Dream Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='majka127']nasz forumowy posoczekbawarski Gazda z Jeleniego Zdroju CAC, CACIB, BOB jesteśmy z niego bardzo dumni[/quote] BRAWO BRAWO !!! Quote
Dream Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='karenina']Odespalismy wrazenia Nasze dokonania- Oberwart Charciki włoskie Il Cagnolino Fernando exc1/2 CACA Desert Queen Dior Dona exc1/2 Jugendbester Szombathely charciki włoskie Il Cagnolino Fernando exc1/2 CAC CACIB 6 CAC na wegrzech- Hungarian Show Champion!! Eledi Grace Hadria di Forum Romanum CAC Gratulujemy całej Polskiej ekipie!!! :terazpol:[/quote] BRAWO BRAWO !!! Quote
Dream Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='pati1033'][B]Dreamer[/B], [B]karenina[/B]- gratulacje :multi::multi: my tez z wystawy wrocilismy bardzo zadowoleni :) Bimek lokata [B]1/6 CAC, Res. CACIB[/B] tak wiec kolejny kroczek do championatu Austrii za nami :)[/quote] BRAWO BRAWO !!! Quote
bety Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [CENTER][B]GRATULACJE[/B][/CENTER] Czy mogę prosić o stawkę AKIT AMERYKAŃSKICH Z góry dziękuję Pzdr Quote
Dream Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Jestem poza domem i nie mam dostępu do katalogu, ale na pewno ktoś inny pomoże ;) Quote
Chrewt Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Jeszcze z polskich psiaków na wystawie w Szombathely był: Gończy Polski - Dukat Herbu Węszynos - kl. użytkowa - oc. dosk., lok. I, CAC, CACIB, BOB, II BOG VI Grupy. W rasie nie mieliśmy konkurencji ale w grupie VI było łącznie 9 zwycięców ras i m.in. pokonaliśmy Gończego Węgierskiego i Gończego Tyrolskiego. Grupę wygrał Baset. A czy wie ktoś ile psów było zgloszonych w sobotę w Szombathely ? Quote
Nacia_i_Fluffy Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Gratulacje dla polskiej ekipy :) Mogę poprosić o stawkę collie rough? Quote
Iwa-R Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Nam na wystawach poszło baaaardzo skrajnie :) Sobota - ocena bardzo dobra (multichampion :D) Niedziela - doskonała, CAC, CACIB, BOB Błyskotka - wszystko jest już na netchows. Quote
Genie Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Collie rough: Holiday Martin Master - pies kl.szczeniąt Key West von der Ischlerbahn - pies kl. młodzieży Holiday Black Kevin - pies kl. pośrednia psy kl. otwarta Angie's Angels Abroad Smile Philipo vom Presseggersee-Poludnigblick Robin vom Grafenhaus Xandi von der Ischlerbahn Double Scotch Gold Midnight Cowboy - pies kl. weteranów suki kl. młodzieży Blue Ocean Dreams Awana Crunchy Toast des Beldones Queer Joke of the Night Raiders Home suki kl. otwarta Nelly von der Eisenschmelz Rebecca vom Grafenhaus Gillyflower von Rottenstein - suki kl. championów Akita Amerykańska Daytona Danny de Gabritho - pies kl. młodzieży Urasaghegyi Black Devil - pies kl. otwarta Lord of Odate's Inheritance Joy - suki kl. szczeniąt Blak Jak's Baccara de Gabritho - suki kl. młodzieży Lord of Odate's Inheritance Enigma Maya - suki kl. pośrednia Urasaghegyi Eskimo - suki kl. pośrednia Melodor She's Maneater - suki kl. otwarta Melodor Burn the Wicht - suki kl. championów My wróciliśmy z wystaw bardzo zadowoleni. Alpino Pyristamo: Szombathely - CAC, CACIB, BOB Oberwart - CACA, CACIB, BOB, Österreich-Ungarn Sieger, BOG IV:multi: Quote
Nacia_i_Fluffy Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Genie - pięknie dziękuję! I gratuluję :) Quote
bety Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Genie napisał(a):Akita Amerykańska ............... My wróciliśmy z wystaw bardzo zadowoleni. Alpino Pyristamo: Szombathely - CAC, CACIB, BOB Oberwart - CACA, CACIB, BOB, Österreich-Ungarn Sieger, BOG IV:multi: DZIEKUJĘ!!! I gratulacje :lol: Pzdr Quote
Elitesse Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 my dopiero co wrocilismy do domu :eviltong: w Szombathely: Waciak - V1 CAC r.CACIB - ukonczyl Show Championat Wegier Zadra - V1 CAC CACIB w Oberwarcie: Waciak - V2 r.CACA r.CACIB Zadra - V1 CAC - ukonczyla Championat Austrii Tess - V2 r.CACA Quote
Dream Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Elitesse napisał(a):my dopiero co wrocilismy do domu :eviltong: w Szombathely: Waciak - V1 CAC r.CACIB - ukonczyl Show Championat Wegier Zadra - V1 CAC CACIB w Oberwarcie: Waciak - V2 r.CACA r.CACIB Zadra - V1 CAC - ukonczyla Championat Austrii Tess - V2 r.CACA Gratulacje !!! :multi: Quote
Agappe Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 bardzo prosze o stawke AKIT + sedziego ktory mial je oceniac (z obu wystaw) Quote
Genie Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Akita - Oberwart - Leos Jancik CZ PSY młodzież - F'Naoki of Isamashii Nakama pośrednia - Dei Laghi Tailly Akarui-Go - Kajitsu no Urayuki-Go otwarta - Isamu-Go Samurai Yashiki championy - A'Shirokuma Go Seijitsu Tamashii -Toghokuun Go De La Vallee des Dragons Sacres SUKI pośrednia - Dei Laghi Tailly Ziamu No Sakuramboo otwarta - Amaterasu Inu Yoko Zuna Hakuryu - B-Megami Seijitsu Tamashii - Fumiko Delle Bianche Vallate Quote
Agappe Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 dziekuje slicznie :)) w Shombathely też ta sama stawka??? :roll: Quote
Genie Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Nie mam pojęcia. Tam katalog był dzielony na dwa dni i mój akit nie obejmuje. Quote
Agappe Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Genie napisał(a):Nie mam pojęcia. Tam katalog był dzielony na dwa dni i mój akit nie obejmuje. dziekuje bardzo za informacje.. może ktoś inny ma w katalogu akitki z Szobathely??? Quote
Dream Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 psy pośrednia DEI LAGHI TAILLY AKARUI GO KAJITSU NO URAZUKI-GO pies champion TOGHOKUUN GO DE LA VALEE DES DRAGONS SACRES suka młodzież E'NEKINEKO HALNE WZGÓRZE FCI suka pośrednia DEI LAGHI TAILLY ZIAMU NO SAKURAMBOO Quote
pati1033 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 ja mam :) zupelnie malutko tych akit w katalogu ... Akita: psy: posrednia: DEI LAGHI TAILLY AKARUI GO KAJITSU NO URAZUKI-GO champion: TOGHOKUUN GO DE LA VALEE DES DRAGONS SACRES suki: mlodziez: E'NEKINEKO HALNE WZGÓRZE posrednia: DEI LAGHI TAILLY ZIAMU NO SAKURAMBOO sedziowal- Paweł Szemraj Quote
Recommended Posts