Guest Reyes Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 I co ? Jaki skład ? To ja zacznę: Sobota Grupa Młodsza .... Grupa Starsza Danuta Ożarowska z co tam sobie na miejscu skombinuje :oops: Niedziela Grupa Młodsza .... Grupa Starsza Danuta Ożarowska z co tam sobie na miejscu skombinuje :oops: Proszę się ujawniać ;-) Quote
MateUsz Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 hmmm....widzę straszny tłok.... :P mnie nie będzie na 2xKraK sie szykuje :) ale w mlodszej pewnie OLA Szydł. z borzojem :) Quote
Guest Reyes Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Sobota Mł. 1. + zw. dnia Aleksandra Szydłowska z borzojem ... dalej nie wiem Starsza 1.) Alicja Nowak z SSA 2.) Monika Malitka z Goldenem 3.) Danuta Ożarowska z Lwim Pieskiem 4.) ??? z SSA Niedziela Mł. 1. + zw. dnia Aleksandra Szydłowska z SSA ... dalej nie wiem Starsza 1.) Danuta Ożarowska z Goldenem 2.) Alicja Nowak z Chartem Afgańskim Ala, Ola, Monika - Gratuluje!! Quote
Rybka_39 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Gratuluję Ania, Ola i Monika, no i oczywiście Reyes, która wszystkim pogratulowała oprócz siebie:cool1:brawo:multi: Quote
meta Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 w niedziele, gr mlodsza lok IV - Patrycje, oczywsice nie znam nazwiska :lol:, z Chinskim Grzywaczem Quote
Codik&Toffik Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 GRATULACJE DLA WSZYSTKICH !!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: [SIZE=2]P.S IV w młodszej to Patrycja Woźniak. ;) Quote
Recommended Posts