Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mój tata też sie zabiera za przerobienie auta pod kątem psów.
Mamy Renault Mascot, 7 osobowego z dużą paaaką,na której tata chce zamątować klatki i plandeke.
W środku w sumie mały pies na kolanach czy ze 2 tez sie zmieszcza no i jeden duży rozwalony na dole miedzy nogami/moja CTRka mieści sie bez problemu/.
Znając mojego tate ,który musi miec wszystko pieknie i dokładnie troche to potrwa ale kiedys bedzie,mysle ze do roku sie wyrobi.

My ze sląska

Posted

Natula napisał(a):
Mój tata też sie zabiera za przerobienie auta pod kątem psów.
Mamy Renault Mascot, 7 osobowego z dużą paaaką,na której tata chce zamątować klatki i plandeke.
W środku w sumie mały pies na kolanach czy ze 2 tez sie zmieszcza no i jeden duży rozwalony na dole miedzy nogami/moja CTRka mieści sie bez problemu/.
Znając mojego tate ,który musi miec wszystko pieknie i dokładnie troche to potrwa ale kiedys bedzie,mysle ze do roku sie wyrobi.

My ze sląska

No to myślę,że i ja mogę się zaoferować,warunki do uzgodnienia(zajęte terminy:Lwów-sierpień,Kiszyniów-koniec sierpnia,Europejka).
Co do reszty wystaw możemy ponegocjować.
Koszty mogę obniżyć gdy przy okazji będę brał 1-2 swoje psy;)
Posiadam 8+1 miejsc w busie (przy rasach małych)
lub 5+1 miejsc przy razach średnich/małych.
Duże rasy do uzgodnienia.
Nawigacja na Europe jest+doświadczenie przy przewozie psów i szczeniąt(ostatnio przywoziłem psy z Moskwy).
Wschód nie straszny,w pełni komunikatywny rosyjski.
Po angielsku też się dogadam.
Referencji-aż za nadto.
Jedyny minus to brak klimy-ale za to przyciemnione szyby,planuję kupić taki mały przenośny mini klimatyzator.
Polecam ,kontakt przez PW lub tel.:cool1:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Daniel - a do Panevezys/Litwa się nie wybierasz? A jeżeli tak - to czy jechałbyś przez W-we?
Pzdr.

W planach niestety nie mam-ale przecież plany można zmienić;)
Jeśli byłaby odpowiednia ilość chętnych(tak,żeby koszta sie rozłożyły)to czemu nie:cool1:
Wszystko do uzgodnienia.A kiedy jest ta wystawa?Jakieś info,terminy,śędziowie?

Posted

A moze Ktos z WAs na namiary na mini autobusik???
Na pewno pojadą 3 lub 4 psy i okolo 6-8 osob- kurcze sama jestem ciekawa czy to realne:p
W najgorszym wypadku pozostają nam Vany no i my sami bedziemy musieli kierowac autami:placz:

Posted

nalina napisał(a):
Poszukuje dosc duzego busa na kilka osob plus psy!!Busa z kierowcą oczywscie,na weekend- RUmunia!!!!
Nawigacja plus klima!

Bus z kierowcą byłby,natomiast klimy niet:shake:
Ale podejżewam ,że chodzi o Drakulę także we wrześniu myślę,że bez klimy możnaby było sie obejść(mam przyciemniane szyby,no i jakiś wiatraczek można zainstalować:lol:)Jakby co to prosze o kontakt na PW:cool1:

Posted

A ja nadal szukam na Litwę 01-02.08, coraz bardziej desperacko. Założyciel watku na maile nie odpisuje :shake:, sprawdziłam pociągi i nawet PKS ale niezbyt ciekawie to wygląda, help !!!!

Posted

Izoldas napisał(a):
A ja nadal szukam na Litwę 01-02.08, coraz bardziej desperacko. Założyciel watku na maile nie odpisuje :shake:, sprawdziłam pociągi i nawet PKS ale niezbyt ciekawie to wygląda, help !!!!

Jakby było kilka osób chętnych to możnaby było coś wykombinować;)
A do kiedy tam termin zgłoszeń?
Chodzi o Wilno?

Posted

Daniel ED napisał(a):
W planach niestety nie mam-ale przecież plany można zmienić;)
Jeśli byłaby odpowiednia ilość chętnych(tak,żeby koszta sie rozłożyły)to czemu nie:cool1:
Wszystko do uzgodnienia.A kiedy jest ta wystawa?Jakieś info,terminy,śędziowie?

Daniel, poniżej daję link to tematu o tej wystawie. Niestety, na stronie litewskiej jeszcze nie ma bliższych informacji...

Sporo osób jest zainteresowanych, ale... czekają na sędziów...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Daniel, poniżej daję link to tematu o tej wystawie. Niestety, na stronie litewskiej jeszcze nie ma bliższych informacji...

Sporo osób jest zainteresowanych, ale... czekają na sędziów...
Pzdr.

No to w takim razie czekamy na obsadę sędziowską,potem będziemy myśleć co i jak;)

Posted

Izoldas napisał(a):
Tak, Wilno, termin był chyba do 30.06. Z Warszawy były co najmniej 3 osoby chętne, ktoś jeszcze też, tylko nie wiem skąd - organizujmy :multi:

Kurcze szkoda ,że po terminie przyjmowania zgłoszeń:placz:
W takim razie odpada-sorry:cool1: