi i mojej rodzince do serducha i został :evil_lol:... Eh jest strasznie bojażliwy i wogóle... Jak sie przestraszy to sika i sie trzesie... Jak jest długo na podwórku trzesie się jak galareta :D he zmarżlak z niego straszny ;)... Ale niby taki strachliwy... Jakis czas temu gdy chcielismy go oddać przyszła babka po niego a on chciał ja pogryżc trzymałam go na recach ten dostał furi i zaczał na nia szczekać hehe Babka zrezygnowała, babka poszła a Drops ze strachu zaczął sie trzęść :roll:... Taki to nasz kochany Drops :loveu: Quote
M&T Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 śliczny ten wasz nowy członek rodziny :loveu: Quote
Marlenuś91 Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Max i jego koci Harem :lol: Quote
Marlenuś91 Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Wszystkiego Najlepszego w Świeta... Dużo prezentów i ciepła rodzinnego Quote
Marlenuś91 Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 LOLA Spacer w lesie MAX Spacer w lesie zbiorowe z pancia ;] Quote
Recommended Posts