olenka_f Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 ja nic nie rozumiem jaka krzywda :shake: co tak dokładnie prócz stawów i uszu dolega suni 450zł to za opiekę karmę i leczenie, tak? Quote
Mysia_ Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 olenka_f napisał(a):ja nic nie rozumiem jaka krzywda :shake: ja też nie rozumię :oops: olenka_f napisał(a):co tak dokładnie prócz stawów i uszu dolega suni 450zł to za opiekę karmę i leczenie, tak? wiesz co, napewno w tym jest za karme, bo taką informację znalazłam w wątku z tego hoteliku.... A leczenie to raczej dodatkowe koszty. Jak ona w ogóle się czuje? Quote
Pianka Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Jeju dziewczyny. Mabel tez zabrałam do hotelu i niedługo może stanę przed wyborem- dom albo powrót do schroniska. Nie pytajcie dlaczego, bo to nie temat na to ,a i ja nie mam ochoty pisać o tym. Wiec skoro jej krzywdę zrobię to jak myślicie co stanie się z wyżełką? Nie jestem w stanie brać za niej odpowiedzialności. Już nigdy nie zabiorę psa do hotelu (na swoja odpowiedzialność) jeśli nie będę pewna, że w razie czego sama go utrzymam. Mysia 450 zł- ja tyle samo płace za Mabel. A Mabel jest małym psem. Rożnica, nie?:cool3: Jak dla mnie Murka ma tani hotel. co tak dokładnie prócz stawów i uszu dolega suni Nic jej nie dolega, jedynie te stawy. Uszy ma już chyba zdrowe. Quote
Mysia_ Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 myślałam, że Mabel jakoś taniej miała :oops: No to może warto zarezerwować kolejke u Murki? Quote
Aga & Amber Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 No trzeba sie ruszyc :cool3: prosze powiedzcie jeszcze raz kto i ile kasy moze miesieczne przeznaczyc na ta sunie ,trzeba sprawdzic czy uda sie uzbierac te 450 zł conajmniej miesiecznie i jesli tak to wpisujcie ja do kolejki do Murki ups zapomniałam zadeklarowac 100zł co miesiac Quote
olenka_f Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 opiszcie Ciotki dokładnie co to znaczy problemy ze stawami mój Maro ma takie i póki nie pójdzie na daleki spacer wszystko jest ok a jak jest w przypadku suni? Quote
Pianka Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Dlaczego na wyżłowym nie ma tematu od wyżełki? Nie piszecie czy chcecie ją dac do Murki czy nie. O co chodzi? Nie chcecie jej już pomóc?:roll: olenka nic więcej ci nie napisze oprócz tego co już na wątku było. Quote
Mysia_ Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Pianka napisał(a):Dlaczego na wyżłowym nie ma tematu od wyżełki? co się dzieje? :shake::shake::shake: jejku, trzeba ją wyciągnąć z tego schroniska :-( Quote
Guest ursa81 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Ja nic tymczasem nie deklaruję bo żyję na minusie :shake: Sama mam problem z tym za co kupić swoim psiakom najpotrzebniejsze rzeczy. Ale jak tylko pojawi się na horyzoncie jakaś wypłata ;) to się zgłoszę. Quote
Pianka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Powtarzam: dlaczego został usunięty temat na wyżłowym? Co jest? Nie chcecie pisać publicznie, napiszcie na PW. Chce wiedzieć na czym stoi wyżełka, choc wydaje mi sie, że już nie stoi tylko spada, ciekawe tylko jak głęboko:roll: Quote
bigos Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Najlepiej napisać PM do Moda na wyżłowym:cool1: Quote
Guest ursa81 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Modzi się podobno zmienili, a administracja wyczynia cuda, stąd bałagan na forum. Quote
tanitka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Witajcie bylo duze BUM... po wymianie dyskowi, bledzie w bakupie odzyskalismy dane do 3.05 reszty nie da sie ozyskac... a wyzly zyja dalej.... Pozdrawiam Adam-wyzel_pl tyle wyjaśnienia od Admina wyzel.pl:cool1: co do suni, to nadal ogłaszam ją na allegro i staram się o DT dla niej. Quote
Ritucha Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Prosze o szybki kontakt odnoście wyżliczki! Mam gotowe dwa domki, którym mogę zaproponować sunię. Wolałabym jednak nie zwlekać. Mój gg 2049628 lub tel. 509174528 Quote
tanitka Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Ritucha, w pierwszym poście są numery do dziewczyn z Rydy Śl. trzymam MOCNO kciuki!! Quote
Ritucha Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Mam juz kontakt z Pianką :p i wysłałam elaborat do ludzi, którzy chcieli Dante adoptować, do Łagowa. Czekam na odpowiedź. Będę się też kontaktować z mysliwym przygotowanym na psa wymagającego opieki - mam na względzie 10-letnią wyżlicę Tanitko. Może coś nam się uda z tym bidulkami. Kaśka, Aliss i Kiado www.wyzlyteam.pl Quote
Pianka Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Sunia dostała dzisiaj imię:diabloti::evil_lol: Takie dzieci się mnie pytały jak ona ma na imię, a ja do nich "Mówimy do niej wyżełka" a oni "Jak? Żyłka?" Rozśmieszyło mnie to. A i o dziwo sunia na to reaguje. Wpisałam jej imię Żyłka do kartoteki:evil_lol: Ale do rzeczy. Ciężko było Żyłke wyciągnąć z wybiegu bo coś psy zaczęły jej dokuczać:mad: Strasznie ją atakują. Jak ja wyciągnęłam to od razu powędrowaliśmy do kociarni na "koci test" Właściwe to Żyłka była niewzruszona tymi kotami. Powąchała je i nic. Jakiś zaczął na nią parskać. Odwróciła się tylko i miała to gdzieś. Po minucie zaczęła sie interesować trochę i jak jeden kot jej przebiegł to poszła za nim i zaczęła go lizać:evil_lol: Chyba chciała sie nim zaopiekować. Ogólnie z kotami jest dobrze;) Quote
Pianka Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Ponieważ była taka dzielna i grzeczna w kociarni to poszliśmy na spacer. Puściłam ją ze smyczy. O i jaka grzeczna, nie uciekała, co jakiś czas się na mnie oglądała Quote
Recommended Posts