Smile of Red Witch Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Zgadza sie, ale Asiaczek podeslala mi 3, niestety Pan Wiesio jest przez nia zajety a Jacek z Dogo jedzie sam ze znajomymi i niestety miejsca nie ma. Quote
sylrwia Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 O kurcze to klops:cool1: Może jeszcze coś sie uda Tobie zorganizować Quote
Smile of Red Witch Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Mam taka nadzieje, bo jak nie to bedzie trzeba myslec o ostatecznym rozwiazaniu - pociagu :razz: Quote
AlaNowak Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Od przyszłego roku również Śląsk będzie oferował podobną usługę. Quote
Natula Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Mój tata też sie zabiera za przerobienie auta pod kątem psów. Mamy Renault Mascot, 7 osobowego z dużą paaaką,na której tata chce zamątować klatki i plandeke. W środku w sumie mały pies na kolanach czy ze 2 tez sie zmieszcza no i jeden duży rozwalony na dole miedzy nogami/moja CTRka mieści sie bez problemu/. Znając mojego tate ,który musi miec wszystko pieknie i dokładnie troche to potrwa ale kiedys bedzie,mysle ze do roku sie wyrobi. My ze sląska Quote
Daniel ED Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Natula napisał(a):Mój tata też sie zabiera za przerobienie auta pod kątem psów. Mamy Renault Mascot, 7 osobowego z dużą paaaką,na której tata chce zamątować klatki i plandeke. W środku w sumie mały pies na kolanach czy ze 2 tez sie zmieszcza no i jeden duży rozwalony na dole miedzy nogami/moja CTRka mieści sie bez problemu/. Znając mojego tate ,który musi miec wszystko pieknie i dokładnie troche to potrwa ale kiedys bedzie,mysle ze do roku sie wyrobi. My ze sląska No to myślę,że i ja mogę się zaoferować,warunki do uzgodnienia(zajęte terminy:Lwów-sierpień,Kiszyniów-koniec sierpnia,Europejka). Co do reszty wystaw możemy ponegocjować. Koszty mogę obniżyć gdy przy okazji będę brał 1-2 swoje psy;) Posiadam 8+1 miejsc w busie (przy rasach małych) lub 5+1 miejsc przy razach średnich/małych. Duże rasy do uzgodnienia. Nawigacja na Europe jest+doświadczenie przy przewozie psów i szczeniąt(ostatnio przywoziłem psy z Moskwy). Wschód nie straszny,w pełni komunikatywny rosyjski. Po angielsku też się dogadam. Referencji-aż za nadto. Jedyny minus to brak klimy-ale za to przyciemnione szyby,planuję kupić taki mały przenośny mini klimatyzator. Polecam ,kontakt przez PW lub tel.:cool1: Quote
Daniel ED Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Rejon:Polska Płd,Płd-Wsch.,Wsch+inne rejony do uzgodnienia+posiadam 5 klatek , 2 duże kenele Quote
Asiaczek Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Daniel - a do Panevezys/Litwa się nie wybierasz? A jeżeli tak - to czy jechałbyś przez W-we? Pzdr. Quote
nalina Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Poszukuje dosc duzego busa na kilka osob plus psy!!Busa z kierowcą oczywscie,na weekend- RUmunia!!!! Nawigacja plus klima! Quote
Daniel ED Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Asiaczek napisał(a):Daniel - a do Panevezys/Litwa się nie wybierasz? A jeżeli tak - to czy jechałbyś przez W-we? Pzdr. W planach niestety nie mam-ale przecież plany można zmienić;) Jeśli byłaby odpowiednia ilość chętnych(tak,żeby koszta sie rozłożyły)to czemu nie:cool1: Wszystko do uzgodnienia.A kiedy jest ta wystawa?Jakieś info,terminy,śędziowie? Quote
Daniel ED Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Nacia_i_Fluffy napisał(a):A Nitra/Słowacja listopad? Odpowiedz taka jak powyżej Asiaczkowi;) Quote
