Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tanitka napisał(a):
Zapytaj koniecznie o miejsce dla niej..

Watpie, żeby było...
Ja byłam w hotelu na poczatku czerwca i już mi mówiła, że od 23 czerwca maja komplet.

Moge zapytać, ale.... muszę mieć pewność, że chcecie żebym zamówiła jej miejsce. I muszę mieć pewność, że będzie miał kto podpisać umowę z hotelem. Ja nie biorę odpowiedzialności za to. Po prostu nie mogę.
I nie tak, że ja mam zamówić miejsce a najwyżej potem sie znajdzie osobę do podpisania umowy. Najpierw niech sie znajdzie taka co podpisze umowe, potem ja zadzwonie do hotelu.

Posted

Pianko zapytaj proszę o to miejsce. Ja mogę ją na siebie zapisać i wziać za nią odpowiedzialność tj. m.in pokrywanie kosztów. Wszelkie moje potrzebne dane wyślę Ci na prw.

Posted

niestety w Warszawie i okolicach, nie ma wogóle wolnych miejsc, bo wszystko co jeszcze było wolne zajęły psy ratowane z likwidowanego schroniska w Krzyczkach:-(

Posted

przepraszam, że tak jakbym się z choinku urwała, ale nie mam za bardzo czasu czytać wątku :roll:
Czemu Pianka nie moze podpisac umowy? Czy coś tym się ryzykuje czy co? O jaki hotelik chodzi? Ile kosztuje?

Posted

Pianka napisał(a):
Nie podpisze umowy. Biorąc za nią odpowiedzialność zrobię jej większa krzywdę.

czemu??? :roll:
ile ten hotelik kosztuje na miesiąc? Czy sa jakieś piniążki na ten hotelik? Jakieś deklaracje?

Posted

u Murki jest kolejka, chociaż wkrótce powinna sie porządnie ruszyć, bo powstają jakieś nowe boksy.... Tylko, że doba za dużego psiaka to 15 zł, czyli jakieś 450 zł, dość sporo :roll:
Tak tu cichutko, a ja martwię się o sunię :-(