Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na Oberwart znalazłam potwierdzenia ale Szombley milczy i trochę się zaczynam denerwować. Z 1 suki zrobiło mi się 5, a w otwartej nadal 1 :angryy: Nie jak to sobie dobrze klasę wybrać, ale ja zawsze się tak zapiszę

Posted

Musiałek napisał(a):
no prosze i zmienili mi śedziego :mad:

z austryiaka na chorwata/ke - Dr. Sinisa Cujen - czy ktos zna tą/tego sędziego??

Nie przejmuj się, to i tak nic do końca nie znaczy.
W zeszłym roku my mieliśmy dobrego sędziego, ale inny zdawał egzamin sędziując fragmenty w różnych ringach z grupy VII.
Trafiło na nas :(

Posted

julkabullka napisał(a):
Na Oberwart znalazłam potwierdzenia ale Szombley milczy i trochę się zaczynam denerwować.

ja tez jeszcze z Szombathely nie mam, ale bylam tam juz 3 lata z rzedu i tylko za pierwszym razem dostalam ok miesiaca przed wystawa, pozostale razy przychodzilo tuz przed wyjazdem

Posted

Elitesse napisał(a):
ja tez jeszcze z Szombathely nie mam, ale bylam tam juz 3 lata z rzedu i tylko za pierwszym razem dostalam ok miesiaca przed wystawa, pozostale razy przychodzilo tuz przed wyjazdem

jak zglaszalam psa to napisali w mailu zwrotnym, ze potwierdzenie przyjdzie tydzien przed wystawa- biorac pod uwage, jak dziala poczta nasza kochana i ze list zza granicy- pewnie wcale nie przyjdzie...

Posted

Cujun Sinisa - juz wiem ze to facet i sedzia od grup 1,2,3 i 6 :lol: ale nie znalazłam nigdzie wyników jego poczynań aby sprawdzić w jakich typach gustuje i naco zwraca uwagę

Posted

Elitesse napisał(a):
mam nadzieje ze jest bo zostajemy na tydzien :evil_lol::evil_lol:

Przeszukałem wątek ubiegłoroczny bo zdaje mi się, że ktoś tam dawał jakieś podpowiedzi, ale nie znajduję :(
Jeśli nie tam to może w Szombathely.....

Posted

jesli dobrze pamietam to po stronie wegierskiej w okolicy jest jakis zamek :roll:
ale szczerze mowiac dopiero po weekendzie zajme sie tematyka wystawowa bo w niedziele chrzcimy moja core i mam co innego na glowie :eviltong::eviltong:

Posted

Ja z Szombathely mam tylko takiego maila:

"[FONT=Arial]Hello ![/FONT] [FONT=Arial] 1 champion klasse Chow Chow Rüde . Alles ist in Ordnung!![/FONT]
[FONT=Arial]Mfr Gr: von MEOE Szombathely"

[FONT=Verdana]Pytanie.... tylko, czy aż? :D Chyba mogę to odebrać jako potwierdzenie zgłoszenia (zgłaszałam mailem).[/FONT]
[/FONT]

Posted

[quote name='Iwa-R']Ja z Szombathely mam tylko takiego maila:

"[FONT=Arial]Hello ![/FONT] [FONT=Arial] 1 champion klasse Chow Chow Rüde . Alles ist in Ordnung!![/FONT]
[FONT=Arial]Mfr Gr: von MEOE Szombathely"

[FONT=Verdana]Pytanie.... tylko, czy aż? :D Chyba mogę to odebrać jako potwierdzenie zgłoszenia (zgłaszałam mailem).[/FONT]
[/FONT]
Ja otrzymałem e-maila z załącznikiem, który stanowi formalne potwierdzenie - takie jak zwykle przysyła się pocztą. Wydrukowałem i mam ;)

Posted

Elitesse napisał(a):
jesli dobrze pamietam to po stronie wegierskiej w okolicy jest jakis zamek :roll:
ale szczerze mowiac dopiero po weekendzie zajme sie tematyka wystawowa bo w niedziele chrzcimy moja core i mam co innego na glowie :eviltong::eviltong:

to życzę udanych chrzcin :D a jeśli potem znajdziesz jakieś turystyczne atrakcje w rejonie tych wystaw to podziel się, proszę, informacją

Posted

Dream napisał(a):
Ja otrzymałem e-maila z załącznikiem, który stanowi formalne potwierdzenie - takie jak zwykle przysyła się pocztą. Wydrukowałem i mam ;)

tez wlasnie dzis takie dostalam :)

Posted

i ja dostalam wlasnie emaila z potwierdzeniem :multi:
calkiem fajnie to wymyslili :)

przy okazji tradycyjna poczta dostalam ponownie potwierdzenie na krajowke do Debreczyna - chyba z 2 miesiace temu juz mi identyczne wyslali :evil_lol::evil_lol:

Posted

My z naszym Gończym Polskim w kl. użytkowej jedziemy tylko do Szombatchely - więc do zobacznia na wystawie.

Potwierdzenie zgłoszenia dostaliśmy tylko meilem z 2 tygodnie temu. Napisali w meilu aby je wydrukować i mieć przy sobie przy rejestracji.