nalina Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 A moze Ktos z WAs na namiary na mini autobusik??? Na pewno pojadą 3 lub 4 psy i okolo 6-8 osob- kurcze sama jestem ciekawa czy to realne:p W najgorszym wypadku pozostają nam Vany no i my sami bedziemy musieli kierowac autami:placz: Quote
Daniel ED Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 nalina napisał(a):Poszukuje dosc duzego busa na kilka osob plus psy!!Busa z kierowcą oczywscie,na weekend- RUmunia!!!! Nawigacja plus klima! Bus z kierowcą byłby,natomiast klimy niet:shake: Ale podejżewam ,że chodzi o Drakulę także we wrześniu myślę,że bez klimy możnaby było sie obejść(mam przyciemniane szyby,no i jakiś wiatraczek można zainstalować:lol:)Jakby co to prosze o kontakt na PW:cool1: Quote
McDzik Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Rzeszów- szukam transportu dla jednej osoby z małym pieskiem na 30 sierpnia - CACIB Białystok. Quote
Izoldas Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 A ja nadal szukam na Litwę 01-02.08, coraz bardziej desperacko. Założyciel watku na maile nie odpisuje :shake:, sprawdziłam pociągi i nawet PKS ale niezbyt ciekawie to wygląda, help !!!! Quote
Daniel ED Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Izoldas napisał(a):A ja nadal szukam na Litwę 01-02.08, coraz bardziej desperacko. Założyciel watku na maile nie odpisuje :shake:, sprawdziłam pociągi i nawet PKS ale niezbyt ciekawie to wygląda, help !!!! Jakby było kilka osób chętnych to możnaby było coś wykombinować;) A do kiedy tam termin zgłoszeń? Chodzi o Wilno? Quote
Izoldas Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Tak, Wilno, termin był chyba do 30.06. Z Warszawy były co najmniej 3 osoby chętne, ktoś jeszcze też, tylko nie wiem skąd - organizujmy :multi: Quote
Asiaczek Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Daniel ED napisał(a):W planach niestety nie mam-ale przecież plany można zmienić;) Jeśli byłaby odpowiednia ilość chętnych(tak,żeby koszta sie rozłożyły)to czemu nie:cool1: Wszystko do uzgodnienia.A kiedy jest ta wystawa?Jakieś info,terminy,śędziowie? Daniel, poniżej daję link to tematu o tej wystawie. Niestety, na stronie litewskiej jeszcze nie ma bliższych informacji... Sporo osób jest zainteresowanych, ale... czekają na sędziów... Pzdr. Quote
Daniel ED Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Asiaczek napisał(a):Daniel, poniżej daję link to tematu o tej wystawie. Niestety, na stronie litewskiej jeszcze nie ma bliższych informacji... Sporo osób jest zainteresowanych, ale... czekają na sędziów... Pzdr. No to w takim razie czekamy na obsadę sędziowską,potem będziemy myśleć co i jak;) Quote
Daniel ED Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Izoldas napisał(a):Tak, Wilno, termin był chyba do 30.06. Z Warszawy były co najmniej 3 osoby chętne, ktoś jeszcze też, tylko nie wiem skąd - organizujmy :multi: Kurcze szkoda ,że po terminie przyjmowania zgłoszeń:placz: W takim razie odpada-sorry:cool1: Quote
cenzo Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 moglabym zabrac na Wilno jedna osobe z Warszawy z raczej malym psem, na 1-2.08, wyjazd w czwartek rano. Quote
Izoldas Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Czy Biały szwajcarski jest raczej mały?:oops: No zależy mi na tym wyjeździe :modla: Quote
Nacia_i_Fluffy Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Daniel ED napisał(a):Odpowiedz taka jak powyżej Asiaczkowi;) Czekam na sędziów, bo jeszcze nie są podani. Więc pamiętam o tej możliwości transportu, odezwę się jak coś będzie wiadomo o wystawie ;) Quote
Recommended Posts