Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam Szanownych Wystawców,
zaoferuję transport własnym samochodem na wystawy, krycia, przewozy szczeniąt itp w dowolne miejsce za granicą.
Jestem kierowcą zawodowym z wieloletnim doświadczeniem (prawojazdy od 98 roku - jazda bezwypadkowa).
Od kilku lat jestem również wystawcą Kilkukrotnie uczestniczyłem także w wystawach zagranicznych.

Dysponuję komfortowym samochodem kombii z klimatyzacją oraz dodatkowo dużym boxem dachowym.
Posiadam również nawigację, co ułatwi dotarcie praktycznie w każde miejsce w Europie

Mogę zabrać do 4 psów (zależy od rasy), oczywiście z właścicielami

Wszelkie warunki do uzgodnienia w zależności od trasy. Terminy wyjazdów do ustalenia w zależności od Państwa potrzeby.

Dysponuję referencjami.

Wysłanie maila z zapytaniem nic nie kosztuje

Pozdrawiam
Jacek

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

no i super , że jesteś ! może inni pójdą w Twoje ślady, mnie szczególnie interesuje Śląsk :) wyjazdy zagraniczne i mniej więcej, pi razy drzwi cennik np za kilometr itd.... to dziś bardzo istotne nie wiem tylko czy zaraz jakiś nadgorliwy mod nie wykasuje tego jako straszną reklamę, wiec proszę o odpowiedzi na maila dzidtka@interia.pl lub PW

Posted

Ja jestem z Rzeszowa i mysle, ze w przyszlosci skorzystam :) a jak wiecej osob sie zbierze, to i koszty sie rozlozą na ilosc, czy bierzesz od osoby po prostu? Nie umiem tłumaczyc ^^ Jak jadą 4 osoby i koszt za podroz wynosi 100zł, to kazdy placi 100zł, czy to sie rozklada na 4 osoby i kazdy po 25? ^^

Posted

[quote name='amstaffka1978']A ja ponowie pytanie, czy ma ktos namiary na jakas firme transportowa z Warszawy??

[quote name='Asiaczek']Amstaffko - napisz do Jacka, on jest z W-wy i może jak raz Wam podpasuje...?
pzdr.

[quote name='amstaffka1978']Szkoda ze nikt nie ma namiarow na jakies busiki z Warszawy ;(

Halo halo czytamy dokładnie i ze zrozumieniem. Wszak Asiaczek już odpowiedziała na Twoje zapytanie. Jacek autor tego wątku jest z Warszawy.