bigos Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 też się oczywiście dorzucę! Sprawdź Pianka koniecznie Quote
Pianka Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 tanitka napisał(a):Zapytaj koniecznie o miejsce dla niej.. Watpie, żeby było... Ja byłam w hotelu na poczatku czerwca i już mi mówiła, że od 23 czerwca maja komplet. Moge zapytać, ale.... muszę mieć pewność, że chcecie żebym zamówiła jej miejsce. I muszę mieć pewność, że będzie miał kto podpisać umowę z hotelem. Ja nie biorę odpowiedzialności za to. Po prostu nie mogę. I nie tak, że ja mam zamówić miejsce a najwyżej potem sie znajdzie osobę do podpisania umowy. Najpierw niech sie znajdzie taka co podpisze umowe, potem ja zadzwonie do hotelu. Quote
BUDRYSEK Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Hej! Gdzie ta OSOBA?!!!!!!!!!! Pomóżcie Jej!!!!!!!!!!! Quote
tanitka Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Pianko zapytaj proszę o to miejsce. Ja mogę ją na siebie zapisać i wziać za nią odpowiedzialność tj. m.in pokrywanie kosztów. Wszelkie moje potrzebne dane wyślę Ci na prw. Quote
Mysia_ Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 oby się udało znaleźc dla niej jakieś miejsce, szkoda psicy w schronisku :-( Quote
tanitka Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 potrzebny jest ktoś ze Śląska kto podpisze osobiście umowę o hotel. Quote
supergoga Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Sporo osób jest ze |Śląska, może ktos pomoże suni. Quote
mar.gajko Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Zgdonie z zyczeniem bigos wycofuję post. I zgodnie z typem wątku: hop na pierwszą!!! Quote
bigos Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 znowu off! są do tego odpowiednie działy! sory, bo nie znam tematu dokładnie (i znać nie chcę) ale to nie miejsce:roll: Quote
tanitka Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 to ze szukamy kogoś kto podpisze umowę o hotel dla suni jest "stylem tego watku -hop do góry" ?? Quote
bigos Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Spokojnie tanitka! nie ma co sobie ciśnienia niepotrzebnie podnosić:cool1: kolejne allegro: http://www.allegro.pl/item393530569_wyzelka_szuka_domu_pomocy_.html Quote
Pianka Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 A nie możecie jej zabrać do jakiegoś hotelu, który jest blisko was? Transport chyba szybciej się znajdzie.... Quote
tanitka Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 niestety w Warszawie i okolicach, nie ma wogóle wolnych miejsc, bo wszystko co jeszcze było wolne zajęły psy ratowane z likwidowanego schroniska w Krzyczkach:-( Quote
Mysia_ Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 przepraszam, że tak jakbym się z choinku urwała, ale nie mam za bardzo czasu czytać wątku :roll: Czemu Pianka nie moze podpisac umowy? Czy coś tym się ryzykuje czy co? O jaki hotelik chodzi? Ile kosztuje? Quote
Pianka Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Mysia chodzi o ten hotel w którym jest Mabel. Nie podpisze umowy. Biorąc za nią odpowiedzialność zrobię jej większa krzywdę. Quote
Mysia_ Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Pianka napisał(a):Nie podpisze umowy. Biorąc za nią odpowiedzialność zrobię jej większa krzywdę. czemu??? :roll: ile ten hotelik kosztuje na miesiąc? Czy sa jakieś piniążki na ten hotelik? Jakieś deklaracje? Quote
Pianka Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Tanitka a może zapytajcie Murki? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100985 Quote
Mysia_ Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 u Murki jest kolejka, chociaż wkrótce powinna sie porządnie ruszyć, bo powstają jakieś nowe boksy.... Tylko, że doba za dużego psiaka to 15 zł, czyli jakieś 450 zł, dość sporo :roll: Tak tu cichutko, a ja martwię się o sunię :-( Quote
Recommended Posts