Dream Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Elitesse napisał(a):jak mowie Ze nie dziala to nie dziala :eviltong: wlasnie w downlandzie :shake: :oops: :oops: :oops: Quote
julkabullka Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Na Oberwart znalazłam potwierdzenia ale Szombley milczy i trochę się zaczynam denerwować. Z 1 suki zrobiło mi się 5, a w otwartej nadal 1 :angryy: Nie jak to sobie dobrze klasę wybrać, ale ja zawsze się tak zapiszę Quote
Musiałek Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 no prosze i zmienili mi śedziego :mad: z austryiaka na chorwata/ke - Dr. Sinisa Cujen - czy ktos zna tą/tego sędziego?? Quote
Dream Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Musiałek napisał(a):no prosze i zmienili mi śedziego :mad: z austryiaka na chorwata/ke - Dr. Sinisa Cujen - czy ktos zna tą/tego sędziego?? Nie przejmuj się, to i tak nic do końca nie znaczy. W zeszłym roku my mieliśmy dobrego sędziego, ale inny zdawał egzamin sędziując fragmenty w różnych ringach z grupy VII. Trafiło na nas :( Quote
Elitesse Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 julkabullka napisał(a):Na Oberwart znalazłam potwierdzenia ale Szombley milczy i trochę się zaczynam denerwować. ja tez jeszcze z Szombathely nie mam, ale bylam tam juz 3 lata z rzedu i tylko za pierwszym razem dostalam ok miesiaca przed wystawa, pozostale razy przychodzilo tuz przed wyjazdem Quote
efra-husky Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 a czy w Szombathely są w ogóle jakieś stawki? Quote
Elitesse Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 efra-husky napisał(a):a czy w Szombathely są w ogóle jakieś stawki? niestety :shake: Quote
pati1033 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Elitesse napisał(a):ja tez jeszcze z Szombathely nie mam, ale bylam tam juz 3 lata z rzedu i tylko za pierwszym razem dostalam ok miesiaca przed wystawa, pozostale razy przychodzilo tuz przed wyjazdem jak zglaszalam psa to napisali w mailu zwrotnym, ze potwierdzenie przyjdzie tydzien przed wystawa- biorac pod uwage, jak dziala poczta nasza kochana i ze list zza granicy- pewnie wcale nie przyjdzie... Quote
Musiałek Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Cujun Sinisa - juz wiem ze to facet i sedzia od grup 1,2,3 i 6 :lol: ale nie znalazłam nigdzie wyników jego poczynań aby sprawdzić w jakich typach gustuje i naco zwraca uwagę Quote
Dream Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Czy jest tam coś ciekawego do zwiedzenia w okolicy? Quote
Deep Blue Angel's Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Dream napisał(a):Czy jest tam coś ciekawego do zwiedzenia w okolicy? szczeze to mysle ze w Oberwart nie ma nic do zwiedzenia, raczej w Grazu tylko Graz jest ca. 80 km od Oberwart. Quote
Elitesse Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 mam nadzieje ze jest bo zostajemy na tydzien :evil_lol::evil_lol: Quote
Dream Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Elitesse napisał(a):mam nadzieje ze jest bo zostajemy na tydzien :evil_lol::evil_lol: Przeszukałem wątek ubiegłoroczny bo zdaje mi się, że ktoś tam dawał jakieś podpowiedzi, ale nie znajduję :( Jeśli nie tam to może w Szombathely..... Quote
Elitesse Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 jesli dobrze pamietam to po stronie wegierskiej w okolicy jest jakis zamek :roll: ale szczerze mowiac dopiero po weekendzie zajme sie tematyka wystawowa bo w niedziele chrzcimy moja core i mam co innego na glowie :eviltong::eviltong: Quote
Iwa-R Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Ja z Szombathely mam tylko takiego maila: "[FONT=Arial]Hello ![/FONT] [FONT=Arial] 1 champion klasse Chow Chow Rüde . Alles ist in Ordnung!![/FONT] [FONT=Arial]Mfr Gr: von MEOE Szombathely" [FONT=Verdana]Pytanie.... tylko, czy aż? :D Chyba mogę to odebrać jako potwierdzenie zgłoszenia (zgłaszałam mailem).[/FONT] [/FONT] Quote
Dream Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='Iwa-R']Ja z Szombathely mam tylko takiego maila: "[FONT=Arial]Hello ![/FONT] [FONT=Arial] 1 champion klasse Chow Chow Rüde . Alles ist in Ordnung!![/FONT] [FONT=Arial]Mfr Gr: von MEOE Szombathely" [FONT=Verdana]Pytanie.... tylko, czy aż? :D Chyba mogę to odebrać jako potwierdzenie zgłoszenia (zgłaszałam mailem).[/FONT] [/FONT] Ja otrzymałem e-maila z załącznikiem, który stanowi formalne potwierdzenie - takie jak zwykle przysyła się pocztą. Wydrukowałem i mam ;) Quote
Dream Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Elitesse napisał(a):jesli dobrze pamietam to po stronie wegierskiej w okolicy jest jakis zamek :roll: ale szczerze mowiac dopiero po weekendzie zajme sie tematyka wystawowa bo w niedziele chrzcimy moja core i mam co innego na glowie :eviltong::eviltong: to życzę udanych chrzcin :D a jeśli potem znajdziesz jakieś turystyczne atrakcje w rejonie tych wystaw to podziel się, proszę, informacją Quote
pati1033 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Dream napisał(a):Ja otrzymałem e-maila z załącznikiem, który stanowi formalne potwierdzenie - takie jak zwykle przysyła się pocztą. Wydrukowałem i mam ;) tez wlasnie dzis takie dostalam :) Quote
Elitesse Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 i ja dostalam wlasnie emaila z potwierdzeniem :multi: calkiem fajnie to wymyslili :) przy okazji tradycyjna poczta dostalam ponownie potwierdzenie na krajowke do Debreczyna - chyba z 2 miesiace temu juz mi identyczne wyslali :evil_lol::evil_lol: Quote
Chrewt Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 My z naszym Gończym Polskim w kl. użytkowej jedziemy tylko do Szombatchely - więc do zobacznia na wystawie. Potwierdzenie zgłoszenia dostaliśmy tylko meilem z 2 tygodnie temu. Napisali w meilu aby je wydrukować i mieć przy sobie przy rejestracji. Quote
Iwa-R Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Jeśli ktoś ma namiar na jakiś nocleg, proszę o info. Cały czas nic nie mam :( Quote
Dream Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 www.claudiushotel.hu www.sunsetmotel.hu Poszukaj też w wątku z ubiegłego roku hotelu w Buk Quote
Recommended Posts