transporter Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Witam Szanownych Wystawców, zaoferuję transport własnym samochodem na wystawy, krycia, przewozy szczeniąt itp w dowolne miejsce za granicą. Jestem kierowcą zawodowym z wieloletnim doświadczeniem (prawojazdy od 98 roku - jazda bezwypadkowa). Od kilku lat jestem również wystawcą Kilkukrotnie uczestniczyłem także w wystawach zagranicznych. Dysponuję komfortowym samochodem kombii z klimatyzacją oraz dodatkowo dużym boxem dachowym. Posiadam również nawigację, co ułatwi dotarcie praktycznie w każde miejsce w Europie Mogę zabrać do 4 psów (zależy od rasy), oczywiście z właścicielami Wszelkie warunki do uzgodnienia w zależności od trasy. Terminy wyjazdów do ustalenia w zależności od Państwa potrzeby. Dysponuję referencjami. Wysłanie maila z zapytaniem nic nie kosztuje Pozdrawiam Jacek Quote
Iwa-R Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 bargest napisał(a):Jacek a z jakiego jestes miasta? Dokładnie to samo pytanie pierwsze przyszło mi na myśl :D Quote
pati1033 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 no wlasnie- brak tej najbardziej istotnej informacji :) Quote
Martach1 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 równieżjestem ciekawa z jakiego miasta jesteś :) (mam nadzieje ze ze szczecina ;) ) Quote
transporter Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 Dziękuję za trafną uwagę:) Jestem z Warszawy. Ale zawsze można Kogoś "zgarnąć" po drodze :) pozdrawiam Jacek Quote
Elitesse Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 czemu nigdy nikt z wroclawia nie jezdzi :placz: Quote
Smile of Red Witch Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Suuper, ze jestes z Wawki, mam nadzieje, ze po powrocie do kraju skorzystam z Twoich uslug :cool3: Quote
Dzidtka_Gl Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 no i super , że jesteś ! może inni pójdą w Twoje ślady, mnie szczególnie interesuje Śląsk :) wyjazdy zagraniczne i mniej więcej, pi razy drzwi cennik np za kilometr itd.... to dziś bardzo istotne nie wiem tylko czy zaraz jakiś nadgorliwy mod nie wykasuje tego jako straszną reklamę, wiec proszę o odpowiedzi na maila dzidtka@interia.pl lub PW Quote
Light of Shin-Ra Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Mnie interesuje transport na Czechy/Słowację ale to dopiero w przyszłym roku (w tym plany hodowlane nie pozwolą sie ruszyć). Jestem z Zakopanego więc mógłbyś mnie zgarnąć po drodze. Quote
McDzik Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Ja jestem z Rzeszowa i mysle, ze w przyszlosci skorzystam :) a jak wiecej osob sie zbierze, to i koszty sie rozlozą na ilosc, czy bierzesz od osoby po prostu? Nie umiem tłumaczyc ^^ Jak jadą 4 osoby i koszt za podroz wynosi 100zł, to kazdy placi 100zł, czy to sie rozklada na 4 osoby i kazdy po 25? ^^ Quote
Izoldas Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Trzy osoby z Warszawy (na chwilę obecną) szukają transportu do Wilna na 01-02.08.2008 - może da się coś zorganizować?:razz: Quote
McDzik Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 A do Bratysławy byłaby ekipa chętnych? Ja z Rzeszowa, to pewnie bym z doskoku jako ostatnia dołączyła :) Tylko żeby większa ekipa była :) Quote
Izoldas Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Ja byłabym baaaardzo chętna, ale nie zgłoszę, jeśli transportu nie znajdę. Quote
Smile of Red Witch Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 A ja szukam jakiegos Busa dla 6 osob + psy do Budapsztu w pazdzierniku Ma ktos namiary na jakas firme?? Quote
Nacia_i_Fluffy Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Ja mogę się dołączyć na bratysławę sierpniową! :) Bardzo chętnie na wspólny, tańszy transport ;) Quote
Asiaczek Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 O, to super, że Jacek jest z W-wy. Ja tez! Zaraz sobie zapiszę namiary i w razie co - będe pisała/dzwoniła. Pzdr. Quote
Smile of Red Witch Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 A ja ponowie pytanie, czy ma ktos namiary na jakas firme transportowa z Warszawy?? Quote
Asiaczek Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Amstaffko - napisz do Jacka, on jest z W-wy i może jak raz Wam podpasuje...? pzdr. Quote
McDzik Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 No to fajnie, ze juz tyle osob na Bratysławe jest chętnych :) mysle, ze da sie cos wspolnie taniej zorganizowac :) Quote
Smile of Red Witch Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Szkoda ze nikt nie ma namiarow na jakies busiki z Warszawy ;( Quote
McDzik Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Pogadaj z Asiaczkiem :) Ona często własnie z Warszawy organizuje busiki na wystawy, może poleci Ci jakąś firme :) Quote
sylrwia Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='amstaffka1978']A ja ponowie pytanie, czy ma ktos namiary na jakas firme transportowa z Warszawy?? [quote name='Asiaczek']Amstaffko - napisz do Jacka, on jest z W-wy i może jak raz Wam podpasuje...? pzdr. [quote name='amstaffka1978']Szkoda ze nikt nie ma namiarow na jakies busiki z Warszawy ;( Halo halo czytamy dokładnie i ze zrozumieniem. Wszak Asiaczek już odpowiedziała na Twoje zapytanie. Jacek autor tego wątku jest z Warszawy. Quote
Smile of Red Witch Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Sylwia tak pisalam do autora tematu PW no i niestety nie dostalam od niego zadnej odpowiedzi, wyslalam rowniez do niego maila i tez zero jakiegokolwiek odzewu :( Quote
sylrwia Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 W takim razie rozumie, że szukasz INNYCH NAMIARÓW NA BUSIKI:lol: Quote
Recommended Posts